Чи має право ВУЗ проводити сесію та екзамени не дистанційно?
ВУЗ вимагає проводити сесію та екзамени у навчальному закладі під час пандемії, дистанційного проведення не надається. Не зміг знайти відповідь, це законно?
ВУЗ вимагає проводити сесію та екзамени у навчальному закладі під час пандемії, дистанційного проведення не надається. Не зміг знайти відповідь, це законно?
Так, має. Я більше скажу, на китайський манер вони можуть те зробити на відкритому повітрі, а не в кабінеті. Я так розумію, тобі далеко до туди добиратися та жаба давить таксі взяти? То пошукай хто з тобою поїде саме туди.
В цій державі багато що будет занадто дорого. Це і є власне мета «реформ» — зробити дорогим, а краще недоступним для населення все, щоб віддати все цінне хазяйвам «реформаторів». А що не можна забрати — те знищити.
Чергові екзаменаційно-залікові сесії заклади освіти мають провести відповідно до затверджених закладами вищої освіти графіків та розкладів. Якщо в цей час діятиме заборона відвідувати заклади освіти її здобувачами, семестрові заліки та екзамени можна проводити дистанційно (у синхронному режимі).
Саме точного оголошення зняття заборони, щодо навчальних закладів, не знайшов. Наче заборона ще діяла на момент 1 червня.
Законо, бо вже й ресторани працюють і суди, хода до законності судів в мене питання є
А на екзамені зазвичай відстань між студентами достатня
Це зобов‘язує користуватися маршрутками, поїздів поки що мало, та проживати у гуртожитку. Не розумію, чому не можна провести дистанційно, як у знайомих. Дякую за відповідь.
9 комментариев
Добавить комментарий Подписаться на комментарииОтписаться от комментариев