Affiliate marketing. Какой КВЕД для ФОП?

Если я занимаюсь привлечением клиентов для компаний через affiliate ссылки в интернете, и получаю платежи за это (например, от Impact Radius, как самой известной компании-агрегатора такого вида рекламы), есть ли для этого КВЕД и подпадает ли такая деятельность под 3 группу ЕН?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Добрый день!

При регистрации ФЛП рекомендую выбрать один или несколько КВЭДов, которые соответствуют виду занятости. В случае работы с партнёрскими программами подходят следующие коды:

62.09 Другая деятельность в сфере информационных технологий и компьютерных систем.
63.11 Обработка данных, размещение информации на веб-узлах и связанная с ними деятельность.
63.12 Веб-порталы.
63.99 Предоставление других информационных услуг.

Все они разрешены для деятельности ФЛП 3 группы ЕН.

На Вашу думку, який КВЕД варто вказувати основним?

Кожен КВЕД містить пояснення що включає, а що ні кожен клас. Основним раджу обирати той, по яким видам робіт планується отримувати більшу частину коштів. При цьому, можна додавати необмежену кількість додаткових КВЕД.

Я маю на увазі в діяльності саме аffiliate marketing.. так як по суті жоден з КВЕД точно описує таку діяльність

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи вдалося знайти відповідь на ваше запитання.

По этой деятельности необходимо регистрировать — 63.11, как основной КВЕД, остальные — дополнительные.

Дякую. Шкода, що в кожному джерелі інформація відрізняється. Наприклад, мій юрист радить 62.09 як основний, а 63.11 і т.д. — як додаткові.

Вот перечень работ, который входит в каждый из них:
62.09 Цей клас включає іншу діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем, а також не класифікованих вище послуг, таких як:
-відновлення комп’ютерів після ушкодження комп’ютерів після ушкодження
-установлення (настроювання) персональних комп’ютерів
-інсталяцію програмного забезпечення, які не пов’язані із торгівлею комп’ютерною технікою
63.11 Цей клас включає:
надання інфраструктури для розміщення (хостингу), оброблення даних і пов’язану із цим діяльність
надання спеціалізованих послуг з розміщення (хостингу), такі як:
-веб-хостинг
-потокові послуги
-надання простору для розміщення програмних додатків
-надання веб-послуг із доставки програмних додатків
-надання центральних ЕОМ клієнтам
оброблення даних:
-повне оброблення даних, отриманих від клієнта
-складання спеціалізованих звітів на основі даних, отриманих від клієнта
-надання послуг з уведення даних.
Делайте выводы и выбирайте.

Разумеется, я это уже видел. Как по мне ни один, ни второй особо не подходят.

Если не сложно, подскажите какой из подпунктов 63.11 можно «натянуть» на Affiliate Marketing? Там хостинг (совсем не оно) и обработка данных, полученных от клиента (тоже вроде как не совсем похоже).

В 62.09 хотя бы есть " іншу діяльність в сфері інформаційних технологій та комп’ютерних систем".

Виктор, вообще не принципиально, какой КВЕД вы укажете основным, какие дополнительными, это формальность. Никакой привязки к объемам работы по основному или дополнительным КВЕДам нет.

Клас 62.09
Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем
?

Як завжди на форумі повно бухгалтерів, які пишуть безкоштовно статті про зміни у ФОП, щоб прорекламувати свої послуги, а хтось хоче скористатись безкоштовно

Можу дати реферальне посилання на бухгалтера

Підписатись на коментарі