Продається вірний кінь
Не бит не крашен, состояние нового авто! 100% родной пробег, жинка ездила на маникюр!
Продається в хороші руки не просто машина, а вірний богатирський кінь, що вірою і правдою служив колишньому депутату государствєной думи тімліду бекенд-тіми, і не раз виносив його з поля битви. Місто Львів.
Порода — Румстер, народився восени 2013 року від різдва Христового, 7521 року від Створення Світу в салоні в файному місті Тернополі.
Проскакав 70К кілометрів.
Мав лише одного вершника, який напував його виключно добірним ОККО і Сокаром, вчасно возив на всі планові огляди до ветеринара на офіційне СТО.
1.4 бензин, атмосферник, ручка, клімат-контроль, легкосплавні диски, підігрів джеркал, і вапще хороша комплектація, наскільки це буває в румстерів.
За 6 років не ламалось абсолютно нічого від слова зовсім, і судячи з усього не планує ламатись.
Один раз коню розбив скло і пограбував злодюжка, якого згодом впалили патрульні, і конокрада посадили. Кілька разів в’є%авсь ним по мєлочі в інших коней, паркани, і кущі, але після того все поміняв, і кінь в прекрасному технічному стані (ну як на мене). Надійна зручна машина з крутою трансформацією салона (varioflex). Кінь класний, але не для сініора як я я хотів щось більше і на повному приводі.
Хороші літні і зимові підкови — в комплекті.
В салоні не курили, всі документи є: photos.app.goo.gl/7STo1XrziWfe8T3×9
Можливе розтермінування без %, якщо клієнт сподобається і «свій».
п.с.
Дім не мій, якбихтопитав.
про АвтоРіа знаю, просто не хочу віддавати коня аби кому!
Деталі в лічку (evgen.koval@як_у_всіх), або будь-які питання тут.
Зауваження, що х5 круче, можна не писати — я в курсі :)
108 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів