Ищу СТО для SaaS проекта [UPD]
UPD: СТО нашел, всем спасибо)!
UPD: СТО нашел, всем спасибо)!
Тоже ищу CTO/team lead (в зав от вашего экспиренса) из гейм дев/vr или работой с подобн проектами, возможна релокация. За рекоменд вышлю пару баунти и сникерс
О, отлічно. Я якраз зараз на двох роботах працюю і ніяк не можу знайти собі третю роботу, де начальство не смущало б те, що у мене крім них буде ще два повноцінних коммітмента. Ти ж не будеш лицимірити і без проблем же візьмеш собі такого СТО, правда?
Расскажите про базу подробнее — какими методами она получена? GDPR с нетерпением ждет вас.
который предоставляет доступ к базе инфлюенсеров
будущее за — микроинфлюенсерами и наноинфлюенсерами!
Cогласно последним исследованиям, аудитория микро- и наноинфлюенсеров гораздо более лояльная и больше доверяет их мнению, чем аудитория крупных блогеров.
Нит, будущее за «инфлюенсер аз э сервис» платформами! Легко масштабируемы инфлюенсеры в облаке с ИИ и докером!
Если серьезно, то ваше желание заниматься тремя стартапами одновременно отпугнет любого здравомыслящего человека. Выходит что либо у вас дефицит внимания, либо стартапы не представляют из себя ничего серьезного и не требуют времени.
Он тремя проектами занимается, а не тремя компаниями. Это норм, два могут провалится или тухленько идти — один выстрелит. Вот как раз в один проект упарыватся — не самая здравая мысль — если еще денег особо не приносит.
На початкових етапах Стартап == проект == компанія.
Очевидно, людина не достатньо добре розуміє, що таке бути фаундером стартапу.
Я, звісно, можу помилятися, але якщо попросити автора надати написаний бізнес-план, стратегію розвитку, результати дослідження ринку, дослідження клієнтів та просто Road Map стартапу в цілому, підозрюю, що він не зможе це зробити в силу відсутності таких доків і відсутності розуміння навіщо це потрібно.
Просто мати у себе в голові ідею, яка, далі це ключовий момент, ТОБІ видається хорошою без підтвердження цієї ідеї фактами це булшит і причина, по якій 90% стартапів провалюється.
Той факт, що хтось провалив 1 чи 2 стартапи чи навіть зумів вибити і попалити N-сотень тисяч тисяч доларів довірливого інвестора, ще ніфіга не означає, що така людина зрозуміла як працює бізнес і на яких принципах будується компанія.
P.S. Не хотів образити автора, взагалі не знайомий з тобою і твоїми роботами, може ти крутий ровний пацан який заробив десяток мульйонів вже)
Писав більше про типові неочевидні моменти, про які часто забувають при організації нової компанії.
У нього вже є протоип принаймі одного працючого проєкту, і навідь клієнти які ним користуються. А бізнесплани з роудмапами і іньший туалетний папір — це для «злету стартаперів» де вам прочитають лекцію про «бізнесплан і роудмап» (насправді прочитають вижимки з книг по менеджменту, і за це візьмуть грощі — а ви аплодуйте). Я колись працював сам в стартап, хочь як простому співробітнику мені з фінансової точки зору фактично мало чого перепало, тим більше не було опціонів і т.д. — деякі знання вдалось отримати на практиці (що теж не мало). Так ось — робочий продукт краще за будь який бізнес план, з
Частина ваших слів має сенс, частина ні та є деструктивною.
Але звісно ж мені ліньки це зараз розбирати і розписувати в чому саме ви помиляєтесь.
Возьми грант в соросятнике. Уж чего-чего, а инфлюенсеров они любят. А ежели и прогорит — так это ещё более желательный исход. Разумеется, тематика «разделяй и властвуй», твоя задача вылизать механизм, при этом набивая шишки за чужой счёт. Но при этом особо не афишируй своё в проекте участие, и не пытайся достигать конечных целей, только промежуточных — не стесняясь для этой цели использовать ботов и тролей как имитаторов аудитории.
Чем на больше денег разведёшь контору — тем больше ты патриот.
Я ищу СТО
Разработать просто
сужу по СВОИМ двум предыдущим проектам
Нет ничего невозможного, если cделать это должен не ты :) :)
ну парень студент еще, вот и видит мир глазами студента, где все хотят делать его идеи
У большинства это проходит месяцам к восьми от роду, когда становится понятно что собственное дерьмо другим не нужно. И вчерашние «инфлюенсеры» понимают, зачем нужен горшок.
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів