Де знайти датасет для розпізнавання рукописного тексту?

Дорогі колеги, підкажіть будь ласка де скачати датасет з словами для розпізнавання рукописного тексту. А то мені вже здається, що гугл просто закешував мій запит і нічого нового не видає. Всім відомий IAM датасет не скачується, оскільки від сайту ніяк не може дійти валідаційний лист для закінчення реєстрації. Мені потрібен саме датасет з словами, бажано англійського тексту, не окремі символи.

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Таки та, серед тої купи датасетів спершу не знайшов потрібного, але ще раз глянувши, знайшов кілька раз скопійований IAM датасет. Дякую, що ще раз звернули мою увагу на kaggle.

В аптеці. Там можуть прочитати навіть шумерську латину від авторів рецептів :)

Так это же каждый раз нужно делать оффлайн реквест, когда возникает необходимость распознать текст)
Или заводить себе «карманного аптекаря», чтобы всегда был под рукой.
Какая-то оригинальная автоматизация получается.

Перевожу на русский: эта задача и людям-то не сильно по зубам. И в основном в корпоративных задачах сводится к тому, что они распознают почерк нескольких хорошо знакомых им людей.

Решение может быть только одно: запретить рукописный ввод везде, где это только возможно. Ибо не***

Підписатись на коментарі