Чим приваблива Швеція?
" -Ой, знову хочу до Швеції. — А ти там вже був?! — Ні, але знову хочу!"
У світі багато розвинутих країн , то чому саме Швеція?
Причини переїзду у Королівство Швеція.
Якщо у вас є діти, чи ви плануєте дітей. Бо у Швеції вся інфраструктура створена для спрощення вашого життя.
Відношення до дітей як до дорослих. Ви будете глибоко вражені як люди навколо ставляться до малечі, спілкуються з не прихованим інтересом та витриманно вислуховують все те, що малеча час від часу навалює на вуха. Ми спочатку жили на квартирі й сусіди при зустрічі звертались до нас з одними питаннями, а із смол ток до сина. Тобто дітям приділяють багато уваги, привчаючи їх висловлювати свою думку та не межуватись на людях.
У торгівельних центрах, авто заправках й ресторанах ви знайдете кімнати для малюків чи , щонайменше обладнане місце для заміни підгузків. Про народження дитини, садочки та школу треба буде написати окремо, бо для людей сімейних такі прості речі можуть бути вирішальними у прийнятті фінального рішення.
Наступна річ це ваше хоббі, мрія чи захоплення. Зараз поясню.
В Україні у мене був, і є, колега з Кривого Рогу. Він займається спортом, підтримує дуже гарну фізичну форму. Одного разу ми поїхали у відлядження у Прагу. І ось ввечері повертаємось ми до готелю, я думаю про вечерю й очима шукаю напис Pivo, а він мені каже що пійде бігати! Бігати! Що він кроси і форму взяв. А потім він розповідає наступне, у Кривому Розі щоб як людина побігати чи подихати повітрям треба кудись йти, до якоїсь школи чи стадіону. Просто вийти з хрущовки й одразу почати тренування, то ні, так не вийде. Тоді я його почув, але не зрозумів.
Так от, якщо ви вже займаєтесь спортом чи ви мрієте активно проводити час, скажімо конний спорт, гольф, лижі, походи по горах-хащах, то у Швеції все, тобто все пристосовано й організовано для того щоб ви насолоджувались вільним часом.
Вільний час. Порівнянно з Україною у вас буде нормований робочий графік та більше вільного часу. По-перше місцеві дуже поважають особистий час. Робота лише для підтримки життя, але не життя заради роботи. Потенційна проблема для працьовитих земляків — треба бути ефективним та організованим всі 8 годин.
Звичайно є й інші національні особливості, але мож сприйняття цих особливостей є суб’єктивним, тому я краще зупинюсь зараз. Пишіть, якщо знаю, то відповім.
На все добре.
323 комментария
Добавить комментарий Подписаться на комментарииОтписаться от комментариев