Коворкінги в Рівному
Всім привіт! Цікавить ситуація з коворкінгами в Рівному, можливо хтось знає працюючі коворкінги чи інші місця, підходящі для роботи? Гугл відповіді не дає
Всім привіт! Цікавить ситуація з коворкінгами в Рівному, можливо хтось знає працюючі коворкінги чи інші місця, підходящі для роботи? Гугл відповіді не дає
Декілька днів шукав де можна попрацювати. Обходив біля 10 закладів.
Є коворкінг «Простір» в приміщенні університету водного господарства. Він був зачинений. Треба попередньо телефонувати і бронювати собі місце.
Зрештою, я працював в науковій бібліотеці на Короленка 6 (біля Лебединки). Там багато місць, тихо і є вайфай.
В кафе зазвичай гучна музика і не зручно на зідзвонах. Якщо не треба телефонувати, то раджу кафе «Мила, це я» на розі Петлюри і Пересопницької. Там комфортно.
А можете порадити якесь кафе чи коворкінг в Рівному з нормальним інтернетом, де можна попрацювати
Бачив у схожій темі, що згадували тайм кафе Home на Соборній 106, але то був комент за 2018. Ще працює цей заклад?
Торкне думаю, але якщо якісь таки існують — почнуть працювати після локдауну, маю надію
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів