Переказ з Payoneer або TransferWise на Interactive Brokers

Потестили поповнення Interactive Brokers напряму з Payoneer, все працює через ACH в США.
Комісія 2% станом на 02.02.2021

Головне правильно ввести реквізити при створенні переказу в Payoneer.
Ось детальна інструкція та скріншоти
simeinyi-budzhet.ua/...​ctive-brokers-z-payoneer

З TransferWise теж потестили, теж працює.
Скоро викладемо аналогічну детальну інструкцію.

Disclosure: Користуйтесь на свій страх і ризик. Тести проводились на невеликих сумах. Жодних гарантій що Interactive Brokers буде приймати ці платежі масово чи у великих сумах немає. Вони неодноразово заявляли, щоб бажано що україїснький резидент повнював свіфтом з країни свого резиденства.

Як вважаєте, чи є ще системи які варто потестити на поповення?
крипту не пропонувати!

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

пробував з пейоніра, перший раз все було ок, на другий раз забув вказати свій userId, це дуже важливо, тепер не можу повернути кошти, в кого ще таке було?

Ніхто не стикався з помилкою при спробі поповнити рахунок в ІВ з Wise? Помилка звучить як «Не вдалося зберегти переказ. Зараз ми не приймаємо оплати для цього одержувача.»

всі стикнулись останні дні(
є версія що це на 3-4 дні і минеться

є версія що це на 3-4 дні і минеться

Цікаво, а чому є така версія? Це саппорт повідомив, що проблеми тимчасові?

Чи є на даний час способи поповнити IB, крім Wise — так як Wise припинив оформлення цифрових карт в Україні?

В последние полгода стабильно пополняю счет Interactive Brokers с личного Wise несколько раз в месяц. Вопросов не возникает.

Пополняете в USD (через ACH) или в EUR , GBF?

SEPA в EUR прекрасно працює

Дякую! Запитав бо в мене виникають подвійні комісії за конвертації 1. wise USD-EUR, а потім 2. ІВ EUR-USD

Сейчас осталась возможность заводить деньги только с Wise. Интересует вопрос возможно ли будет точно так же вывести на Wise? Как быть с налогами? Имею ввиду, что при выводе средств нужно подтверждения какую именно сумму ты туда заводил, что бы считать пдфо только на прибыль, а не на всю сумму вывода средств.

В прошлом году тестово переводил через TransferWise.
Есть их карта в евро, пополнение которой с гривневой карты Монобанка стоит 0,4%.
Стоимость перевода с TW на IB 0,63... евро)

Из 3х переводов, 1й и крайний прошли нормально, 2й попал на период проверки IB (август 2020), и они запросили подтверждение доходов. У меня с этим все было все в порядке, тк доходы были задекларированы, но осадочек остался.

Но для тех, кто рассматривает варианты перевода из других юрисдикций, налоговым резидентом которых он не является, следует понимать что TransferWise европейская компания и когда BEPS заработает (2021-2022гг) Вам станет некомфортно.

А как с обратной операцией? С ИБ в Украину?

Я про це говорив у відео і в статті
працює тільки в ОДНУ сторону
Л.

Спробував перевести 5 євро з IB на Wise по SEPA. Все пройшло нормально. Десь 2 робочі дні. Якщо попаде на вихідні чи святкові дні, то треба буде чекати.

Всем привет. В примере Любомира был счет указан в банке CitiBank. Мой же счет IB находится в JPMorgan chase. Сначала у меня не получилось сделать перевод. Payoneer не одобрил сформированный мною счет. Когда я обратился за помощью к Любомиру, то по инструкции которую он дал, удалось все сделать. Счет одобрили. Деньги отправил. Сейчас в пути :)

в пути в карман Любомира? ACH типа как мгновенный перевод считается

Нет. в пути на мой счет в IB. Мгновенно не зачислился. Пока жду.

дополню. на IB сегодня пришло уведомление что депозит в размере суммы которую я выслал получен и будет зачислен 09/02.

Підписатись на коментарі