Булінг та таргетована атака на Upwork на винищення мого аккаунта, куди писати, хто стикався? як видалити скам?
Доброго дня та усім китайского нового року!
Хочу усіх попередити про нові схеми на upwork!
Я багато чого бачив за свою багаторічну карьєру, але це уперше.
Зарегався на Upwork напочаток карантину, коли стало зрозуміло, що прийшов час нормально працювати (довгий час займався рандомним фрілансом, тому експірієнса забагато)
Одразу нормально співпрацював із зіркою from Silicon Valley (LinkedIn 1st) — Web/AWS результат 4 зірки за 3 місяці
Другий японський нінзя з проектом віртуцальної реальності WebXR — 5 зірок та 1 місяць
Також вирішив взяти попрацювати з Unreal Engine (я маю великий досвід gamedev) паралельно із другим, і тут з’явився якийсь фейк проект начебто з канади, але цей канадець виявився пакістанцем, а там були одні білоруси коли у белорусі були протести, гра називалася — lab escape, аля попробуй вибратися. З самого початку почали штормити тіпа я їм щось повинен, а потім після місяця роботи (fixed price) запросили рефунд на усі срані 500 баксів і начали тролити супорт upwork, що нічого не робив, коли усі переписки, деплой та коміти є. Потім проектів довго не було, закінчилися грощі і використав усі коннекти. Я відробив зайвих дві неділі до фінального шоу.
Написала наступна команда аферистів, там проект повністю говнокод начебто з України, але думаю ніякої України там не було, з України там якась молода 18-20-річна дівчина була, думаю над нею робили такий самий булінг. Платили, коміти йшли, але на другу неділю стало зрозуміло, що це такий самий спектакль, у скайп мені почали писати що я вор та реготіти рефунд-рефунд. Після нової хвилі безпідставних пред’яв, без попередження поставили на паузу контракт, коли є усі коміти, деплой та мессаджі. Проект вкрай заплутаний, але я його розпутав і вирішив задачу, ще дві неділі бла-бла-бла-принижень роботи після закриття контракту. Після апдейта, почув тіж самі закідони і цей цирк кудись пропав. Далі витратив більше 500 коннектів і нічого не прийшло за 2 місяці, писав різни рейти та різні проекти, усе виглядає як один таргетований спам. І тут вони показали своє обличчя знову, як би руськоязичні амеріканці з амеріканськими іменами та з успішним стартапом проданим за 100 лямів баксів (я теж роблю проект у відомому амеріканському акселераторі), але усе зрозуміло, що америки ніякої нема, і це було швидко та вірішили зіграти добрий-поганий поліцейский. Одразу надурили, один говорив один рейт 20, а другий одразу збив до 16, і почали дурити голову, що говорили про один таск, а потім інший, потім другий — зробив більш ніж домовлялись, усі коміти та переписка є. Після комітів і демо написали нема коммітів та роботи і зробили рефунд рівно у заданий час без попередження, до цього ніяких проблем не було, тільки сипали таски. Як це заперечити кнопки не бачу.
Таким чином я хочу усіх попередити про нові методи гібрідної війни проти людей, якщо я розумію завдяки багаторічному єкспірієнсу в стартапах та кібербезпеці, що відбувається та можу попрацювати нашару для виявлення таких схем, то інщі джуни можуть попасти реально, будьте обережні, дуже сильно намагаються впливати на психіку, щоб вивести вас із себе різними методами та підставити перед upwork! Я багато років усвідомлено та чесно працюю по таймеру бо ціную свій час, та були різні ролі керування людьми та серьозні проекти, бачив різне, тому з психікою усе добре.
Також великий привіт топ-менежменту upwork, які побудували глючну систему у якій усі втрачають грощі і час та важко зв’язатись з нормальними людьми, а усяке лайно розважається. Тому мої привітання, репутацію та грощі вже втрачено. Самий час sell sell sell їхні акціі. По-суті це хак upwork за допомогою соціальної інженірії, усе не можу зрозуміти як вони замість нормальних контактів вставляють своїх ботів та витягують усі коннекти (а це більше $100). Закинути вкрадені грощі або купити аккаунт на апвок не є великою проблемою, або там працює свій токсичний менежер якійсь, напевно.
Як повернути до норми мій акаунт, та куди писати скаргу?
Які варіанти ще є?
31 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів