Не мовчімо про Влада Сорда

Я знаю, що всі зараз дуже збуджені на темі тракторів і ФОПів, але, щоб не було потім невдобно за спільноту, пригадаймо, що ми все ще існуємо (живемо, радіємо) у трохи мусорській державі з усіма супутніми проблемами, які треба теж вирішувать, бо вашим дітям жити не в абстрактному відокремленому від світу ЖК Утопія. І потім їм ці самі проблеми розхльобувати, хоч не любимо признавати за собою весь цей спадок, як не любили наші батьки, лишаючи по собі кучмізм. Тож, коли це коїться у ваших містах, не мовчіть, тримайтеся купи і горніться одне одного, як заповіджено нам, обичним пиздливим гражданам.

Ріфф, «Фортуна» Котеленець, Стерненко, Сорд, ще якісь справи, про які я мабуть не здогадуюся, це якийсь поганий блокчейн.

* chytomo.com/...​-khymer-zatrymaly-pislia
* www.facebook.com/...​184874&id=100001515094776
* www.facebook.com/...​i/posts/10158992085782410
* twitter.com/...​tatus/1373620666474369024, twitter.com/...​tatus/1373726003437182988
* www.facebook.com/...​oi/posts/4131559186876182

👍ПодобаєтьсяСподобалось9
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

цікаво, що зараз відчувають ті клоуни, які в коментарях обсирали людей, що закликали триматися разом.

Не вспіли... Поки ліпили голову, долішня частина встигла наробити ділов...

Ну от зачем вы рушите людям сказки. Они ведь так верят в своих героев и их святость, что готовы даже смузи рани них проливать!

Цікаво що всі true-патріоти як один мовчать про спалення державного гербу, що доречі підпадає під ч.1 ст. 338 ККУ. Ну ще б пак — це ж робили «правильні» люди і їм можна) Це все, що треба знати про true-патріотів

не знаю, як у вашій, у моїй інформаційній бульбашці всі патріоти вже давно висловились, що ниє про «табличку з гербом» тільки цвіль, яка виправдовує свою тєрпільність.

тєрпільність

О, серьезный человек, сразу видно.
Где зону топтал?

Где зону топтал?

думаю, АУЄшний наратив існує тільки в ОРДЛО, тримайтесь там(

думаю, АУЄшний наратив існує тільки в ОРДЛО, тримайтесь там(

«Терпила» — это термин из около-тюремного жаргона.
И это ты его используешь.

думаю, в російській «мусор», «лох», «терпіло» давно вийшли за межі тюремного арго. Нормальні слова в контексті репресивної машини.

Нет, перечисленные вами слова как раз и есть индикатор около-АУЕшного быдла.
Нормально их не использовать.

Очевидно, господин uk.wikipedia.org/...​i/Терпило_Данило_Ількович был именно таким, чётким АУЕшным пациком 1886 года рождения.

Индикаторы — это, конечно, прекрасно, вот только существует вероятность, что ваши индикаторы просто покажут не то, что вы ожидаете. Язык — он, бляха, живой. Он должен развиваться, у него нет другого пути. Если «интеллигенция» попросту запрещает людям подстраивать под себя язык, которым они пользуются, тогда развитие языка все равно будет происходить, только извращённое. Во-первых, будут процветать иностранные заимствования (скоро никто уже не будет говорить «использовать», если можно просто сказать «юзать»), а во-вторых, развивать язык будут как раз маргинализированные слои населения, типа преступников и сидевших, которым на «интеллигенцию» пофиг. Поэтому и пользуемся словами «пацан», «беспредел», «туса» и «наезжать», потому что не от люмпенов таких же экспрессивно окрашенных слов не дождёшься.

Пещерный элитизм, когда единственным возможным вариантом речи считается такой, какой она была в 18-м веке, безусловно, прекрасен и могуч. Так победим. А если серьёзно — если есть какие-то объективные аргументы против абсолютно логичного создания слова «терпила» из глагола «терпеть», кроме «мне мама сказала, что так только АУЕ разговаривают», прошу поведать.

Слово «терпила» происходит не от «терепеть», а от «потерпевший». Т.е.тот, кто прибегает к помощи правоохранительных органов при совершении по отношению к нему преступления. И поэтому это слово (терпила) имеет весьма конкретную историю и коннотацию, и просто использовать его в отрыве от его использования криминалом вряд ли возможно.

Слово «терпила» происходит не от «терепеть», а от «потерпевший». Т.е.тот, кто прибегает к помощи правоохранительных органов при совершении по отношению к нему преступления.

Терпила как раз не прибегает к помощи вообще.

Слово «терпила» происходит не от «терепеть», а от «потерпевший».

Красивая народная этимология, только она ложна. Я показал, почему, в первом абзаце своего предыдущего комментария.

И поэтому это слово (терпила) имеет весьма конкретную историю и коннотацию, и просто использовать его в отрыве от его использования криминалом вряд ли возможно.

И даже если бы эта этимология была истинна, все равно не было бы никакого резона сдерживать себя от неологизмов из криминального арго, потому что вне фени, 99% неологизмов современного русского языка — это тупейшие, корявейшие, выбивающиеся из ритма речи заимствования, преимущественно из английского — «анбоксинг», «краудфандинг», «тизер» и прочий бадишейминг. Так что нету просто у пользователя русского языка роскоши выбирать слова из «культурно надёжного» набора, если он хочет, чтобы его речь была хоть сколько-то экспрессивной. (Например, слово «пацан» восходит к «поц», которое на идише означает, натурально, мужской половой член. Задумывается ли кто-то о криминале или о членах, когда произносит «пацан»? Конечно же, нет. Имеются ли альтернативы слову «пацан» со схожей экспрессией? Конечно же, нет. Поэтому есть ли проблема в его использовании? Конечно же, нет.) Об этом я тоже написал в предыдущем комментарии.

Не бойтесь читать полностью то, на что вы отвечаете.

P.S.: ситуація з українською мовою трохи-трохи, дуже трохи інша, тому що існує невеликий прошарок активістів, які усвідомлюють цю проблему і пропонують рішення, наприклад, на slovotvir.org.ua. Хоча вони більшою частиною випадків займаються хрінню, в 0,1% випадків вони все ж таки створюють доволі милі слова, напр., «світлина» чи «допис». От тільки вони чомусь більше працюють по високим матеріям, а от слову «зашквар» ніхто заміну знайти так і не спромігся. Чи «тєрпіла». Чи «пацан». Взагалі, це вкрай ненатуральний шлях розвитку мови, коли купка мовних комсомольців видумує слова для всіх інших, але мабуть краще вже так, ніж ніяк.

Наверное я не совсем верно выразился, когда говорил о происхождении слова. Возможно само по себе слово и существовало по какой то другой этимологии. Но, в настоящее время его использование в подавляющем большинстве случаев имеет корни именно в его криминальном значении.
Теперь насчет широкого использования слов из фени — а где границы применимости? Мы все слова можем использовать для повышения экспрессии или только какие то избранные?

Нормальні слова

Особенно смешно, когда кто-то пытается использовать эти нормальные слова даже не понимая их значения: терпила на фене — это потерпевший, а не то, что ты подумал.

У разных слоев населения — своя феня. У оперов/следователей — это именно потерпевший. У пацанов/братков — это всё-таки «лох».

А ще ж паплюжили герби на формі у беркутівців, що доречі підпадає не тільки під ч.1 ст. 338 ККУ. Цікаво, чому тоді більшість мовчало? Як так?
Рандомним людям вручають підозри від 3 до 7 років ->справжній true-патріот: «айайай, розварбували стіни з гербом»

різниця в тому, що беркут дає здачі, а стіна — ні

Це якраз беркуту давали здачі.
Доречі

Кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 КК (тяжкий злочин) і ухвали про позбавлення свободи за написи фарбою на фасаді будівель є політичними переслідуваннями. Коротко пояснюємо чому.

Написи на фасадах будівель, зокрема і нецензурних слів, завжди кваліфікувалися як дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу адмін.правопорушень), про що свідчить численна практика з реєстру судових рішень, зокрема і по м. Києву.

Натомість в реєстрі немає вироків, де такі дії кваліфікувалися б як кримінальне правопорушення, а особливо за ч. 4 ст.296 КК (до 7 років позбавлення волі), жодного з судів м.Києва.

Більше того, показовим є приклад з Печерського суду , який нині позбавляє свободи за написи на адмін.будівлі ОП.

Так, раніше цей суд відмовився притягати навіть до адміністративної відповідальності за нецензурні написи на фасаді цього ж суду і поруч на асфальті, взявши до уваги, що особа таким чином висловлювала свій протест.
reyestr.court.gov.ua/Review/55429966

Що стосується зневаги до напису «Президент України», то тут варто згадати справу «Швидка проти України», в якій особою було пошкоджено вінок з написом «Президент України».

В цій справі ЄСПЛ визнав непропорційним застосування адмінарешту на 10 діб, а пізніше Верховний суд вказав, що в діях особи, яка таким чином висловлювала протест, немає навіть адмін. хуліганства
reyestr.court.gov.ua/Review/44293205

Тож, притягнення до кримінальної відповідальності за написи на адмін.будівлі з кваліфікацією таких дій як тяжкий злочин є очевидним політичним переслідуванням, а ухвали про позбавлення свободи осіб є прикладом вибіркового правосуддя в політичних цілях.

Альо, де тони звинувачень за надпис на Печерському суді? Де сюжети про це на 1+1? Де спецзасідання ради? Де Геращенко з неонацистами на останок?

Ага, як тільки мову вивчить. За стільки років йому НЄКОГДА навіть мову засвоїти. Вгадай, чи читав він хоча б один закон.

Сорда відпустили під домашній арешт. Шиють хуліганку двом новим. До чого тут «хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї» не ясно. Цирк. twitter.com/...​tatus/1374283077166448641

Трохи знайомий з Владом і він в житті дуже приємна людина, ветеран і письменник. Ще він очолює невелике вінницьке видавництво «Дім химер». На разі не знаю, як можна йому особливо допогти але можна принаймні замовити пару книжок у chimeraspublisher.com.ua Соромно але тільки зараз добрався щоб замовити собі книгу Влада.

Яка взагалі різниця, провокацією чи ні було написати на адміністрації президента всю правду про Зеленського, якщо написали чисту правду, як є ?

Ну, если правда, то действительно, какая разница где и как ее писать. Давай тебе дома все стены и двери правдой из балончиков загадим, и окно высадим, для пущей правдивости.

Давай тебе дома все стены и двери правдой из балончиков загадим, и окно высадим

Не «тебе»! Никто не рисовал стены дома Зеленского и не бил его окна. Тип попортил немного общественную собственность

Тип попортил немного общественную собственность

Ну да, колхозное — значит ничье, можно портить. Похоже, что совок в украинских головах — это не на долго, это навсегда.

Це як в Станіслава Лема: «Не розумію, чому саме цей льодяник тебе так розлютив». У вас або якісь механізми захисту (нє ну я теж їм заздрю, що вони не такі тєрпіли, як ми), або ви завгосп ОП)

Френд із ФБ:

Вже можу сформулювати свою думку про шкандаль навколо ОП як будівлі. Як про мене Адміністрацію Президента як будівлю, ВР як будівлю і весь Кабмін як будівлю можна хоч підпалити, підірвати разом з усіма атрибутами і символами, а потім на тому місці побудувати нові такі самі, ЯКЩО в країні після цього чи внаслідок цього запанує професійна віддана українським інтересам влада. Але це так не працює. Не можна написавши щось на стінах розвинути населення, прищепити їм розум та відповідальність, викорінити ракові пухлини олігархії, і разом спрямуватися в світле українське майбутнє.
Під час Майдану ми мали уникальне вікно молживостей, рятівний портал, в нього ми і проскочили. Тоді все вийшло саме через те, що ситуація була унікальна, українці мали велику єдність, а сили зла були хоч і готові, але в се одно дезорієнтовані рішучістю, люттю і самовідданості українців-героїв. А зараз ситуація зовсім інша, чарівно порталу нема, умови, в яких ми маємо повертатися на свій шлях до волі і майбутнього — інші. Майдан не спрацює так, як він спрацював тоді. Вже пішов цей потяг, картинка реальності інша, і дії потрібні інші.
Загалом я думала два роки тому, що це вже кінець. Проукраїнська влада, яка саме почала набирати оберти, розпочала реформи, зміцнилася на міжнародній арені, укріпила армію і наші позиції по всьму світу — була скинута Коломойським і Аваковим. Але на щастя та команда швидко отямилася, зіп«ялася знов на ноги, і постійно чинить спротив зеко-манді разом з усіма їхніми російськими агентами, безсоромними грабіжниками та злодіями, і продовжує захищати Україну на всіх рівнях, до яких може дотягнутися в межах своєї компетенції опозиції.
Тож тепер, за нинішніх нових умов, я бачу один шлях одночасно зберегти країну і дочекатися, коли зеко-манда піде геть: постійно явно і публічно підтримувати опозицію на всіх рівнях; влаштовувати масові заходи з використанням як мирних, так і активно-агресивних кроків, аби сциклива зеко-манда хоч трохи трималася в межах, і не розвалила країну, не перетворила її на страшно-смішну диктатуру потвор, поки не закінчиться строк їхніх повноважень. При цьому, ще раз підкреслюю, підтримувати опозицію в особі ЄС, бо, схоже, вони зараз є таким собі маяком, сигналом до міжнародного середовища, що ми все ще країна, а не пограбоване і спалене село в Сомалі.
Резюме: що б зараз не відбувалося на протестах, головне не таблички. Головне, ключове, сама суть, — при цьому все бічна підтримка проукраїнських сил в Парламенті та інших гілках влади. Без підтримки українських неолігархічних сил — всі ці заходи не більше ніж випускання пари в свисток, без могутньої і явної підтримки українських сил, це все може перетворити нас на Білорусь або рашку, де була знищена справжня опозиція, і залишилися самі перформанси, інсталяції і інші форма творчості на тему «да как ви смєєтє, ми протєстуєм!».
Постскриптум. Але щось мені підказує, що якби при половині протестувальників вчора вимовили щось хороше про опозицію — Порошенка та ЄС, — у них би шкура з обличчя злізла від злості.

цитата с одной из ссылок:
«А що ж на фото, запитаєте ви? А на фото, судячи з нинішнього інфополя, неспростовний доказ того, що Майдан складався з самих лише вандалів і нацистів, та й взагалі — був зрежисований кимось у своїх інтересах, бо *справжні протестувальники*(тм) балончиком по стінах не малюють, а тим паче не залишають по собі ідеологічно непевних знаків. Як відомо, після такого до протестів долучатись зашкварно, тому ніхто з нас і не долучався. Так же все було? Так?»
т.е. митингом в поддержку мутного чувачка, зарезавшего напавшего на него в спину, который превратился в бедлам с поджиганием герба Украины пытаются дискредитировать Майдан
геббельс просто тихо плачет в сторонке
зы. шо там, порох уже виноват или еще нет? или в процессе?

«дискредитація Майдану» це слушна теза. Надіюся, це не працюватиме в такий бік.

Саме в цей бік воно і йде. Намагаються тітушок авакова, нацжОн, нацкорпус та інших «професійних ліваруционерів» порівнювати із Майданом.

порівнювати — правильно, на Майдані теж мусора викрадали людей, але не ясно, до чого тут дискредитація)

До того що в тому пості ставлять знак рівності між парою інформаційних надписів на КМДА, який ДОЗВОЛИВ використовувати свою будівлю протестувальникам під штаб, і вандальним розписом будівлі Президента України, та ще й трощенням вікон. Такого вандализму на Майдані не було й близько.
Бабільше, вже є багато свідчень, що сам перформанс — на замовлення Авакова і його структур, типу нацжОн. Тож, порівняння — зовсім недоречне.

Хлопця жалко, скоріше за все його спробують «закрити» на максимум, що дозволяю стаття. І не тому, що він трощив будівлю ОПи, а тому, що доброволець, АТОвець та активіст. Саме через резонансні справи проти них, проти військових, волонтерів та активістів, чинна влада намагається десакралізувати всю патриотичну спільноту України.

Ну, а як ви уявляєте радикальний протест і протидіяння згаданій десакралізації? Не палити ж машини чи мовчати. В соцмережах є повідомлення від самих учасників акції: навчіть схиляти владу до діалогу ефективніше, якщо знаєте як) Радикалізація протесту закономірна, бо список проблем тільки довшає, тут я згідний з тезами, скажімо, Портникова www.youtube.com/watch?v=b8k8vZyiPfM І згідний з думкою Макарової, що наші побивання про «вандалізм» це для влади маркер, чи можна придушувати протести www.facebook.com/...​37/posts/3918097618250910

Не знаю, чому в запит на справедливість важче повірити, ніж «замовлення Авакова» чи інші конспірології, хоч я звісно свічки не тримав)

А-ха-ха. Сорі, Макарова мене давно заблокувала. «Професійні волонтери», які живуть на гроші від своєї волонтерської діяльності, дуже образливі, коли вказуєш на повну неетичніть такого використання добровільних пожертв :)

Щодо «радикалізації» протестів, то я проти цього. Вандалізм та хуліганка ніколи ні до чого гарного не приводила. І Портников не закликає до протестів, він, як справжній журналіст, просто «міряє температуру» й каже діагноз.

Зрозумійте, справжній Майдан не можна симулювати чи купити. Він сам виникне саме в той момент, коли політичні методи взаємодії із владою будуть повністю вичерпані. Допоки є ЄС, Голос, ДС, Свобода та інші партії, які хоча б лежать в напрямку ЄС та НАТО і вони представлені в Парламенті, доти ніяких Майданів не буде.

А акції протесту зовсім не рівні актам вандализму титушок на зарплаті.

Я не до кінця зрозумів, але нехай, я вас не пересперечаю)

— жодна попередня акція під ОПой не проходила без участі поліції та НГ. Я був, я знаю.
— напис «Зеленський — п.дар», яка зникла вже вранці.
— свастика, яка з’явилась вже після закінчення акції, коли поліція та УДО повернулись на свої пости.
— ручна собачка Авакова Геращенко, який вже через 10 хвилин після перформансу запостив великий пост із звинуваченням Порошенка в тому, що це він влаштував ту акцію :)
— ручний ботовод Подоляка, який так же само моментально звинуватив Пороха, ЄС, Справу Громад в тому, що це вони влаштували цей мітинг.
— чувак із файером на ДАХУ ОПи! Режмного об’єкту! Об’єкту, який знаходиться під охороною: контррозвідки СБУ, УДО, НП та НГ одночасно!

Ви прям як в тому анекдоті про чувака, який замовив у приватного детектива слідкувати за дружиною, і детектив доповідає: «...вона та інший чоловік роздяглися догола і пройшли до почивальні, а потім на замочну скважину повісили труси і далі я нічого не бачив.»
— «ах, знову ця невизначеність!»

А «запит на справедливість» виглядає інашке. Подивіться інші акції РОК, де ми брали участь, подивіться акції на захист Антоненка, Кузьменка та Дугарь, Федини, Звіробій, Марченка, Порошенка, тощо. Акції протесту проти відводу наших військ, акції-вимоги створити ТСК по Вагнерівцям, тощо, тощо, тощо. Багато ви там бачили вандалів?
А ось поліція завжди була на тих акціях. І її завжди було багатою.
А цю «акцію» ніхто не боявся. Так, на заклики саме цього разу відкликнулись багато реальних людей, реальних патриотів. Але це не робить сам аваківський «перформанс» не-штучним.

свастика, яка з’явилась вже після закінчення акції

Откуда инфа?

Мутная новость, типа подождем отчет, но если это таки мусорская подстава, то очень непалевная — от подобного зоопарка собственно и ожидалось, что на стенах они будут рисовать отнюдь не пацифики.

Про свастику вже кинули. А ось — організатор мітингу:
savchuk.live/...​-robyt-yih-na-zamovlennya

Ну раз некий Савчук написал, значит так все оно и было, не может же он врать. А вообще, если это организатор платным митингов, то довольно крутой, что смог организовать святого активиста-атошника на битье окон с последующей посадкой на кичу.

Ви так кажете, ніби це все не відбувалось би з будь-яким організатором. Геращенко вказував би на умовного Порошенка навіть якби на акції не криючись ходили рептилоїди, така його робота. Підозрюю, страшна таємниця режимного об’єкту: «Цей фаєр запустили з землі. Як і інші» www.facebook.com/...​mment_id=1354013021652315

Багато ви там бачили вандалів?

— не бачу, як і прогресу у справі Антоненка, що й виправдовує (теоретично) альтернативну тактику — радикалізації.

Радикалізація тільки приведе до збільшення заручників Зеленського та Авакова в СІЗО.
Поки є політичний шлях, він — найбільш ефективний.

Я в основній гілці додав коментар із ФБ з цього приводу.

десакралізувати

Чертовски правильное определение: из патриотически настроенно гопоты годами лепили богоподобных существ, о которых сама мысль о том, что они могут быть преступниками — ересь, за которую нужно отправлять на костер, но в конце концов подобные быдлостайл акции показывают, кто есть ху.

всю патриотичну спільноту України

АСАВ тусовка — это далеко не вся патриотична спильнота. Но насрали патриотам в тапки не они, а чинна влада — кто же еще кроме нее может быть виноват в чем либо в Украине.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Порох був винен вже через 5 хвилин після цього преформансу Авакова.

Він винен в значно більших «перфомансах» на Донбасі задля поглиблення конфлікту. Він винен в улаштуванні котлів. Він винен у кришуванні бандформувань, які під вивісками «добробати» вчиняли розбій та садиські «перфоманси» з катування мирних. І хто ж як не він кришував торгівлю зброєю через лінію розмежування — то може риптилоїд якийсь під його маскою?

Він військовий злочинець. То ж якби навіть він купив тітушок задля побиття вікон та написів «зєля лох», то не варто було б навіть сторінки кримінальної справи.

зы. шо там, порох уже виноват или еще нет? или в процессе?

пес авакова об этом заявил сразу

Влада зелібоб разом з вічним міністром МВС чорто-ангелом налякана і боїться, другого висновку нема.

це якийсь поганий блокчейн.

Ну тоді треба просто змиритись, бо транзакцію відкотити неможна :)

бачте, київські хлопці брутфорсять, брутфорсять)

Это настолько толсто, шо аж тонко. И страшно.

А ведь всё уже сказано до нас, 45 лет назад. Смотрим внимательно:
youtu.be/WL2iLihX9KI?t=814

як заповіджено нам, обичним пиздливим гражданам

як самокритично

Стерненко

А ти що, в того бариги вєщєства купував, що за нього вписуєся? Чи ти СБУшний «добрвільний помічник»? То йди матюки писать на офісі президента (ще й безграмотно) та вікна бити. А коли тебе здадуть «свої» як склотару — не дивуйся, та волай що ти політв′язень.

Алёша, у тебя шарий головного мозга.

Слабовато. А как же агент хримля?

Таких туда не беруть.

І звідкі б ти взнав, москалику, яких туда туди беруть?

А ти що, в того бариги вєщєства купував, що за нього вписуєся?

Ем. по-перше according to Odessa ments він був не простим баригою, а в 17-ть років вже кришував наркоторгівлю. По-друге під час другого нападу, коли його намагались застрелити, то виконавця привезли на авто радника голови поліції Одесси. Так що треба виконавцю, голові поліції та його раднику по квартирі виписати за боротьбу з віртуальними наркоторгівцями.
Дивно що Пеніє не згадав про наколоті апельсини, etc.

Я теж чув різне про Стерненка. Але яка узагалі різниця чий він там помічник? Монтян і Шарій теж чиїсь помічники.

Спробуй почуте не «різне», а факти. Самостійно, без пропагандистів. Наприклад, почитай висновок експертизи по вбивству, що він скоїв. І спробуй зрозуміти, чому це падло ще не сидить за вбивство. І хто та мразота, що зараз за нього вписується.

Я не слухаю пропагандистів і не вірю у святість чи Стерненка чи будь-кого.
Проте мені достатньо того що вся 5 колона, портнов та всякі різні медветчуки рабіновічі в Україні ненавидить одинаково Стерненка, Бандеру і ще багато кого хто їй тут добряче заважає і заважав.
Експертизу читати для чого? Хто гарантує істинність того що там написано? Наша міліція? Експертизу складають в кабінеті портнова і просто передають потрібним органам бо такі часи зараз, така влада.

. Наприклад, почитай висновок експертизи

Якої саме? Там 3-4 експертизи, які суперечать одна-одній.

. І спробуй зрозуміти, чому це падло ще не сидить за вбивство

Дійсно, дуже дивно. Місцеві царьки три рази організовують на нього напад, а він мало того, що живий, так і тітушару одного мінуснув.. Ну не падло? З таким підходом всяким Трухановим, Аваковим та Портновим і людину не можна буде замовити.. Куди ми котимось?

Как мы ему можем помочь?

думаю, їм і ваш коментар важливий як розголос) Я був лише перекинув пару гривень на опубліковану картку (і так не мешкаю в Києві) і почитав коментарі його друзів. Якщо їм потрібне щось конкретніше, думаю теж можна розпитати твітерських twitter.com/...​tatus/1373620666474369024 На жаль, нічого конкретнішого сказати не можу(

Можно еще какое нибудь здание загадить и стекол разбить. Насрать под дверь, в конце концов. Говорят помогает.

скажіть номер картки, скину 2 гривні на похорон вікна(

Карты — это прошлый век. Сейчас сервис полностью бесконтактный и расходы на подобную патриотическую деятельность автоматчески снимут из твоих налогов.

Підписатись на коментарі