Шукаю засновників та айтішників успішних українських компаній для онлайн зустрічі з учнями

Привіт, мене звати Світлана, я викладаю українознавство в українській суботній школі в Німеччині, здебільшого для дітей українських іммігрантів і шукаю директорів, засновників та програмістів успішних українських ІТ компаній для онлайн зустрічі з моїми учнями.
Зараз наша група бере участь в конкурсі «Бренд Україна: творимо разом», й ми вирішили розказувати не про те, які смачні вареники в Україні, а проте, які чудові в нашій країні айтішники.
В мене невеличка група з п’яти підлітків, дуже талановитих та приємних, для них така зустріч буде дуже цікавою. Мета — популяризація українського ІТ серед молодого покоління в Німеччині, ну щоб згодом, коли вони виростуть й почнуть думати, а хто їм напише програмне забезпечення для їх продуктів, вони знали куди звертатись.
Буду рада будь-яким порадам та ідеям до кого звернутись. Дуже класно було б познайомити їх з розробниками ігор.

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ми в 2016 році заснували одні з найвідоміших курсів ІТ-технологій в Україні — IT Discovery.
З тих пір ми провели понад 150 тренінгів, майстер-класів та вебінарів з ІТ-технологій. it-simulator.com
Будемо раді поділитися нашим досвідом.

Доброго вечора!
Буду дуже рада, це буде моїм учням цікаво. Пишу в приват

Пані Світлано! Шкода, шо не можу Вам допомогти, бо не засновник та працюю в неуспішній компанії, на жаль. Але дуже хочу Вам подякувати за таку діяльність та за Ваші ініціативи. Хоч тут нема купи зацікавлених людей, нехай Ваші руки не опускаються. Ваша справа благородна! Ще раз дякую!

Дуже Вам дякую, це приємно чути.
Я з великою радістю займаюсь з дітьми тут, і вже давно зрозуміла що українська діаспора дуже важлива, бо власне створює імідж України закордоном. І нас тут таких свідомих, насправді багато. Ви б здивувались, якби дізнались скільки усього українці роблять закордоном. :)
Якщо все ж таки захочете завітати на наш онлайн урок та розказати чим ви займаєтесь — будемо вам раді.

Я пишу новые языки программирования, хотите расскажу детям?

Спасибо за Ваш ответ, написала Вам сообщение.

Підписатись на коментарі