Зробимо колівінг-буткемп для розробників у Києві або Львові?

Всім привіт, хочу запитати чи є у спільноті доу зацікавлені люди у тому, щоб зробити колівінг для розробників та загалом людей з айті спільноти (так, так, черговий з декількох), де б ми мали змогу ввечері працювати над чимось спільним.
Якщо в одній з ітерацій вийде щось путнє, то спробуємо знайти інвестора-янгола для цього проекту, думаю разом зробити це буде значно легче. Але на першому місці все ж буде комфортний побут.

В ідеалі хотів би обладнати цей колівінг підйомними столами, зручними кріслами, ігровою зоною з телевізором та приставкою.

Якщо для вас це звучить в новину, то не лякайтеся, дуже крута тємка, що ідеально вписується в постковідний період. В Києві вже декілька доволі розвинених за кількістю квартир та коліверів мереж, в одній з котрих я живу зараз.

Якщо є бажаючи з’їхатись у найближчий час, то відпишіть у коментарях.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А кофакінг буде?

Там інтровертам не місце

З особистого досвіду 4 років життя в гуртожитку і ще 3 років знімання житла ще з кимось однозначно скажу — ніколи знову! Скирдую доляри і хочу будиночок десь в горах, на березі озера, сосновий ліс навколо. Я такий сиджу в кріслі-качалці на веранді, милуюсь заходом сонця, в одній руці келих віскі, в іншій сигара. Поруч валяється цобакен. Десь у дворі граються діти. І жодних сусідів і людей поблизу. Чи, прости господи,

колівінгів-буткемпів

Остоп***іли якісь сторонні люди у житлі поруч. Хочу тиші і спокою

десь в горах, на березі озера, сосновий ліс навколо

трактор в поміч.

Скирдую доляри і хочу будиночок десь в горах, на березі озера, сосновий ліс навколо.

С тем какая инфляция жизни (которую тут упоминали не раз) — стоит уже задуматься о домике в горах, пока не поздно и пока цены низкие.

В Сибірі земля дешева🙃
Роутер від Старлінк, сокиру. І вперед

До речі, в багатьох популярних західних серіалах ми бачимо саме колівінги: «Друзі», «Як я зустрів вашу маму», «Теорія великого вибуху» — це ж все саме про колівінги.
Одна лише біда — в реальному житті вашим сусідом буде не Дженніфер Еністон чи Кейлі Куоко, а наркоман Валера.

Так там же выжимка их встреч показана, спали то они в разных местах. Ну в NY однополые люди на-пару снимали квартиры — не новина.

Ищу коливинг для ноулайфинга с возможность подбуткемпливания.

В ідеалі хотів би обладнати цей колівінг підйомними столами, зручними кріслами, ігровою зоною з телевізором та приставкою.

чувак, ты просто хочешь жить в офисе! Хмиль одобряет.

Если вы хотите сделать какой-то «коливинг» для ИТшников — то нужно пользоваться сложившейся ситуацией! В ней, с одной стороны, имеем возможность удаленной работы, с другой — ограничения на туризм.
Поэтому вместо «общаги» в городе я скорее поддержал бы идею чего-то вроде «санатория-профилактория для ИТ». Суть идеи в том, что бы предложить полный комфорт + развлечения + спорт и лечебные процедуры. Вместо отпуска раз в год у ИТшников будет возможность жить и работать на курорте как минимум 3 месяца в году. А если оборудовать все-сезонное то и больше.
На самом деле это давно проверенный временем формат: многие крупные организации имели свои санатории и базы отдыха для того что бы организованно оздоравливать сотрудников. Плюс это может выступать для сотрудников дополнительной мотивацией и возможностью знакомиться и общаться («тимбилдингом»). Но, в отличии от прошлого века, сейчас сотрудники могут не только отдыхать — но и работать!
Сейчас ИТ компании стараются «нащупать» новый формат офисов. Понятно что в старые «конюшни» сотрудники не захотят возвращаться. Но и совсем отказаться то же не получается: все-таки много желающих посещать офис хотя-бы иногда. «Базы отдыха» вместо офисов могут оказаться интересным решением! Сотрудники смогут встретиться, пообщаться, вместе поразвлекаться (байдарки, квадроциклы, спортивные игры), отдохнуть от домашней рутины, поправить здоровье и при этом без ущерба для рабочего прогресса.
Многие крупные ИТ компании и так старались сделать в офисе и спорт-зал, и массаж, и комнаты отдыха, и столовую ... так почему-бы не сделать следующий шаг в сторону экологичности, де-урбанизации и здорового образа жизни?

Идея загородного офиса-клуба интересная. И профилактория (так, как это было раньше у заводов) тоже. Интересная тем, что это и временная смена режима, и без ущерба работе (можно сделать так, но не исключая нормальный отпуск), и здоровье восстановить, и не исключает наличие «базы» — т.е. своей или съемной квартиры, где остаются твои личные вещи и техника, куда ты вернешься после такого восстановительного курса.

интерес зависит от размера груди коливинг партнера

Пружність не менш важлива

Прочитал название топика и начал было радоваться, что пятница, но нет.

Делить с кем-то санузел? Холодильник? Вай-фай, в конце концов? Имея возможность как минимум снять (а кому хочется/можется, то и купить) квартиру нужной площади со всем необходимым?

«Це мєрзость» ©

Ого, це ж інші люди теж какають (а буває і дівчата навіть, як у моєму випадку проживання на колівінгу), жесть як мерзенно, згоден.

Ок, сделаем вид, что Вы никогда не были в туалетах кафе/офисов с табличками с просьбами вести себя поаккуратнее и, например, не кидать в унитаз предметы гигиены. И хотя бы мыть руки после техпроцесса.
Или никогда не читали в офисном чате алярмы от офис-менеджера, что в пятницу вечером из холодильника будут выкинуты все продукты, иначе они просто заплесневеют.

Можно, конечно, концепцию коммуналки называть модным словом коливинг, но от этого она не перестанет быть коммуналкой — т.е. тем местом, где личное пространство = максимум спальня, а кухня/санузел для всех одни.

я не крінжую через те, що хтось їв виделкою до мене, якщо вона була взята з купи інших помитих виделок. З прибиранням у нас на колівінгу все ± окейно і туалети завжди чисті, а сміття виноситься.
Звісно формат колівінгу не для вас, коли вам огидно торкатися речей, яких торкаються інші люди, тож я і не намагаюся переконати у тому, що на колівінгу можуть жити геть усі люди.

Ок. Перейдем от санитарных вопросов к чисто экономическим.

Какова личная и общая площадь получается на 1 человека, сколько выходит аренда, как распределяются коммунальные платежи (особенно с учетом неравномерности потребления)?

Как решаются бытовые вопросы — вот Вы, например, упомянули приставку, это Xbox или PS, кто выбирал, с чьим аккаунтом и играми, кто их покупает?

Просто поймите правильно — как съемщик 45+ метровой однушки со всей мебелью и техникой в относительно новом ЖК за 350 долларов + 30-50 коммунальные с интернетом, я слабо себе представляю экономическую целесообразность такой затеи. Но при этом не потроллить ради, а ради поддержания беседы хочется понять мотивы другого человека, которые побуждают делать такой выбор.

ТС, без по***бок, сколько тебе лет? Я думаю 19-23, поправь если я не угадал. Есть возраст когда этого хочется — жить вместе, с друзьями, какой-то коммуной. Потом это заканчивается и хочется жить отдельно в большой квартире и чтобы тебя никто не за***вал.

Мені в 26, все ще хочеться жити з людьми разом, не бачу в цьому нічого поганого. Але у колівінгу для молоді я зрозумів, що сама по собі ідея топ, але була б ще топовіша, якби ще були навколо люди з айті-спільноти.
Ви так само стереотипно мислите що до віку (типу після 25 я вже маю хотіти робити сім’ю тощо), як ті люди що одразу починають порівнювати колівінг з общагою, комуналкою, бомжатніком, притоном тощо.
Це залежить не від віку, а від амбіцій людини, емоційного інтелекту та планів на майбутнє на мій погляд. І у цей кризовий час — об’єднання зусиль та шерінгова економіка рулять з кожним роком все більше.

Он просто с возрастом ошибся, посоле 30-и обычно хочется семью заводить

Ви так само стереотипно мислите що до віку

это не стереотипное мышление, просто у меня было так же — не то чтобы я хотел жить с кем-то, но иметь тусовку и тд было супер важно.

типу після 25 я вже маю хотіти робити сім’ю тощо)

. абсолютно нет. Хочешь делаешь, хочешь — нет. С детьми так же. Жизнь одна — живи как хочешь.

Тут дело не в семье, а в том что в 25 уже охота жить в комфорте, а не в общежитии)

а чому ви вважаєте, що колівінг це не комфорт? на вільному я пів року живу у двоповерховій квартирі з двома душовими і джакузі. так я сплю в кімнаті з 3ма людьми окрім мене, але більшість часу я можу проводити у одній з двох зон відпочинку/роботи.
чи ви думаєте, що колівінг — це маленька квартирка з купою людей, де вам немає місця де сісти?

. так я сплю в кімнаті з 3ма людьми окрім мене,

Слу, ну мало кто хочет так жить, вот реально.

Я, кстати, знаком с одним человеком, который при довольно большом доходе жил в чём-то подобном nestcopenhagen.dk. Некоторых это привлекает. И деньги экономятся, что позволяет больше накопить за определённый промежуток времени, и общение, что может быть важно для иностранца.

Ты так жил)? Вот мы как-то так жили в Украине. Двушка — одна комната наша, другая одноклассницы моей жены и ее парня. Ну помимо конфликтов за кастрюли и сковородки было куча интересных моментов — когда нашего соседа в 3 ночи привел пьяного таксист и шарился у нас по хате. А потом нас ограбили. Но только нашу комнату — вынесли золото, ноутбуки, деньги. А наших соседей — нет. Было интересно общаться со всякими ментами и прочими следаками. Ну виновных не нашли.

це має означати що на всіх колівінгах таке відбувається? щож відпишу з телефона, коли викрадуть мій ноутбук.

це має означати що на всіх колівінгах таке відбувається?

нет. Просто я не понимаю зачем жить с какими-то чужими людьми и делить с ними туалеты и кухни если можно жить комфортно?

так я сплю в кімнаті з 3ма людьми окрім мене

хахаха, кайф.

так я сплю в кімнаті з 3ма людьми окрім мене,

Простите, а как вы секасом занимаетесь там? Если кто то с друзей себе решил привести тян на 1 ночь

В коливинге всё общее. Так что радоваться надо когда кто-то из друзей тян приводит.

Мені в 26, все ще хочеться жити з людьми разом, не бачу в цьому нічого поганого.

Ты не пробовал решать проблемы своей социализации и поиска друзей по нормальному? Через хобби и увлечения. А не отсиживаясь в офисе\коливинге.

Я, в свои 23++ тоже рад присоединиться
Куда писать?

де б ми мали змогу ввечері працювати над чимось спільним.

Сорян, но кроме как шуток про рубистов, эта идея не заслуживает ничего. Ты зачем людей в нолайферы толкаешь? )))

Дуже погана ідея у часи пандемії та і взагалі, коворкінг краще, але після пандемії

За пів року життя на колівінгу не захворів на ковід. В Києві в тролейбус по одному тільки на передні двері запускають натовп і нічого, живемо, ніхто не думає навіть відкривати всі двері щоб люди не стояли поруч один одного і не заходили тримаючись за однаковий набір поручнів.
Чем коворкінг кращий за колівінг з точки зору заразності для старих людей? Це після коворкінгу люди будуть на метро, або тролейбусі (що відкриває завжди тільки одну частину дверей змушуючи людей торкатися за тіж сами поручні, що і люди перед ними) тому що треба буде ще додому доїхати.

На них сам вийшов позавчора, але з розмови зрозумів що там зараз не є та ситуація, що планувалася на запуску (айті спільнота виключно). У розмові мені сказали, що зараз через кризову ситуацію і ковід немає достатньої заповненості і тому вони набирають не тільки людей з айті-спільноти, але загалом будь кого. Тому їх колівінг я розглядаю як один з варіантів, певно спробую пожити там наступного місяця, але загалом не має сподівань зустріти там багато програмістів.

кщо для вас це звучить в новину, то не лякайтеся, дуже крута тємка,

— Помню как-то, пока кого-то ждал возле подъезда, прочитал объявление:
«Сниму квартиру в этом доме, своевременную оплату гарантирую.»
P.S. Таким людям, я бы не доверял аутентификацию настраивать.

Так буде скучно дити з айтішниками. Специфічні люди. Як на мене краще розбавляти знайомства з інших сфер.

Вже давно є itcluster.lviv.ua/en/projects/itvillage

Вони ще 9ти поверхівку у Львові збудували, також з концепцією «лише для айтішників»

де б ми мали змогу ввечері працювати над чимось спільним

шашлык жарить штоле?

Бомжежитие Коливинг-буткемп
Значно дорожче Для розобників

Навіть назву запропоную: ДеЯ-сіті

ДеЯ

идея..идея!...и де я нахожуся?

В чому бомжуватість жити з іншими людьми? Це така ачівка у вас в голові, що треба купити квартирку і там проживати життя до пенсії?

Скажи це тим, хто не жив. Насправді людям потрібен спільний простір, але потрібен і приватний. Ваш варіант — ні те, ні інше. А для реально корисного спільного простору має бути як культура, так і неписані правила, що включають покарання за їх порушення. Інакше простір буде отруєно, тими ж наркоманами.

PS. Я багато де побував в подібних місцях у рамках одного дуже специфічного проекту. Постапокаліпсіс — не те слово. Я б навіть сказав печерні люди з айфонами. Мені навіть зброю доводилося застосовувати серед біла дня, просто комусь конче гроші були потрібні на дозу.

PPS. А ще ковід буде теж спільним, і не тільки ковід.

Зараз живу у колівінгу і тут немає наркоманів, за стіною ніхто не займається сексом. Але звісно і мінуси є, наприклад, мені пощастило жити з підлітками, у яких цікавість не виходить за межі тіктоку і трендів ютуба.

пощастило жити з підлітками
ніхто не займається сексом

лише питання часу і досить недовгого

Як власне і з наркоманами.

Кстати а как вы занимаетесь этим в коливинге? Ну не конкретно вы, а все кто там проживает. Или никто из всей толпашки не занимается?
Если второе, тогда вы знаете что для организма полезно хотя бы раз в месяц этим заниматься? Ну или рукой в конце концов, но суть в том чтобы был оргазм.

колівінг це гуртожиток++?

насправді дуже сумно, коли у людей одразу такі асоціації виникають ( я про типовий гуртожиток студентів тощо). Бо по суті схожість тільки у спільному проживанні. Для колівінгів зазвичай обирають просторі квартири з багатьма кімнатами, де ти можеш легко знайти затишний куточок, або посидіти разом з іншими членами спільноти у великій кімнаті.

посидеть то курятник
клюнуть ближнего
насрать на нижнего

Кажуть же

Але на першому місці все ж буде комфортний побут.

Шкільний спортзал підходить ідеально.

больше похоже на коммуналку++

Уходить с работы домой пораньше, чтобы успеть поработать из дома.

8ч пялиться в моник поменьше чтобы заработать денег и пялиться дома в монитор побольше

хотів би обладнати цей колівінг підйомними столами, зручними кріслами, ігровою зоною з телевізором та приставкою.

больной извращенец ©

Підписатись на коментарі