Хто грає вдома з VR сетами — треба поради нубу :)
Привіт, нещодавно пограли вперше з у VR шоломі, і нам сподобалося. Задумався над тим, щоб купити собі додому, місце дозволяє. В зв’язку з чим питання, чи є якісь підводні камені при купівілі в українських інтернет-магазинах? Бо ціни на однакові моделі відрізняється іноді дуже сильно, ясно дешевші завезені в сіру чи в чорну, в такому випадку є шанс натрапити на девайс, який відмовиться працювати? Чи можуть бути якісь проблеми з купівлею ігор?
Далі питання вибору сету. Я в звичайні ігри комп’ютерні ніколи не грав. Купувати VR ігри, я так бачу,можна в Steam. Але мабуть не лише там? Є один потужний ПК вдома. Я тут наче гуглю, що є стендалони VR-сети, але там мабуть гірша якість картинки? І ті, що підключаються до приставки(плеейстейшен?) та ПК мають кращу картинку? Хтось має, порівнював?
Мене цікавлять ігри лише щоб вдвох одночасно грати, самому це унило, типу стріляти один в одного, махати лазерним мечем по кубикам під музику також зайшло, зомбяків постріляти в парі також весело. Треба купувати лише однакові сети, чи різні типу можуть по мультиплеєру з’єднуватися? Спочатку думав купити один сет для ПК, і плейстейшен чи яку там приставку з іншим VR-сетом. Вони будуть по мультиплеєру нормально конектітися один з одним?
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів