Стоит ли готовиться к сдаче PMP в 2021 году?
Здравствуйте,
Хочу начать подготовку к сдаче экзамена PMP.
Но в августе 2021 года обещают новый PMBoK, и, как я понимаю, там будут существенные изменения. А подготовиться к сдаче экзамена по
Вопрос: имеет ли смысл готовиться, чтобы сдать экзамен осенью?
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівКолеги, ось посилання на чат, для тих, хто цікавиться здачею PMP — t.me/...joinchat/VrCY6Ig6gYvZSA8u.
Анна, спасибо за ссылку на группу — я в восторге!
Привіт, Олеже! Я VP of Volunteers в PMI Ukraine Chapter. На твоє питання дам дві відповіді: 1) готуватись вартує навіть за PMBOK 6, адже склад (exam content outline) тестів змінився вже пів року тому і він не прив’язаний до PMBOK 7; 2) у нас є чат для людей, які готуються до здачі іспиту PMP в каналі Telegram. В чаті вільне обговорення, багато корисної інформації від PMів, які готуються та здають іспит, в тому числі рекомендації з підготовки, заповнення заявки та власне здачі. І додам пункт 3 про «бумажку». Хто готувався, здавав іспит PMP та в цілому серйозно підходить до професії керівника проєктів, добре розуміє, що це не просто «бумажка», а стандарт якості теоретичних і частково практичних знань.
Будь ласка, напиши мені в приватні повідомлення — додам тебе в чат підготовки до іспиту PMP. Посилання на мій профіль в LN — www.linkedin.com/in/annakompanets
А що таке за позиція «Change Management Lead»? Звучить як главарь банди з повалення режиму :)
Так і є :-) Але детальніше можете ознайомитися з приблизним описом позиції за посиланням www.prosci.com/...anagement-job-description. Я будую компетенцію та практику СМ в компанії на enterprise рівні.
написав. дякую
Ключевые вопрос — «кому это надо?» и «на когда это надо?», потому как сертификат же не вечный. А вся суть сертификации — тупо бюрократический ритуал, чтобы какие-то другие бюрократы могли показать, что вот у нас
человек-какашкачеловек-с-бумажкой.