Оренда авто в Україні
Трактористи, коли ви приїзжаєте в Україну, де орендуєте авто?
Порадьте контори, які би дали в оренду авто на
Трактористи, коли ви приїзжаєте в Україну, де орендуєте авто?
Порадьте контори, які би дали в оренду авто на
Доброго дня. Я представник компанії RentDrive. Ми надаємо оренду автомобілів у Києві, але пересуватися авто може по всій країні, крім Криму, Донецької та Луганської області. В нас є авто на вибір від економ до преміум класу. Повний перелік машин можете переглянути на сайті нашої компанії rentdrive.ua Якщо виникнуть питання зателефонуйте нам+380672333955, +380952333955
Питання: чи можу я з громадянством України але іноземними правами водити орендоване авто в Україні?
Арендовал в двух разных компаниях:
1. NarsCars, в Харькове — норм контора, никаких проблем с оплатой и возвращением депозита. Дали двухлитровый Фокус в хорошей комплектации, вместо забуканного Поло, что порадовало. Но Фокус явно «биток из сша», т.к. были странности в управлении на скоростях.
2. Rentdrive.ua, в Киеве. Привезли сразу в аэропорт, там же забрали (доп услуга). Тоже всё без проблем.
П.С.: На обеих машинах был вынужден ездить на расстояния >1500 км, т.к. ездил на юг, к родителям.
категория бизнес смешная после эльфий
цена на Honda CR-V тоже интеренсня
Також є необхідність взяти на прокат машину. Буду в Києві всього три дні, але без машини ніяк. Думаю авто середнього класу мені підійде ідеально. Порадбте фірму.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів