Інтернет провайдери у Вінниці

Вітаю пані та панове!

Підкажіть, будь ласка, що зараз з інтернет провайдерами у Вінниці у багатоквартирних будинках — яких провайдерів можете порадити за стабільністю та вартістю послуг?

Достатньо 100 Мбіт/сек зі споживанням трафіку 300-700 ГБ на місяць.

Цікавлять Вишенька та Слов’янка, однак в коментарях можна обговорити й решту районів.

upd.

У підсумку зупинив свій вибір на Еверест з тарифом «Нове Безмежжя» — 100/25 Мбіт/сек з лімітом 1ТБ на місяць та вартістю 230 гривень.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якість інтернету залежить від району, я на Словянці не жив, але можу сказати загалом свої відчуття:
Еверест: хороший/стабільний інтернет але жахливий UX, у всьому, що особистий кабінет, що заключення договору.
Воля: у мене був хорошй інтернет, але чув що бувають проблеми. Все інше — чудово.

Использую Винтелепорт, неплохой вариант. Раньше были вопросы со стабильностью, сейчас намного лучше. Бывают нюансы, но это у всех провайдеров.

Из других вариантов: Эверест, Воля, Датагруп.
У всех свои плюсы и минусы

Дякую, а що по перевагах та недоліках?

Винтелепорт:
+ В общем стабилен
+ Неплохая цена
+ Скорость соответствует заявленной (у меня 35 Мбит/с)

— Если авария (нечасто), то на тех саппорт не факт, что за 5-10 минут дозвонишься (разве что долбить клиентский). Но потом могут сами перезвонить и даже уточнить, решена ли проблема
— Есть не во всех многоэтажных домах

По остальным лучше другие подскажут, либо же отзывы

2ip.ua/...​rating?act=2&city=Винница
сотні відгуків про всіх провайдерів

Відгуки — це звичайно добре, однак краще ж дізнатися думку живих людей на сьогоднішній день.

Підписатись на коментарі