Українські творці з Patreon

У топіку про підтримку українського контенту було посилання на список від Andy Nim.
Мені він, на жаль, не сподобався і я вирішив зробити свій.

Мої вимоги до списку:
— простий
— швидкий
— містить необхідну інформацію: ім’я, посилання, опис, статистика (патрони, збори за місяць, середній донейт)
— є сортування та пошук по таблиці

mvfwd.gitlab.io/patreon

Подяка
— Roman Kushnaryov за топік
— Sergii Voloshyn за список www.patreon.com/svoloshyn/creators
— Andy Nim за список uaapps.github.io/patreon

Оновлення

2021-07-11

— додав теги, вони генеруються автоматично з опису
— все переведено в долари

2021-07-12

— додав кнопки для швидкого вибору тегів

2021-07-25

— посилання на статистику Graphtreon
— responsive design

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую! Завдяк додатку запатронив декількох крієртерів. Чи має сенс розширити список? Наприклад, додавши curated список інших категорій контенту: додатків, стрімингів, youtube каналів, подкастів і музикальних виконавців тощо.

Додав посилання на статистику Graphtreon та responsive design

dou.ua/...​ms/topic/34025#2021-07-25

mvfwd.gitlab.io/patreon

Хехе люди донатять Майклу Щуру, котрий сидить на підсосі у політиків та знімає заказуху, а також піарить всяке лайно з інстаграму)

Ну в нас ж люди як мислять: якщо говорить на українській мові і чмирить рашку — значит вже достойна людина) А якщо щей активіст якись, то точно свята людина))

Так він же сам донатить на армії, ще до патреону почав.

не позорьте себе — зайдіть на патреон і розберіться на що він збирає гроші.

котрий сидить на підсосі у політиків та знімає заказуху,

А можна список політиків в кого він на підсосі сидить?

додав теги, вони генеруються автоматично з опису

також додав кнопки для швидкого вибору тегів

вже 231 запис і бачу люди добавлют нові через форму зворотного зв’язку. дуже круто!

оновлювати дані часто не можу, планую хоча б раз на день.

Притула всі гроші віддає на благодійність. На відміну від тих БО де він приймає участь він самостійно вирішує кому ці гроші давати. І потім звітує, звичайно. Є декілька таких творців, які сутнісно є БО.

концептуально неправильне сортування. ви пропонуєте давати гроші тим, хто їх вже має. а десятки крутих проєктів без підтримки залишаються внизу. важко зрозуміти, що тут зручнішого, але нехай у людей буде вибір.

а десятки крутих проєктів без підтримки залишаються внизу

Але чому користувачі/читачі/слухачі/глядачі не підтримують проєкт, якщо він крутий?

та багато причин. бо мала аудиторія, незнання як розкручувати патреон. такий список тільки погіршує їх становище. моя ідея була в допомозі таким проєктам як Сімейний бюджет, а не Телебачення Торонто.

Можна спробувати поміряти скільки додаткових $ на місяць принесе проєктам Ваш список або хоча б на скільки $ поміняється загальна сума проектів без підтримки або майже без підтримки.

концептуально неправильне сортування.

кожен може сортувати стовпці на свій розсуд.
хоч за кількістю патронів, хоч по зборах, хоч за назвою, в будь-якому напрямку.

Головне яке типове сортування. Ви зробили зняток найбагатших творців — з якою метою? Притула взагалі збирає гроші на благодійність, він сутнісно нічого не створює. Телебачення Торонто молодці, але якщо вони завтра зникнуть, глобально нічого не зміниться. Яніна Соколова робить контент для росіян. І так далі.

1) Кого додовати до списку?

Особливих обмежень немає, але я б взяв максимально широке коло тих хто допомагає Україні розвиватися. Будь-якою мовою, з будь-якої країни. За винятком, мабуть, релігійних організацій.

2) Яке дефолтне сортування?

Мені здається, за кількістю патронів або загальним зборам найцікавіше, так що б топи були зверху. Згідно із законом Парето 20% покривають 80% потреб. Ті хто внизу або тільки недавно почали і не встигли вирости, або їхні ідеї не знаходять відгуку. Додаткова мотивація для росту.

вважаю не потрібно використовувати список як інструмент допомоги початківцям.

список повинен показувати реальний стан, хто де знаходиться.

для допомоги початківцям потрібно шукати інші способи.

дякую що додали Сімейний Бюджет)

а? шо? нашо це? хто ці люди?

У топіку про підтримку українського контенту було посилання на список від Andy Nim.

missing reference exception raised at line 1:1

пс підтримую «Києве, мий» і ще знайому в кінематографі на патреоні (www.patreon.com/lee_online/posts)

дякую, додав «Києве, мий» в список

Києве мій вже давно був, у розділі Регіональні. а щодо lee, то не можу знайти жодного доказу, що вона українка. текст російською і англійською, проживання закордоном. таки знайшов її CV, де вона вказує, що вона знає російську як native, а українську тільки fluent, як і англійську. тобто українська їй як іноземна.

думаю, в список можна додавати не тільки україномовних, але всіх хто розвиває Україну.

її профіль подивився по діагоналі і ніяких ознак зв’язку з Україною не знайшов.

Вона Киянка і працювала довго в Radioactive film

Підписатись на коментарі