Luxoft запускає безкоштовні курси з Java, DevOps і QA Automation. Планують навчити 150 спеціалістів
Компанія Luxoft запускає безкоштовні освітні програми для студентів та молодших спеціалістів — LuxCampus. Про це компанія повідомила на сайті.
Компанія відкриває курси з трьох напрямків — Java, DevOps та QA Automation. Потрапити туди можуть студенти
Для того, щоб потрапити на курс, необхідно заповнити заявку за посиланням та пройти співбесіду. Для курсу QA Automation додатково необхідно буде пройти технічний тест.
Тривалість курсів — 4 місяці кожен. Навчання на курс Java стартує 1 жовтня 2021 року, на курси DevOps та QA Automation — 1 листопада.
Навчання буде проходити онлайн. Воно передбачає виконання домашніх завдань та тестування впродовж курсу. Також у студентів з’явиться можливість співпраці з Luxoft ще до закінчення навчання
Як повідомила Program Manager Luxoft Ukraine Олена Кравченко у коментарі для DOU, на старті програма розрахована на 150 чоловік сумарно на 3 курси.
«Звичайно, будемо розширювати портфоліо курсів. У лютому швидше за все будуть анонсовані нові напрямки. Також буде новий набір на три напрямки, з якими вже виходимо. Тобто, LuxCampus буде на постійній основі розширюватися і наповнюватися новими курсами», — повідомила вона.
—
Раніше повідомлялось, що президент Володимир Зеленський повідомив про плани створити навчальний заклад для підготовки фахівців з кібербезпеки.
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів"
" ageism again :-(
Ставайте в чергу. Здібних студентів набагато менше, ніж потреба в наймі.
Та й компанія з російським корінням і культурою — це такий собі ліфт.
Почему мало, почти все кто закончили 121 специальность, можно считать здибными. Нездибных выгоняют еще на1-2 курсе...
Наивность 136%
Бесплатный сыр — в мышеловке. Читайте условия соглашения.
Я возможно буду выглядеть заангажированным, но я вот вишел с курса софта и ни разу не жалею что отрабатывал потраченной время за минималку. Тк они реально топ,
Хотя не стоит забывать что еще мне дико повезло с преподавателем
То есть ты сейчас прям выложишь условия соглашения, не так ли?
Дак это вроде не был секрет никогда. Тебя бесплатно учат3-4 месяца и столько же ты обязуешься работать на компанию. По факту документа ничего не стоит этот, тк не имеет под собой законного обоснования, но я вообще не пожалел т.к. знаний дали прям дофига и отплатить было не впадлу.
4 месяца? Что-то сильно сомневаюсь, что кто-то будет учить ради 4 месяцев. Пусть те самые многабуков выложат в открытый доступ, я не удивлюсь если там 3+ года сейчас прописано. С некислой такой неустойкой.
Вот не поверю, что их юристы даром печеньку кушают.
Про сейчас не скажу, у меня были такие условия
Добрый день! А где можно почитать условия соглашения?
В Украине все контракты про отработку не имеют силы, можно спокойно подписывать что угодно, учится где хочешь, и сразу уходить, и так много кто делает, потому что не хотят работать за 500$ когда могут получать 1.5k$
Я конечно догадывался, что так и есть, но можно вкратце объяснить, почему они не имеют силы? Поидее должны иметь, если грамотно написаны.
В нашем правовом поле нельзя никого заставить работать на будущее.
По КЗОТ это запрещено, можно уволится в любой момент, с отработкой 2 недели.
А ФОП вообще предоставляет услуги только когда хочет.
Да ну? А чего тогда вояки не увольняются, если всё так просто? Вот не поверю, что всем всё нравится и все всем подходят.