Старт в 49
Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!
...ясно що запізно, але хочеться вірити що не повністю ;) Зробив такий собі гібрид резюме та портфоліо , гляньте будь-ласка, було б класно отримати якийсь фідбек — чи є шанси знайти роботу в IT компанії. Цікавить лише віддалена робота,
Чи є шанси на апворк, ще ще десь не фрілас-платформах?
Коротко що вмію робити: бекенди на ноді, та всякі клієнти до них: андроїд дадатки, фронтенд (робив лише один) на реакті, та боти в телеграмі, вайбері та твітері.. Я це все роблю 3 роки на продуктовій компанії (мабуть так правильно сказати) десь за 500$ в місяць. В принципі я і так радий, але, внутрішня жаба робить свою роботу і деколи каже: пробуй, може продаш якісь знання дорожче ;). IT відділу, як такого, тут немає, я тут один, пропоную що можу зробити в плані софта, якщо ок то роблю, робота віддалена, колектив супер.
Ще колись давно будував електронний пристрій дофіга років: розробив схему, друкував плати, замовляв монжаж компонентів, відливав сам форми та корпуси, писав софт для мікроконтролера, ще софт для Ява телефонів та на C++ та на Qt робив декстопний софт... але все це померло 10 років тому.
Дякую.
39 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів