2-га робота, ризики i як оформлятися?
Добрий день!
Ситуація наступна — працюю на ремоуті і останнім часом почав замислюватися про те щоб знайти
1) Якщо я на одній роботі буду влаштований як ФОП а на іншій — за КЗОТ-ом, чи зможе будь-яка із сторін якимось чином дізнатися про іншу? Наскільки я розумію, дані про надходження коштів на мій ФОП доступні лише за наявності електронного ключа, який при офіційному працевлаштуванні роботодавець не запитує, а дані про офіційну зарплату не мають бути доступні тим хто веде мій ФОП адже при такій схемі кошти поступають одразу на картковий рахунок
2) Якщо розглядати можливість працювати в 2 компаніях як ФОП, наскільки складно самому вести облік? В Інтернеті знайшов декілька сервісів що допомагають з цим (Fairo, Taxer), чи є у когось досвід використання цих сервісів і чи дійсно там все так легко як розказують на сайтах?
3) Чи не буде питань з боку нинішнього працедавця якщо я раптом приду і скажу що хочу вести ФОП-а самостійно і чи не будуть вони через це більш підозріло ставитись до мене (особливо у контексті того що все більше людей наразі пробують для себе варіант з декількома проектами паралельно)?
Заздалегiдь дякую за допомогу!
Найкращі коментарі пропустити