Диван
Якщо тут є люди, які здають в оренду квартири, можете мені будь-ласка пояснити навіщо там потрібні дивани? Просто, чим думає людина, що купую квартиру в новобудові з метою здачі в оренду, і замість нормального двоспального ліжка
Диван — Бог українських лендлордів, але там де є Бог, є і Диявол, Шайтан орендодавців — і ім’я йому — письмовий (комп’ютерний) стіл. Праведний український лендлорд усіма силами береже свою душу і квартири від осквернення письмовим столом (також це стосується і книжкових полиць).
Однак, українські лендлорди не монотеїсти, Диван — лише головний Бог їх пантеону, а разом з ним існує молодший Бог — телевізор з кабельним (так, воно ще існує). У той час коли за диван платять усі гроші світу, телевізор фінансується за залишковим принципом — і навіть є випадки, коли у щойно збудованому будинку здають квартири з кінескопним телевізором. А якщо потенційний орендар просить забрати телевізор з квартири і не хоче платити за кабельне чи супутник — праведний український лендлорд зобов`язаний оголосити такому нечестивцю джихад.
Також межує з єрессю і приготування, і взагалі сам процес споживання нормальної їжі в орендній квартирі. Незважаючи на плюс-мінус нормальний метраж кухонь у новій забудові, праведний український лендлорд, що йде прямим шляхом Дивана, да славиться ім`я його, ніколи не поставить стіл нормального розміру, зручні стільці (але під час показу квартири працювати під час локдаунів запропонує саме на них) та нормальну плиту з духовкою.
Чи це зі мною щось не так? Професійна деформація?
Найкращі коментарі пропустити