Шукаємо нові обличчя для Youtube-каналу DOU

Наш YouTube — місце, де спілкується та обмінюється досвідом українська ІТ-спільнота. Ми продовжуємо активно розвивати канал та готуємось до запуску нових форматів і рубрик, а тому шукаємо нових людей в кадр.

Якщо у вас є ідеї, кого нам варто запросити до себе або як загалом покращити канал — пишіть про це в коментарях нижче 👇

А якщо у вас є сили та бажання взяти участь в будь-якому форматі (серйозному чи не дуже, зараз чи в майбутньому) — заповнюйте форму: forms.gle/KmeZa3Q2hP7pL7wT7

Ми шукаємо харизматичних людей з експертизою, готових ділитись цінною інформацією без страха камери чи мікрофона.

І не забувайте підписуватись на наш канал — там вже вийшло багато цікавих відео та ще більше вийде в майбутньому: dou.ua/goto/87Qb

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Знаем мы этот поиск новых лиц. Пошел на запись ютуб-подкаста для программиста, подскользнулся, упал, очнулся — депутат от Слуги народа, а то и министр какой.

Предлагаю такой формат. Я приглашаю Тимура в студию. Называю любой фреймворк, или библиотеку, а Тимур объясняет, почему их авторы не умеют писать код и должны гореть в аду.

Я что-то пропустил, кто такой Тимур и почему он отправляет людей гореть в аду? :-)

Вообще конечно в канонической версии они должны отправляться на переработку

Самая изюминка на торте, что у Тимура правильная мысль — нужно пересоздать стек разработки с нуля. Построить всю вертикаль заново, отбросив весь зоопарк, введя новые парадигмы. И для этого Тимур сделал ... пол шага. Срочно полез в ютуб, смотреть лекцию. Открыл, а там ... как навоять 100500 рест апи, как прикрутить душную реляционку постгресс. Меня начало тошнить. Выключил.

из последнего подкаста мне понравилась тема про дебаты между айтишниками

Есть и такие. Только я слабо представляю даже тему об чем можно рассказать. Темы бывшие на острие сейчас не актуальны. Хотя есть об чем задуматься. К чему большинство не готово.

я ж об этом и говорю что думать не все готовы. Ляпать языком — это пожалуйста.

Хотілося б серію випусків про українські продуктові ІТ компанії.

1. Навчальний блок. Набір відео лекції по ключовим мовам програмування. Тут важлива структура (але можуть бути декілька однакових за сутністю курсів від різних фахівців). Звісно, якщо це цікаво самому ДОУ. Не факт, що буде багато переглядів, але користь має бути.

2. Інтерв’ю з автономними, незалежними IT-топами, які самі себе зробили від А до Я. В Україні є потужні топи світового та локального рівня, які досі поза увагою ДОУ, які реалізовували круті проекти в Україні.

3. Інтерв’ю з прогресивними керівниками (викладачами) технічних факультетів провідних вузів, які готують ІТ фахівців. Але тут важливо дослідити цих персонажів (побувати на їх лекціях, запитати думку у студентів, випускників) до самих інтерв’ю, щоб уникати шлаку (тобто людей без вогню в очах). Потрібні люди в яких є внутрішня професійна енергетика, ентузіазм та щось живе всередині, чим вони самі живуть.

4. Англомовні інтерв’ю з українськими субтитрами з крутими фахівцями з держав ЄС, США, Японії тощо.

5. Інтерв’ю з реалізованими, «творчо живими» професіоналами високого рівня з інших індустрій, які активно використовують ІТ в своєму виробництві. Наприклад, ракетобудування, авіабудування, військова справа, безпека держави.

6. Ідеї для бізнесу. Міжнародний досвід. Розказувати про те, що успішно реалізоване в інших державах і чого немає в Україні.

Загалом було би добре зрозуміти комплексу структуру ІТ в Україні (мапу застосовування, цикли бізнес та суспільних процесів). Розбити на кластери / сегменти і там намагатись шукати пусті простори, які потребують наповнення.

Крім цього було би чудово проводити періодичні опитування аудиторії, що їй не вистачає, але не в плані фану чи розваг, а в сфері розвитку особистого та суспільного. Тут більше потрібен якісний аналіз, а не кількісний. Що може дати користь, розвиток та глибину.

Я хочу шоу, где были бы Горчак, Фоголь, Меламен и Пение, и еще пару толстых анонимных троллей. Можно в формате Шоу Довгоносів, только пусть дубасят друг друга большими резиновыми фаллоимитаторами. А Кожаев бы был в жюри и еще бы показывал мастер-классы по самообороне. Темы для обсуждения: сыры, квартиры, уезжашки vs оставашки, зарплаты джава-синьоров.

Два фаллоимитатора этому господину! :-)

А Кожаев бы был в жюри и еще бы показывал мастер-классы по самообороне.

Без сисек я не согласен!

Так і бути, можеш битися із цицьками

Драться с сиськами, или сиськами? И то и другое — извращение

анонимных

бобра бы еще

Выпуск «Ипотека глазами украинских программистов» набрал бы под лям просмотров.

Лучше в формате для олдов «Форт Буаяр», где Кожаев был бы «мистером Бу» www.bolshoyvopros.ru/...​to-v-roli-mistera-bu.html

Можна зробити якесь шоу присвячене українському опенсорсу або взагалі продуктам зробленим в Україні.

Ось тут, наприклад, можна знайти список популярних OSS проектів зроблених українцями: github.com/...​rnivtsijs/made-in-ukraine

«Форма доступна только в корпоративном домене владельца»

Дякуємо, виправили!

Телемости з індійською ІТ, Київ — Бенгалуру.

Там не нужон мост, все и так в одной большой «куче» :-)

куди там італійська, по масштабах з українською ІТ може тільки індійська змагатися

Підписатись на коментарі