achievki.io — анонімний трекер ачівок з месенджером
Привіт :)
- Налаштували zero downtime CI/CD?
- Зробили дашборд з метриками компанії на PowerBI?
- Переписали сайт з jquery на react?
- Засунули GraphQL в продакшн і знаєте які граблі вилазили далі?
- Зробили telegram чат-бота, що зняв з саппорту 70% нагрузки?
Приходьте до нас на achievki.io трекати свої ачівки та розпитувати інших, якщо у вас така сама проблема.
На програмістських мітапах та у невеличких чатах люди діляться з друзями — що побудували та які проблеми повилазили. Якщо хтось, хто це почув або прочитав, має потім таку ж проблему — може прийти порадитися, або навіть оплатити кілька годин роботи (наприклад, які-небудь девопс-налаштування разові).
Але це відбувається тільки серед тих, хто пам’ятає хто що робили друзі та колеги. Навіть гірше, інколи до мене приходять друзі порадитися про резюме або профіль на Джині, і не можуть згадати що класного вони робили та вирішували останні роки, я їм нагадую, і вони це записують. Це важливо для роботавців — що людина може, які проблеми вирішувала. А не просто стек та обов’язки з попередніх місць.
Тож не дамо ачівкам загубитись! :)
Публікація ачівок анонімна, можна не встидатися, писати навіть маленькі.
Є тільки лайки :) zero toxic place!
Листування лише приватні. Запит анонімний, після відповіді автора ачівки — обоє бачуть нікнейм для листувань один одного.
І не можна подивитися всі ачівки одного користувача.
Є лише одне чисте досягнення, про яке можна розпитати. Знайома досвідчена devops якось скаржилась, що ніхто не приходить за консультаціями. Тут ми анонімністю прибрали всі стереотипні обмеження :)
Проблеми, які я хочу вирішити цим анонімним трекером ачівок:
- підвищувати самооцінку, озираючись на свої ачівки
- не боятися більш складних проблем, озираючись на ті, що вже вдалося вирішити
- можливість розпитати як вирішували інші потрібну проблему та що було далі
- нагадати на salary review які цінні проблеми вирішив
- швидко згадати та додати потім найбільші досягнення в резюме або профіль на Джині
Буду вдячна фідбеку, та чекаю на ваші ачівки :)
41 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів