Кількість інженерів компанії GlobalLogic у Європі перевищила 10 000

З 2019 кількість спеціалістів міжнародної ІТ-компанії GlobalLogic у Європі зросла майже на 70% і зараз становить понад 10 000 фахівців. Українське представництво компанії зростає найшвидше — з 2019 року кількість спеціалістів збільшилась на більш ніж 3000 людей. За два роки кількість центрів розробки GlobalLogic в Європі зросла з 13 до 20, а кількість проєктів компанії сьогодні складає понад 460.

З 2019 року компанія GlobalLogic зростає органічно, а також завдяки злиттям і поглинанням інших компаній. Так, у жовтні 2019 року GlobalLogic придбала шведську компанію Assign Group, що спеціалізується на розробці цифрових рішень для автомобільної та аерокосмічної промисловості. Протягом 2020 року до GlobalLogic приєдналися Meelogic Consulting AG зі штаб-квартирою у Берліні та ECS Group, що розташована у Лондоні. Ці придбання є частиною активної стратегії GlobalLogic щодо зміцнення своїх позицій у регіонах DACH (Австрії, Німеччині, Швейцарії) та UK & Nordics (Великобританія та Скандинавія).

«Наразі GlobalLogic в Європі перетнула важливу межу у 10 000 спеціалістів. Попри наш значний масштаб і безпрецедентну ситуацію на ринку інженерних талантів, ми продовжуємо стрімко зростати. Разом із тим зростають і якість інженерних послуг, які ми надаємо нашим замовникам, і залученість наших фахівців, що наразі є навіть вищою ніж у докарантинні роки. Зростання компанії в Європі відкриває нові можливості як для наших клієнтів, так і для наших спеціалістів. Зокрема це участь у міжнародних проєктах зі знаними технологічними брендами, професійний розвиток і навчання, можливості віддаленої співпраці та релокації до різних країн Європи», — коментує Ігор Бєда, віцепрезидент групи компаній GlobalLogic в Європі.

GlobalLogic в Європі продовжує активно зростати та наразі має ще майже 1550 позицій для технічних фахівців різного рівня. Понад 1100 позицій відкриті в Україні. Компанія інвестує у розвиток людського капіталу. З 2018 року група компаній GlobalLogic витратила понад $5.5 млн на розвиток інженерних талантів в Європі — суттєва частина цих коштів припадає саме на Україну.

Сьогодні GlobalLogic має представництва у 8 країнах центральної та східної Європи, серед яких Україна, Польща, Словаччина, Хорватія, Німеччина, Швеція, Великобританія й Ізраїль. Спеціалісти залучені у міжнародні проєкти європейських і світових брендів у таких індустріях як automotive, medtech, media, tech, industrial і telecom.

Пропонуємо подивитись спеціальне відео, створене з нагоди цього визначного досягнення:

Про GlobalLogic

GlobalLogic (www.globallogic.com) — лідер у сфері цифрової інженерії. Ми допомагаємо провідним світовим брендам проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення для сучасного світу. Поєднуючи стратегічний дизайн, комплексний інжиніринг й експертизу в галузі даних, ми допомагаємо нашим клієнтам вийти на нові рівні можливого і прискорити їхній перехід до цифрового бізнесу майбутнього. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. Ми ділимося нашою глибокою експертизою з клієнтами у сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, промисловості, медіа і розваг, напівпровідників і технологій. GlobalLogic — компанія групи Hitachi, що входить до складу Hitachi, Ltd. (TSE: 6501). Ми розвиваємо соціальні інновації за допомогою даних і технологій, щоб підвищувати якість життя людей у всьому світі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Кількість інженерів компанії GlobalLogic у Європі перевищила 10 000

Инженеров там от силы как и спартанцев — человек 300. Об остальных лучше промолчать.

З 2018 року група компаній GlobalLogic витратила понад $5.5 млн на розвиток інженерних талантів в Європі — суттєва частина цих коштів припадає саме на Україну.

5 500 000 / 10 000 = 550
Кожному таланту по 550 доларiв :)

Тільки мені смішно з формулювання 15+ для Ізраїлю? Це типу 16?

На півшишечки парт-таймі хтось, як варіант ))

А сколько надо было написать? ~15 или >15?))))

~15 или >15?))))

Здоровий ґлузд при виборі гранулярності для членів числового ряду ніхто не відміняв. Якщо до того 7 значень скруглили до десятків, то оце «15+» — це шо? Скруглення до п’ятірок, бо комусь значення «10+» здалося замалим, чи от реально там рівно 15 людей, але гігантоманія та копропротивний оптимізм завадили позбутися плюсика? )

Получается, если там, допустим, 18 человек, то надо было написать 10+ и таким образом ошибиться почти в 2 раза?

Наверное лучше было бы написать 18 :) Но вообще конечно это всё чисто докопаться к словам. Может у пары человек офферы, но компания не уверена что они выйдут. Или пара человек на испытательном.

Новые люди постоянно приходят, а старые увольняются, так что информация может быть корректной на момент написания, а как опубликуют — уже устареть 🤔

Ви якщо хочете попіаритися, то краще одразу пишіть, коли із NDA приберуть мутні формулювання про «неконкуренцію»? От я, наприклад, х.з., як ФОП взагалі подібне може підписати.
А то, ніби як, і не підтримуєте дія-city, принаймні, в явному вигляді; але тексти документів поміж рядків просто таки кричать, що відчуватимете себе там, як в своїй тарілці.

і не підтримуєте дія-city

Они ее отлично поддерживают. Далеко не последними. Только делают это через структуры ЕБА
Вот, GL как член:
eba.com.ua/...​v-globallodzhyk-ukrayina

а роль ЕБА по Дия.Сити и как они вешат — я думаю каждый может найти в Интернете

Подотрись и смой в унитаз, глобал ещё ни одного суда в Украине не выиграл. А судится часто.

Не все так просто.
Даже сейчас у них кое что выходит, см. пожалуйста дело:

reyestr.court.gov.ua/Review/65510295

В И Р І Ш И В:

1. Позов задовольнити частково.

2. Стягнути з Фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 (АДРЕСА_1, код НОМЕР_1) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «ГлобалЛоджик Україна» (03038, м. Київ, вул. М.Грінченка, 2/1, 5-й поверх, код ЄДРПОУ 34423473 ) 81 361,23грн. — основна заборгованість та витрати по сплаті судового збору у розмірі 1378грн.

3. В іншій частині позову відмовити
.

А что там на самом-то деле было? А то за версту разит купленным решением. Я так понимаю, GL что-то не поделила с работником, и воспользовавшись тем, что у последнего нет на руках акта выполненных работ — тупо решило выставить его на конскую денежку.

И кстати, а что с Укрпоштой за сговор, что абсолютно вся судебная корреспонденция намеренно идёт с конскими задержками?

Та питання не в тому. Особисто я поважаю правову та/або репутаційну значущість власного підпису, а тому не розумію, заради чого таке взагалі підписувати, тим самим підігруючи їх некомпетентному юр. відділку, чи хто там такий «розумний» подібний треш зригує.
Там же по тексту настільки все мутно та узагальнено, що виходить, ніби я, як ФОП, навіть мав би їм «стучать», наприклад, на власних квартирантів, які в мене, як у ФОПа, винаймають квартиру, та паралельно виступають контрагентами на конкуруючій галєрі. Мені такі хіхоньки достатньо раз прочитати, щоб дропнути оффер та на пару-трійку років занести компанію в ігнор-лист. Хоча, до підсовування тієї пісульки, досить пристойно виглядали )

А то что эта самая неконкуренция — признак трудовых отношений, они не думают? А между тем, даже других признаков не надо, уже только этой формулировки хватает, чтобы обилетить по полной.
За тем и лезут в ДияСити. Но честно сказать, поскольку нихрена с другими законами не гармонизировано, даже с Конституцией — то никого наказать они не смогут. Никчемные пункты.

так це не енфорситься, можна писати в договір шо хош

Тоді навіщо писати?

Підписатись на коментарі