Коли пора міняти роботу?
Є така ситуація: я джуніор, і на «деякій фірмі» я закінчував «деякі курси» де відчував себе досить таки не погано. І от ця деяка компанія рекламувала себе, чуть не найвищем «дзвіном» у всесвіті. І от результат через пів року я заробляю в півтора рази менше ніж мої знайомі на другий місяць на інших компаніях, і точно не більше від тих кого не взяли на цю кантору.
Проблема в тому, що я мріяв попасти на цю «о чудову» кантору, де на її презентації росказували про зарплати на
От інтересує, може хтось з подібним зустрічався, можливо компанія оцінить мене колись, чи то треба міняти канторки що пів року? Які є способи вирішення цього? А то зараз кризис, і навіть звільнили декого що заробляв менше мене), то й типу виходить і так радуйся. Плюсом хіба що є — те що лишилия декілька профі, от надія є трошки скіли підтягнути, якщо проект буде нормальний. Але щось мені все таки здається канторка не зміниться, а жаль бо подобається мені трошки там)) Просто надоїдає відчувати себе лохом..., і зароджується невпевненість, бо може я туплю?!)
37 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів