Розкажіть де у вас починається або закінчується ваша власна «зона комфорту»
Цю фразу в пристойному товаристві уже і згадувати якось ніяково, але нема де правди діти — ця штука існує і з нею треба рахуватися.
Поділіться власним досвідом, коли цей самий «вихід із зони комфорту» повпливав на ваше життя і як так вийшло, шо вам взагалі довелось з нього виходити?
У мене, наприклад, був період, коли я спеціально пішов з насидженого місця, де міг би без проблем і далі отримувати ті гроші, яких мені вистачало, де я знав проект, де були, круті спєци, де я пропрацював стільки, скільки ніде ніколи не працював і близько, але шось всередині мені казало, шо треба йти, якшо я хочу чогось більшого.
Нещасні $200, а сума перевалила певну психологічну межу і я відчув на собі, як різко піднялись вимоги. Розкажіть мені після цього, шо ціни в стилі $0.99 не працюють — я посміюсь вам в обличчя.
Одним словом, роботу я шукав півроку, а поки отримав першу ЗП на новій роботі, то ледь не проїв всі ті запаси, шо встиг накопичити. І от саме тоді мені почало здаватися, мовляв, може не такий я вже і хороший спєц і т.д.
Пройшов не один рік з того часу і з висоти років розумію, шо все зробив тоді правильно.
Ні в якому разі не жалкую, але і повторювати ще раз особливого бажання немає.
А у вас як?
52 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів