Купив підписку на Coursera, а вчитися нікому
Коротше коли ще партаймово фрілансив і шукав постійну роботу, то вирішив через комплекси пройти якісь курси, бо вважав що тупий, нічого крім відривків доків не знаю.
Пройшов один курс постгрес для еврібаді. Від місечусетс юніверсіті. Цікаво, закрив пробіли. Отримав сертифікат! Весь курс зайняв 3 дня у мене. Потім постгрес інтермідіат почав проходити, вже поскладніше. Ще почав курс по Софтвер Дизайн і Архітекча.
Але сталося горе — знайшов постійну роботу. І так як здоров’я все ще доволі дно, сил на курсеру нема. Та і нашо вона індуських треш копати.
Загалом Курсера хитра — запропонувала ол інклюзів за 20 в місяць. Але якщо закенселиш то буде вже 40 в місяць після відновлення.
Ось не знаю що робити — продовжувати платити щоб десь пізніше відновити навчання, чи забити, і платити далі чи то за курс окремо скільки то доларів, чи ол інклюзів вже за 40.
Потрібна життєво-фінагсова порада. Я ще ковід тисячу хочу якось на електронну книгу потратити. А з цією курсерою не одна тисяча піде. Дорого! Зате сертифікати!
35 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів