Microsoft рекомендує працівникам підготуватися до повернення в офіс

❓На вашу думку, чи почнуть українські ІТ-компанії вимагати повернення в офіси? Якщо так, то за яких умов і коли?

Починаючи з 28 лютого, працівники Microsoft матимуть 30 днів, щоб пристосуватись до змін — роботи в офісі. Про це повідомляє The New Yorks Time.

Компанія заявляла, що буде підтримувати гібридне робоче середовище, коли більшість співробітників зможуть працювати вдома до 50% часу. Цього понеділка, у дописі в блозі, Кріс Капоссела, виконавчий директор, сказав, що, починаючи з 28 лютого, працівники штаб-квартири (поблизу Сіетла) матимуть 30 днів, щоб внести зміни до своїх розпорядків.

На прийняття такого рішення вплинув високий рівень вакцинації, а також зменшення випадків госпіталізацій і смертей. Жителі округу Кінг, до якого входить Сіетл, є одними з найбільш вакцинованих у країні, причому понад 91% тих, кому виповнилося 5 років і старше, отримали принаймні одне щеплення.

Нагадаємо, раніше Microsoft стала першим великим роботодавцем, який закрив свої офіси в березні 2020 року.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я в последний раз когда подцепил корону, чуть не сдох (3 недели назад) и тоже вакцинирован и перевакцинирован, а толку, какой офис, ну нафиг

Хотелось бы посмотреть, как кто-то будет пробовать и где потом будет искать людей, которые уйдут. Радостно будет тем, кто не будет страдать такой фигнёй и получит новых людей на рынке.

Во влажных фантазия посетителей доу кто-то всегда уходит, компании всегда самоубиваются и рынок всегда доволен новыми людьми.

Т.е. если контора Х решит вернуть людей в офис, из которых 70% не рассматривают офис, как явление (я среди них и знаю много таких), то компания Y решит воспользоваться случаем только в моих фантазиях? Рили?

Х & Y в этом случае не работают. Если компания размеров мелкософта вернёт гребцов в офис, то это только вопрос времени когда и остальные FAANG-like компании подтянутся за этим. Ну и часть остальных компаний тоже об этом задумается (хоть и с оговорками, типа гибридный формат и т.д.). Так что кто-то от этого, может, и выиграет, но каких-то массовых увольнений из мелкософта не будет 100%. Ибо ипотека/вестинг/перспективы/знакомый проект.
И абсолютно так же будет и с дия сити. Никакого массового свалинга гребцов с галер не будет, хоть бы как тут не мечтали.

Тут вполне вероятно. Я имел ввиду контекст украинского рынка.

А, ну тут согласен. В украинских реалиях уже впору гребцам денег просто за приход на собес накидывать)

когда уже люди научатся проверять источники?
Цитата
Based on this approach and improving local health metrics, our Washington state work sites will move to our sixth and final stage of the hybrid workplace model, effective Feb. 28, 2022. From this date, employees will have 30 days to make adjustments to their routines and adopt the working preferences they’ve agreed upon with their managers.

blogs.microsoft.com/...​hington-state-work-sites

Фарш, невозможно провееерррнуууть назаааадд. 😁
Нет с перламутровыми пуговицами — будем искать.

Тут скорее фист ин-фист аут к сожалению. Опять офисный фистинг возвращается

також зменшення випадків госпіталізацій і смертей.

АХАХАХАХАХА, imgur.com/hf9od8o
Б-жья роса вам в глаза!

Лживые ублюдки, скажите прямо, что у вас деньги заканчиваются, не врите

Опасное решение. Если народ начнет отъезжать, то их и засудить могут.

Працюю в Майкрософті. Належу до Празького офісу, але по факту можу працювати звідки хочу. У нас тру гібридне робоче середовище. Можеш день в день ходити в офіс, хоч по вихідним, а можеш і за рік ні разу не появитися. А ще прикольно, що можна поїхати кудись, наприклад в Лондон, і ходити в офіс там. Якщо цікавлять рефералки, пишіть в ТГ — mkotstabiuk.

але по факту можу працювати звідки хочу

В тому числі й з України можна?

Так, можна. Тільки питання можуть бути не з сторони МС, а з сторони держави.

Я навпаки чув (не про майкрософт), що не можна працювати в інщій країні із-за проблем з оподаткуванням. А тим паче працювати з України із-за ризиків втрати інтелектуальної власності.

Ну, пусть работники Microsoft и готовятся. Мы тут при чем?

Ну вот загонят тебя в стойло на 40 рыл с одним окошком и скажут — всё па лучшым традыциям Зазазазападааа.

Ага, щас. За всю жизнь в офисе ни дня не проработал и в дальнейшем не собираюсь.

Підписатись на коментарі