Фонд «Повернись живим» — у лідерах на Patreon за кількістю донейтів

Вдень 22 лютого фонд «Повернись живим» на Patreon має майже $ 100 000 і 4 687 активних патронів. Це — один з найвищих показників на платформі. Це помітили у виданні Nachasi.

Зараз статистику на Patreon ще не оновили (адже зміни відбуваються постійно), але можете переглянути табличку:

Цікаво, що це точно не межа: українці активно переказують кошти і закликають інших долучатись до підтримки армії. Кажуть, це найкраще заспокійливе :)

Нагадуємо, ІТ-спільнота вже долучилась (і продовжує!) до підтримки «Повернись живим». Раніше ми з вами менше, ніж за добу, подвоїли суму донейтів з $ 25 000 до $ 50 000 щомісячно. Подкаст «Шит ай ноу Лайв» в форматі live stream зібрав 100 000 грн. для фонду. А вчора почалась нова потужна хвиля донейтів.

Не зупиняємось!

Підтримати «Повернись живим» можа як через Patreon, так і через реквізити. Обирайте той спосіб, який вам більше подобається.

👍ПодобаєтьсяСподобалось23
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Кому тяжело отдать деньги на армию просто так, можно оплатить налоги наперед — это тоже отличный вариант. Win-Win так сказать.

tax.gov.ua/...​tsentr/novini/576178.html

Поки зафрізили сторінку повернись живим на патреоні.
ДОНАТЬТЕ НАПРЯМУ

ТАКОЖ остерігайтесь фейків. БО сьогодні багато було фекових реквізитів саме повернись живим

Така спільнота Україна має всі шанси жити і бути прикладом людяності та добра ! Дякуємо за підтримку наших воїнів !

Вже на першому місці в рейтингу

Команда фонду «Повернись живим»:

20 502 560,36 грн.
За вчора ви допомогли війську більше, ніж за весь 2021 рік. ДОБА ПРОТИ РОКУ.
Наша бухгалтерія ледь встигає підтраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески у реальну допомогу на передовій.
«Рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів, — каже директор „Повернись живим“ Тарас Чмут, — чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає».
Ми дякуємо всім, хто долучився та долучається до допомоги!
ЛЮДИ, ви неймовірні💪🇺🇦
Найкращий тил! Найсильніша поміч війську!

www.facebook.com/...​ve/posts/2232521093571982

Чудова новина! Слава Україні!

я извиняюсь за свою паранойю и не хочу никого ни в чем обвинять, но те таблицы, что представлены как «Фінансова звітність організації», честно говоря, вряд ли могут служить образцами прозрачного ведения деятельности

Тоді підтримайте інших.

Ось «Госпітал’єри» Яни Зінкевич активізують свою роботу:
www.facebook.com/...​yo/posts/5119408841424296

Ось колишні Крила фенікса активізують свою роботу, зраза це — ГО «Справа громад».
www.facebook.com/...​yo/posts/5119807711384409

А ще «Армія СОС», Допомога 44-й ОАБр та багато-багато інших проектів.

с альтернативами у меня нет проблем, остались контакты проверенных людей еще с 14-го...

просто вокруг конкретно этого фонда сейчас вижу много хайпа, хотелось бы быть уверенным, чтобы средства сограждан будут потрачены должным образом

остались контакты проверенных людей еще с 14-го...

То запитайте у них, що таке фонд «Повернись живим», що вони роблять.

просто вокруг конкретно этого фонда сейчас вижу много хайпа

Просто фонд і його учасники активні в медіа просторі і тому це перше, що приходить більшості в голову.

Я роблю просто: допомагаю тим, в кому впевнений. А щодо того, кому допомагають інші — це не моя справа.

Щодо «Повернись живим», цей фонд завжди був із доволі прозорою і повною звітністю (в рамках дозволеного секретністю).
Можна згадати, що, наприклад, Порошенко віддав в цей фонд весь виграш в Лондонському суді від срана.юей — десь під 30 млн грн, здається. Тож, він — довіряє.

Слава Україні!

Разом ми сильні!

Хорошо, что конторы стали подключаться. В принципе все как и предполагалось — те, которые я считал относительно хорошими и в которые ходил на собеседования раньше (и еще возможно когда-нибудь пойду) задонатили.

Максу отдельный респект!

Так тримати! Слава Україні!

Це неймовірно круто! Разом до перемоги!

А чому сайт їх не працює? «DB connection error»

Впав від напливу або від атаки москалів може 🤷🏻‍♂️

У мене щойно відкрився, але повільно.

Ще таке писали
cip.gov.ua/...​taki-poperedzhaye-cert-ua

Русня ддосить наші ресурси

Підписатись на коментарі