Територіальна оборона оголосила мобілізацію. Долучитись може кожен

«Усі, хто готовий і вміє тримати зброю, може просто зараз стати до лав Сил територіальної оборони Збройних Сил України у вашому регіоні. Щоб отримати зброю, потрібно звернутися безпосередньо до бригад та батальйонів Сил ТрО у вашому регіоні. З собою потрібно мати тільки паспорт. Слідкуйте за оновленням інформації на сайті Сил ТрО. Тримаймо стрій! Смерть російським окупантам! Слава Україні!», — написав Олексій Резніков, Міністр оборони України.

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи можна записатися в тер. оборону, якщо знаходишся не у рідному місті (не в тому, де отримував паспорт)? Чи треба їхати до рідного міста і там записуватися?

Просто нещодавно приносив допомогу ліками та продуктами для армії до пункту збору, подивилися на мій паспорт, вказано інше місто, обшукували та взагалі дуже підозріло відносилися (якщо порівнювати з місцевими). Відчуваю, що до лав тер. оборони можуть не записати.

Чи можна записатися в тер. оборону, якщо знаходишся не у рідному місті (не в тому, де отримував паспорт)?

Можна.
В мене схожа ситуація.

Можна. Вже записався)

Не только паспорт нужен. Если нет военника или открепного не запишут. Меня 25 февраля развернули.

Мене взяли тільки з паспортом і кодом.

Я у Львові. Підкажіть, будь ласка, ви у Львові записувались?

Записався.
Настрій в народу ТрО бойовий.
Пиздити русню будемо боляче.

Скажите кто получил уже оружие? Там обязуют участвовать в боях или как это устроено?

Нада прояснить ситуацию. Вам дают не оружие по паспорту, вы вступаете в гражданский резерв. Те вас могут забрать на пополнение, если не хватает людей непосредственно в подразделениях. Тем кто не служил в армии, и не умеет стрелять, вам лучше ждать призыва в армию. Там хотя бы научат. А так лучше всего, сидеть и не делать лишних движений. Если сказали сидеть в подвале, сидите в подвале, не ищите приключений на жопу.

Говоришь здравые вещи, что за провокатор такой?

а нафіга вам зброя, якщо не збираєтесь її застосувати?

Та я думал с окна квартиры валить их, если будут рядом

Їх десь на Оболоні місцеві гопники відп***или як має бути

Все ще нема відео того епізода. Мені здається якби його завирусити, то москалі б точно припинили наводнювати Неньку.

Ось відео того, як на Оболоні гопники віджали БТР:
mobile.twitter.com/...​tatus/1497179475473223682

На відео нічого такого нема, та я й так вірю в імовірність такого, адже там ті ще телепні сидять

Не подумали, что будет с вашим домом, если в ответ пальнут чем-то помощнее, чем стрелковое оружие?

Отримуєш зброю, вчишся розбирати та збирати її, чистиш після розбору від мастила, вчишся стріляти, отримуєш бойові набої, отримаєш форму, на території та в пункті ТрО чекаєш наступних розпоряджень.

Вообще мобилизацию(общую)должен был обьявить главнокомандующий, ане тер. оборона.

Вже Зеленський вніс законопроект про загальну мобілізацію

ну так по закону он должен был ее сразу вписать в ВП.

Поставьте только что бы зарегистрированные пользователи могли оставлять комментарии...На всякий случай...

А еще лучше — с реальными, а не «серыми» аккунтами.

Підписатись на коментарі