Вінницька ІТ-Асоціація шукає хакерів
👋🏻Привіт, друзі! Прохання перерепосту серед ІТ-спільноти. Мене звуть Даша Нишпорська, я заступниця Голови ІТ-Асоціації Вінниці по роботі з партнерами. Сьогодні я звертаюсь, до вас особисто!
Цього місяця ми з командою мали намір анонсувати для вас щонайменше три програми, почати розповідати про жіночу роль в ІТ, готувати міжнародну конференцію для стартапів. Ми хотіли зміцнити здоров’я спільноти і вже запустили бустерну вакцинаційну кампанію.
😠В цей клятий четвер, нам усім за кілька годин довелось повністю змінити вектор роботи. Тепер замість партнерів з освіти та бізнесу, ми цілодобово ведемо діалог з екстреними групами реагування, ЗСУ, міністерствами, волонтерами, закордонним бізнесом, що надає для нас підтримку в цей непростий час.
Нам ніколи вдаватись до паніки, тому що знаємо — українці непереможні! Наші люди ладні бити окупантів сумочками, посилати нах*й ворога, коли життя під загрозою, ми готові прихистити вдома зовсім незнайомих, але по нації рідних людей.
❗️Зараз треба підсилення в тилу, а саме на кіберфронті. Спільно з Мінцифри був розроблений план дій з чітким переліком завдань та ресурсів ворога, які необхідно хакнути. Це найкращий офер, прийнявши який з «ти ж програміст» ви перетворюєтесь на кібергероя України.
👉🏻Для подальших інструкцій, прохання напишіть мені в телеграм @duracello
Cлава Україні!🇺🇦
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів