ПОДЯКА ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Звитяжні Лицарі славетної України!
З подякою й гордістю за Вашу військову доблесть звертається до Вас наукова і технічна спільнота України. У ці тяжкі для усіх нас дні кожен допомагає Україні як може, та найбільший тягар ліг на плечі Збройних сил України, підрозділів Нацгвардії, поліції та загонів Тероборони.

Божевільне керівництво Російської Федерації підло напало на нашу Батьківщину, щоб знищити навіть не Українську державність, — на кін поставлено існування України в широкому сенсі. Ніяких фашистів або утисків за національною ознакою тут немає й ніколи не було! Потвору Путіна муляє те, що український народ має честь і гідність, що українці не коряться, не кланяються йому, — саме це є правдивою причиною його нападу на нашу Батьківщину. Тому сьогодні наші воїни поливають цю землю своєю кров’ю — за існування України й за долю самого людства. Понад те, якщо Росію не зупинити сьогодні, її військо неодмінно рушить далі, тому ви, доблесні захисники нашої України — нині в авангарді всього людства!

Ворог вважав, що Україна впаде за один день, що на колінах благатиме про мир на путінських умовах... Принаймні, так запевняли Путіна його посіпаки... Але не так сталося як гадалося! Ви, наші доблесні захисники, зробили неможливе — не лише відкинули, змели ворога, а й перейшли в наступ! Керівництво Росії ширить фейки про те, що ви склали зброю, про масову здачу в полон, але насправді воно приголомшене вашою мужністю! Адже втрати армії РФ у живій силі вже вираховуються тисячами й сотнями одиниць бойової техніки!

І нарешті світова спільнота перейшла від висловлення глибокої стурбованості до дій — США і ЄС погодилися від’єднати Росію від SWIFT, Північний потік-2 зупинено, і це лише початок!

Наші друзі з Євросоюзу та США поставляють українському війську зброю, підтримують грошима, дають прихисток нашим рідним на своїй території. Люди усього світу виходять на антипутінські демонстрації навіть в Росії та Білорусі, де публічне висловлення власної думки прирівняно до державної зради. У Москві, Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Мінську та багатьох інших містах тривають багатотисячні мітинги на підтримку України і її звитяжних змагань за волю й гідність!

Сьогодні багато ворожих солдатів у розпачі, — вони не розуміють, що роблять на нашій землі, чому їм віддають накази знищувати мирних українців — чоловіків, жінок, батьків і дітей. Дехто з полонених росіян взагалі каже, що йшов на навчання, був переконаний що от-от повернеться додому...

Натомість звитяжний дух козацтва, нащадків славетного князя Святослава, рівноапостольного Володимира, Богдана Хмельницького та інших славетних воїнів незмінно високий, і це не дивно — бо воюєте за свою землю й гідність!

Українці ніколи не складуть зброї й не стануть ні перед ким на коліна — тепер це вже ясно всьому світові!

Дякуємо вам, наші доблесні, непереможні Захисники! Захоплюємося вашими звитягами, сумуємо за загиблими, допомагаємо Вашим рідним!

З подякою, гордістю й шаною,
Гільдія IT-фахівців України

👍ПодобаєтьсяСподобалось27
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

виглядає як перевзування, не позортесь.
схоже на текст промови глибоко стурбованих політиків, купа затертих фраз...
не відчувається, що людина дійсно пережила щось таке, після чого оцінила силу нашого народу і зсу і не може не висловити свої емоції

Переночуй в метро и не такое напишешь

Вова, так главное же, что доллар подорожал?
Или не? Тебя в последнее время не узнать.

Мне ещё нужно, чтобы доллары можно было потратить. А ещё, чтобы заработать. Как ты думаешь, дадут фриланс-проект в страну, где идёт война?

не звертай уваги. Він просто намагається прикрити свою сраку

Зрадойоби с порохоботами знову в треді

Десь в паралельному всесвіті кожаєв написав статтю про подяку російським окупантам

вот этой вот прокламацией армия воевать не будет
налоги надо платить

Ну заплати, а их украдут.
p.s. Тероборона воюет с дронами, гражданскими. Как думаешь, почему?

Бо в 2019-му році в ЗСУ було повністю розформовано і ліквідовано підрозділ «аеророзвідка».

И как, стоит платить налоги на велике крадивнцтво?

За кілька місяців повернулося назад, під дахом МО

Вова, а Таня Монтян и Дима Назарец одобрили тебе такой топик, ты согласовал?

А то твои братья и сестры по разуму могут тебя не понять.

Таня Монтян не знаю. С Димой постоянно на связи — едет в Киев родителям помогать

це та сама Монтян, яка зі своїм сином фінансує ДНР і називає Україну салорейхом?
twitter.com/...​tatus/1498967156062658561

Думаю в ближайшее время мы увидим серию мастер-классов по переобуванию в полете.

у меня одной ощущение Азирова?

Да. Остальным суть важнее грамматики.

не, я к тому, что Володя вроде не поддерживал биндеровцев, а тут такое)))

А где ты видишь бендеровцев? Я их и сейчас не поддерживаю. Люди воюют за наши жизни

А вони й надалі залишаються бандерівціями. Будь певен.

Например Усик. Сейчас такой момент, что все распри нужно оставить

Я тільки ЗА, обома руками. Але ж сам розумієш, бандерівець це ж ідеологія, і вона залишиться.

Да и пусть остаётся, главное чтобы меня не трогали

Блін, а хто тебе чіпав....? Добре, проїхали.

Воюють і молоді дівчата та люди інших країн, щоб зберегти демократію в Україні. Позиція — я не захищаю батьківщину та не перевказую гроші/допомогу ЗСУ, бо «не бандерівець», якась дуже дивна/ница позиція, як для чоловіків (не виправдання взагалі)

А я й не писав такого.

Особисто я тут явних русизмів не бачу. Хіба що

на кін поставлено

Ну і тон тексту якийсь занадто бравурний, як з агітки. Але якщо звертати увагу не на форму, а на суть, то сперечатися тут немає з чим.

Так это и есть агитка — мотивация для людей.

Приєднуюсь, і хочу подякувати Кожаєву, який написав цю статтю, Усику і Ломаченко, які вступили в територіальну оборону.

Тобто можна робити будь-яку хну, а топім або ступити в тро (поки наче в тилових містах), або просто написати пост українською і тобі все прощається?

Усик і Ломаченко — продажна сволота, не впевнений, що позиція у них за рашку була, просто там були бабки.
Вофка — ватне мудило, якому начхати на суспільство і яке не розуміє своєї ролі і користі від суспільства. Те що воно написало статтю українською, цього не змінює.

Тобто можна робити будь-яку хну

З цього моменту будьласка подробнише, шановний Альфред Юхимович© Какую хуйню я зробив?

З цього моменту будьласка подробнише, шановний Альфред Юхимович© Какую хуйню я зробив?
Вофка — ватне мудило, якому начхати на суспільство і яке не розуміє своєї ролі і користі від суспільства.

Наприклад

Вофка, так русскіє же сюди йдуть що захистити рускаязичних бирист від злих нацистів? Ти ж наче теж на таку ідею. :)

UPD.
В мене немає бажання вишукувати по твоїх коментах всю ту хну, яку ти продюсив.

Ти так багато лайна тут писав протягом багатьох років.

Я ось відкрив на випадковій сторінці у твоїх коментарях і дивись, що ти постив менше п’яти місяців тому. Як раз про нашу ситуацію

dou.ua/...​rums/topic/35150/#2260557

Да, я думал что это не произойдёт так быстро, что будет время. Но оно произошло

А були попередження, і багато.

ебать ты гнида... а ты часом не скидываешь врагу инфу или еще каким образом ему помогаешь? не заботятся тут о тебе. все выходцы из ссср так и думают и именно они поддерживают то что сейчас происходит, эгоизм и нигилизм зашкаливает, все тебе должны дать и главное чтоб тебя не трогали, а там хоть пусть насилую херсонских барышень и танцуют на костях, тебе пох. тупо кусок говна.
желаю тебе попасться теробороне, чтобы они заглянула в твой телеграм и вайбер, ато много нынче хайполовителей трясущихся за свои шкуры, на словах одно а на деле другое

Когда ты перестаешь пить коньяк по утрам?©

Ну на самом деле, то, что махровые ватники, раззувают глаза, не бегут рос танки с цветами встречать, а наоборот, шлют наюх, и донятят в укр армию — это замечательно.
Ху№ло сделало для объеденения Украинского народа то что до него никто, ни один майдан не смог.

Ну на самом деле, то, что махровые ватники, раззувают глаза, не бегут рос танки с цветами встречать, а наоборот, шлют наюх, и донятят в укр армию — это замечательно.

Так чудово, але це не означає, що треба забувати що вони з себе представляли. Тут питання відтінків — я не закликаю «кенселити» Усика чи навіть нашого Вофку, одумався і ок, але треба пам’ятати що було раніше, бо після майдану багато ригів теж «прозрівали», а потім (коли зрозуміли, що ніхто їх вбивати не буде, як вони думали) все взад «руссіх прітєсняют, вернітє леніна».

Дивитись треба по результатах, через кілька місяців бо рік після війни.

Предлагаю отличать фашистов и кофе по венски

В нас зараз така х..я, малята, що я навіть не знаю що ок, а що ні.
Тут деяких одіозних персонажів амністували з умовою, що вони на фронт підуть, якщо хто не в курсі.
Тут колишні наші президенти заяву недавно робили будапештський меморандум і т.п. і т.д. Теж можна їм пригадати, що в тому що зараз відбувається є і їх доля вини. Але, IMHO, зараз не час в наше минуле дивитися — аналізувати і сратися хто винен давайте після війни.
P.S.
Навіть Шарій практично переобувся — зайнявся допомогою людям. 0.o

Навіть Шарій практично переобувся — зайнявся допомогою людям. 0.o

Щось мені підказує, що зібрані бабки (або значна їх частина) підуть не в Україну, а на оплату деякої іспанської віли.

Але, IMHO, зараз не час в наше минуле дивитися — аналізувати і сратися хто винен давайте після війни.

А хто пропонує шукати винних? Я кажу що треба не забувати хто продемонстрував що він мурло, щоб потім не дивуватись, як «людина що написала цілий пост на доу українською» знову творить/несе хну.

Доречі, про чорний рот — клікуш це також стосується.

Тоже хочу присоединиться.
И хочу спросить, шановна спільното, підкажіть будь ласка, як писати анонімні коменти.
Ну дуже треба для однієї теми))

Казали, що можна зарегати лівий акк на гітхабі через протонмейл чи щось таке.

Як жеж ця перезута вата задрала. Можна навіть не читати, достатньо глянути коментарі. Закомплексована мразота лишалась закомплексованою мразотою тільки тепер бздить.

Твої «ко-ко-кокая разніца» і «а-то-путін-нападе», дроч на ОПЗЖ і решту скотськіх дій допомогли скотам з кацапії, Вовочка. Тепер оті люди, що загинули, і на твоїй совісти також.
Ти би закрив свого чорного рота і зайнявся якимось корисним ділом. Бо все, що ти скажеш, точно буде використане — ні, не проти тебе, тебе вже використали, як презерватив. Воно буде використане неперезутою ватою проти українців.

І якщо ти зараз строчиш «А то шо», то я тобі відразу кажу — «а нічо». На дуель я з тобою не піду, дуель може бути тільки між рівними. Я просто буду тобі постійно нагадувати, ким ти був. А тобі з цим жити.

Люди слабкі, вони помиляються. Але є ті хто визнають і змінюють свої погляди і ті хто ні. Кожаєв визнав що був не правий і змінив позицію, я вважаю що це добре.

А я не кажу, що це пагано, це прекрасно. Пагано те, що він і далі грає в «хахаха, а я говоріл!». Він стільки «наговоріл», що краще би мовчав.

Вибачте, але що в цьому листі довело вам, що він вибачається за свої помилки і змінив свою позицію?
У коментарях він взагалі говорить, що інші повинні вибачитися перед ним.

Звитяжні Лицарі славетної України!
З подякою й гордістю за Вашу військову доблесть звертається до Вас

Вофка, так русскіє же сюди йдуть що захистити рускаязичних бирист від злих нацистів? Ти ж наче теж на таку ідею. :)

Але давай про важливе:
Що там в Миколаєві?

В Николаеве тихо пока, российской техники пришло немного и она уничтожена. Ее тихонько раскручивают на металлолом, пока никто не видит. Но со стороны Херсона вышло много через мост какой-то там, куда пошли — неизвестно

То Кожаєв, чи в мене глюки?)))
Вова, а як же майдануті, націоналісти і т.п?
P.S.: повага і дяка за текст.

Та камон. Это тот неловкий момент, когда всю дорогу рассказывал как с помощью подобранной палки добудешь автомат и будешь прорываться с наскирдованным баблишком в сторону Грузии. А по факту сидишь тихо в Николаеве и пытаешься натянуть вышиванку поверх косоворотки, чтоб не уебали под горячую руку. Я бы назвал это «очищение очком». Всем страшно, не осуждаю. Но приписывать ему то, чего нет, не стоит.

Какие интересные вещи ты обо мне рассказываешь

Ну сорян, не первый год на доу. И мы все прекрасно помним твою риторику, твоё отношение к стране, твоих кумиров по типу Монтян и озвученные тобой планы на случай замеса. Что посеешь то и пожнешь.

Мои планы всегда одни — выжить. Помогая другим, но по возможности. Чем сейчас и занимаюсь

Мои планы всегда одни — выжить.

Мой посыл точно о том же. Просто те, кто про твое

очищення вогнем

пишут, похоже слегка оторваны от реальности.

ти правий, а я скоріше видаю бажане за дійсне, але я не хочу зараз обговорювати кожаєва

P.s. А я говорил, что украинский знаю лучше большинства этнических украинцев, кто мне не верил? Изменения принимаются в виде пива, не Оболонь.
В пять часов вечера после войны

А я говорил, что украинский знаю лучше большинства этнических украинцев,

Во времена 2й мировой было немало немцев в их рядах, которые неплохо знали русский по долгу службы, а уж во век гугл транслейта...

Поскольку статью опубликовать некому — заняты все. Публикую как топик форума

Всем блять заняты, Вова. Всем по*** на вашу гильдию и кривой украинский.

Гильдия перечислила собранные $16000 на нужды армии.
Может, это и мало, но это всё, что у гильдии было.
t.me/itguildukraine/631

перефразируя Маргарет Тетчер, нет никаких денег гильдии, есть деньги ее подписчиков

Підписатись на коментарі