Помощь из Америки

Для тех кто в штатах. У вас вокруг есть Army Surplus Stores. Там можно купить вещи, необходимые для теробороны и армии. Я нахожусь в Южной Калифорнии (San Bernardino county). Хотел бы связаться с людьми, кто рядом, чтобы сделать закупки и отослать. Они кстати для Украины сейчас еще и бесплатно будут отдавать.

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброго вечора, хотів би дізнатись чи можливо отримати комплект бронеплит, бо в наступному місяці маємо вже виїзжати а нормальних плит не видали, буду вдячний за будь яку допомогу або інформацію як їх отримати, дякую
Слава Україні!

Слава Украіні! Як передати з США бронежелет і каску конкретній фізичній особі, яка має їхати на передову?

Героям Слава! Я бы позвонил в Meest или Nova Poshta (тут внизу контакты есть) и узнал, есть ли доставка внутри Украины. На момент этого поста (2 марта) я так понимаю такой доставки не было.

відводідь від meest за бронежилет: Доставка такого типу вкладень можлива лише для юридичних осіб (неприбуткових організацій).

Ніяк,сам не можу отримати посилку щ США,ні нова почта ні меет,навіть федексом ні.

Якщо хоче допомогти українським військовим, список необхідних товарів є на сайті togetherforvictory.in.ua. Також тут є перелік складів Нової пошти в Америці і Європі. Прохання долучитись до допомоги та поширити серед знайомих. В Україні зараз будь-яка амуніція стане в нагоді.

Подзвонив на Нову пошту дізнатись, чи можна вказати отримувача, коли відпраляєш посилку з закордонних пунктів прийому. Сказали що такого немає, вся гуманітарна допомога відпралвяється на склад в Україні, звідки потім розвозиться по обласним центрам. Тому мій план локальної допомоги не спрацює, допомога розподіляєтсья централізовано. Я прошу кожного, хто має можливість, витратьте пару днів свого часу та зробіть наступне:

1. Завітайте у магазини Army Surplus Stores та купіть амуніцію, яка допоможе нашим захисникам відстояти та звільнити нас. Приклад амуніції: наколінники, рукавички тактичні, балаклави, теплі чоботи, плащ-намети, військова форма, монокуляри, біноклі, тепловізори, прилади нічного бачення, рації, квадрокоптери, військові намети, спальні мішки, рюкзаки.

2. Завітайте в аптеки та купіть медичне обладнання і медикаменти, які допоможуть врятувати життя нашим бійцям. Приклад медичного обладнання та медикаментів: турнікети кровоспинні, дефібрилятори, аптечки, засоби для зупинки крові, бинти, еластичні бинти, ножиці для розрізання одягу, пов’язки для опіків, вітамін С, таблетки для горла.

3. Доставте зібране до пунку прийому Нова пошта в США за адресою:
27 Merry Lane NP100007070
New Jersey (NJ)
East Hanover
07936
+1973 463 00 88
+Mon — Fri 09:00-17:00
Детальніше про пункти прийому novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10169

Також я закликаю, тих хто це ще не зробив, переказати кошти таким фондам як:
— Повернись живим savelife.in.ua
— рахунок НБУ для ВСУ bank.gov.ua/...​koshtiv-na-potrebi-armiyi
— штаб Сергія Притули www.facebook.com/serhiyprytula
Адже ці організації мають можливість закуповувати бронежилети та шоломи.

Буду вдячний кожному за будь-який вклад. Разом ми є велика сила. Слава Україні!

Також, якщо хочете допомогти з активним захистом для нашої армії, можете поповнити рахунок Укрспецекспорту www.facebook.com/Ukrspecexport

Пишу ще тут: логістичні склади в багатьох країнах. В США — Нова Пошта в Нью Джерсі. Також! Багато army surplus stores зараз дають величезні знижки для закупівлі саме для України. Ми в DC/VA/MD area вже почали. Тримаймося!

Ми готові отримати тестову посилку амуніції, крім бронежелетів і касок, з магазинів Army Surplus Stores через Нову пошту або іншу службу. Якщо відправка буде вдалою, тоді можна буде відправляти амуніцію в інші населені пункти, які її потребують. Приблизний список необхідного я описав в коментарі нижче. Як на мене, краще щоб амуніція рятувала життя людей, ніж лежала на полицях магазину. За подальшими деталями звертайтесь в приватні повідомлення.

Є ще одна проблема, поки їх привезуть, вже може бути пізно. Треба забезпечити 391 тис. людей бронежилетами ua.interfax.com.ua/news/general/795932.html, а то і більше

Ukrainian American Coordinating Council, Razom for Ukraine, and International Charitable Foundation «Come back alive»

Пишуть що в них є вихід на поставника броні в штатах і прошуть насипати грошей щоб можна було закупитись. Просять кидати на paypal ибо напряму на рахунок в штатовському банку бо вивід з фейсбука лише через 2 тижні а платити треба вже зараз. Looks legit.

Я особисто насипаю цим чувакам, щоб централізовано робили закупку того що треба і логістику.

На Army Surplus Stores в нас я бачив лише мотлох типо металевих касок часів другої світової та коробки для патронів. Я хз чи це зараз потрібно чи ні.

Якщо є список того що реально потрібно воякам чи теробороні що ми тут в штатах можемо закупити (окрім броні), викладіть будь ласка. Я не хочу щось відправляти що незрузуміло потрібно чи ні.

Крім броні є ще багато інших речей, необхідних для наших захисників, наприклад:
— шоломи;
— наколінники;
— балаклави;
— теплі чоботи;
— плащ-намети;
— монокуляри;
— тепловізори;
— прилади нічного бачення;
— рації;
— квадрокоптери;
— військові намети;
— турнікети кровоспинні.

Купити перелічені товари в Україні важко, бо більшість військових магазинів в Україні закрились. Деякі магазини пишуть, що віддали всі товари військовим. Тому ми шукаємо можливість поставки амуніції з Європи, Америки та інших країн.

Я підтримую великі проєкти по закупівлі необхідного, такі як рахунок НБУ для ВСУ, Повернись живим та штаб Сергія Притули. Я сам перерахував гроші на рахунок НБУ і Повернись живим. Я бачив скільки амуніції закупив штаб Сегрія Притули, думаю воно піде туди, де це найнеобхідніше.

Ми, не чекаючи отримання допомоги від великих фондів, намагаємося забезпечити свою тероборону, поки це можливо, всім необхідним. Для цього ми шукаємо способи точкового постачання амуніції. Наприклад, зараз через знайомих ми доукомплентовуємо замовлення в Німеччині. Далі буде доставка Новою поштою або своїм транспортом.

Якщо ви хочете надіслати щось необхідне, оберіть щось із наведеного мною списку. Якщо у нас чогось буде вдосталь, це з радістю заберуть захисники менших населених пунктів. Навіть шоломи Другої світової війни. Єдине питання, це як доставити посилку з Америки в Україну. Якщо доставка Нової пошти або іншого сервісу доставки працює, тоді залишиться тільки доставити посилку до їхнього пункту прийому. Дякую за увагу)

Чем больше (физически) магазин, тем там обычно все новее. В небольших магазинах чаще продавцы-собственники сидят прямо на месте, и дают бОльшие скидки.

Усі бронежилети (не софт) ITAR compliant і їх неможна переслати з США. За лінком який розмістив Тарас Тополя —

Нова пошта має склад в США і відправляє посилки в Україну novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10169.

Є список того що можна пересилати з США

Спасибо всем кто ответил. Добавлю сейчас есть state hotline мин инфрастуктуры for «Humanitarian aid and support for Ukrainian Soldiers» +380 44 237 00 02.

Подзвонив по вказаному номеру +380 44 237 00 02, вони відповідають тільки за прийом гуманітарної домопоги. Дали номер відповідальних за розподіл допомоги 1545, але там кажуть що всі оператори зайняті. Ви плануєте передати амуніцію в цю організацію?

Expess Ukraine відправляє у Варшаву допомогу майже кожні 24 години. @Yuriy написала у приват у ФБ

Підскажіть будь-ласка як саме цією службою передати бронежилет із штатів?

Треба бути дуже уважним при закупцi, так як деякi речi (шоломи, бронiки) не випустять через US CBP. Рекомендую звернутись до волонтерiв на мiсцях або слати на meest. Наразi основна проблема — доставка з США до Польщi.

Upd. Ще проблема, що amazon wish листи дiаспора дуже швидко закриває.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Ви можете точково допомогти теробороні нашої громади www.facebook.com/berezanforce та меншим селам навколо неї. Амуніція для тероборони потрібна, особливо бронежилети і каски. Я бачив, що Нова пошта має склад в США і відправляє посилки в Україну novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10169. Але склад знаходиться біля Нью Йорку. Далі переходжу в приватні повідомлення.

усі бронежилети (не софт) ITAR compliant і їх неможна переслати з США. За вашим лінком нової пошти є список того що можна пересилати з США

Meest Ukraine збирає допомогу
www.facebook.com/...​AC/posts/3254992458117402

Підписатись на коментарі