Американська компанія Cloudflare захищає від DDoS сайти російської пропаганди

Під час координованого DDoS, ми помітили, що більшість сайтів захищена спеціалізованими сервісами. Більшість з них російські, апелювати до них ми не можемо. Проте деякі сайти (наприклад, rusvesna.su) захищені американським сервісом Cloudflare.

Думаю, що за достатнього розголосу компанія може припинити надавати свої сервіси російським користувачам. У такому разі наш DDoS стане набагато ефективнішим.

Пропоную влаштувати флешмоб у LinkedIn, ось приклад мого поста: www.linkedin.com/...​-6904735749410025472-qYGT.

А ось текст:

Cloudflare you are providing your services (in particular DDoS protection) to media controlled by the Russian government (for example, rusvesna.su), that distribute fake information about the war with Ukraine, and make people in Russia believe that civilian losses are justified.

Are you sure that you want to be a part of this? We require the immediate rupture of all your contracts and services with Russian companies!

Свої пости додавайте у коментарях, щоб можно було їх просувати лайками, коментарями, репостами. Обов’язково тегайте компанію!

Слава Україні!

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

CloudFlare публічно висловила свою позицію щодо конфлікту — blog.cloudflare.com/...​raine-belarus-and-russia.

Якщо коротко, то вони засуджують війну, підтримують Україну, чи не безкоштовно надають свої сервіси українським компаніям. АЛЕ не будуть блокувати свої сервіси в Росії, бо вважають, що росіянам потрібен Інтернет, щоб мати доступ до правдивої інформації. Не знаю чи борються вони якось з сайтами російської пропаганди, але rusvesna.su з українського IP в мене не працює.

фаундери: Matthew Prince, Lee Holloway, Michelle Zatlyn

done www.linkedin.com/...​-6905103238794997760-Oc8O
чим більше розголосу тим більше впливу

Думаю ще варто їхнього фаундера/cto/coo/ceo тегнути

я їм ще 2 дні назад писав в фб і інсту — 0 реакції

Треба максимальний розголос. Люди нажаль просто так без тиску не відмовляться від грошей, навіть російських.

Підписатись на коментарі