Потрібно попросити соцмережі щоб їхні служби підтримки перенесли із росії

Виправте мене якщо я помиляюсь, але на скільки я знаю, для таких соцмереж як facebook, linkedin, instagram, youtube, twitter... центри модерації для Східної Європи знаходяться на росії. Потрібно якимось чином попросити ці соцмережі відкрити свої представництва в інших країнах.

Чув не від однієї людини, що можуть банити на рівному місці на вічно. Наприклад, мене забанили в instagram на вічно тільки за те, що я у 2014 році медведєва (колишнього президента росії) назвав карликом коли воно ставило RIP Україні.

Зараз люди в linkedin жаліються, що їхні пости видаляються і їхні акаунти блокуються без вказання причини.

Модерація українських користувачів з росії зараз точно не матиме об’єктивності. Ніхто не в курсі як звернутись до згаданих сомереж щоб це звернення не попало знову до росіян, за якими закріплено регіон України?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зараз є багато прецедентів блокування українців у ФБ за «мову ворожнечі» проти русофашистів. У той самий час, Фейсбук відомий блокуванням постів на підставі автоматичного аналізу текстів та OCR змісту зображень (рік назад пости проти райдужних маршів) що може свідчити про те що модерація була західна. Ми не знаємо як працює ФБ без інсайду.

Підписатись на коментарі