Я розробник і хочу допомогти!

Всім привіт. Я знаю, що зараз дуже багато розробників хочуть допомогти, але не дуже зрозуміло, куди прикладати зусилля (сам такий). Зрозуміло, що є: ддос, блокування сайтів/соц мереж/ютуб каналів, написання відгуків ітп. Але у багатьох з нас є набагато більш цінний досвід, який можна використати.

Я пропоную всим, хто зацікавлений, в цьому топіку лишати опис свого досвіду, чим готовий займатись, скільки, що з інтернетом ітп.

Наприклад:

Максим, фронтенд розробник 5 років: в основному реакт + трохи бекенд + трохи react native. Зараз в Івано-Франківській обл, інтернет є, якісний. Готовий працювати до 8 год/день. Зв’язок: signal 0638614257

Також запрошую людей, у кого є ідеї, або необхідність в людях певних ІТ спеціальностей — приходьте сюди, давно хантінг не був таких простий))

Разом — ми сила!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Що було б справді круто, на мій погляд — якось парсити пости та сторіс в інсті на предмет наявності там фото/відео з російськими окупантами. Кажуть, це потім дуже допомагає знаходити їх та відкривати прицільний артобстріл.
Мануально це досить затратно (по часу) зробити, а от якась нейронна мережа дуже б допомогла у цьому.
Це поки просто ідея, над реалізацією я ще не замислювався.

Допомагає, тільки не всі є в інсті.

Олександр
С/С++
Маю досвід з ASIL A/B/C/D, усі варіанти реалтайм, safety-critical & mission-critical software

Андрій .NET (Xamarin) SQL Можу від 2 до 6 годин Інет з мобільного

Андрій, full stack, PHP(Laravel), JS(Angular, Vue), MySQL, Docker. Львів, інтернет хороший. Можу виділяти від 2 до 8 годин, залежить від завдань. Наразі для себе вирішив що найефективніше це працювати (з запущеним DDOS) поки є можливість і допомагати армії грошима. Якщо є цікавіші варіанти, пишіть

Привіт! Саме з цього приводу створив платформу «Робота в тилу» https://v-tylu.work . Це — біржа волонтерських робіт. Тут можна розмістити запит на роботу чи спеціаліста, або навпаки — розмістити свій профіль з описом, чим саме ти можеш допомоги. Чати, пости та сторізи в мережах і телеграм-каналах губляться зараз дуже швидко. А платформа зможе все централізувати і фільтрувати по категоріям.

Намагаюся допомогти, чим можу! 🙏
Разом до перемоги!

Павло, FE dev, 3 years of experience, react. Mediocre connection, but enough to work and communicate. Ready to work for 4h. Telegram @paulburchak

IT-волонтерство: t.me/itforua
❗️У цьому каналі публікуємо запити до ІТ-спільноти для допомоги волонтерам

Цей канал створили буквально через пару хвилин, після того, як я створив цей топік

чому б цей канал не додати на сторінку тг-контактів?
dou.ua/telegram

Підписатись на коментарі