Петиція про бан GitHub для російських розробників

Поки наші розробники в сховищах, російські розробники потягують смузі у комфортних офісах. Також вони можуть розробляти ПЗ, спрямоване на шкоду нашим важливим ресурсам.

Будь ласка, підпишіть і поширте петицію про бан #github для російських розробників:
chng.it/Lz7bfzFnBp

Хай відправляють свої «коміти» пташиною поштою

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

🚀 20 000+ підписів 🚀 Космос 🚀
У кого є twitter тегайте плз @ashtom — СЕО Thomas Dohmke з лінкою на петицію, хай швидше приймає рішення!

Хуярте якусь «заборонену на території РФ» інформацію у гітхаб репозиторії, issues, release notes, а потім поширюйте її у рунет. Чебурнет сам забанить гітхаб зі своєї сторони, не треба буде ніяких петицій.

🔥10 000+ підписів!🔥 Ви неймовірні! 🔥

Давайте максимально шерити петицію

русский военный программист иди на***

А що це за петиція яку треба просроспонсувати на 90 грн, та голоси по кругу йдуть. З телефону не можу в девтулз зайти щоб глянути що це за лічильник.

це сам change org пропонує, можно не просувати. Просто натисни «поширити», але там можна і не пошерювати. Сам сервіс так заробляє) Я навіть більше скажу — якщо натиснути просувати, там потім вилізе — «а давайте це буде щомісячна плата» 🤥

Дуже шкода, шо вони самі таку позицію не займають, а їх треба просити...

згоден! але якщо буде великий попит від користувачів (нас), сказати, що вони нічого не знають — не вийде)

Репозиторії NodeJS най забанять.

Але можна простіше — відрізати кацапам інтернет.

я б навіть задонатив на це

В жодному разі не можна вимикати їм інтернет. Шо ми тоді будемо ддосити?)

Хто знає, gitlab працює в Росії? Наче так

по-моєму, жодна система контролю версій ще не заблокована у росії

Є ідея з приводу блокування GitHub. Можна допомогти окупантам самим то зробити. Створюйте репозиторії зі статтями які розказують правду. роскомпозор тупа херня і не вміє банити конкретні адреси. цензура у окупантів набирає обертів. вони самі все забанять.

я ЗА застосування цієї ідеї. Та все одно, суть у тому, щоб компанія дала чітку позицію і своїм прикладом показала, як діяти іншим компаніям

Мені ця ідея подобається набагато більше ніж прямі акції. Хай стріляють собі самі у ногу. Вікіпедію вони вже хочуть заблокувати за статтю про Україну. Чому б не Гітхаб тощо :)

Можете скомпілювати інфу по втратах роZіян з українських джерел? Тоді можна зробити один репо з однією сторінкою, його розмістити і це вже буде достатньо для Роскомпозору аби забанити Гітхаб.

там можно і не один репо) думаю у багатьох є впски, з яких йдуть ддос атаки. Кожна впска +1 аккаунт на нових cookies і ip)

Саме так. Вони вже раз так гітхаб банили. Їх уже прорвало — забанили Фейсбук і Твіттер. А гітхаб в поточній ситуації нічого видаляти не буде, так що результат — бан.
Таке враження що Раша вже почала окуклюватися, і через тиждень-два перейде на Чебурнет.

відповідь і дії 2 різні речі) тепер хай діють)

А как вообще будет определяться, что разраб из рашки. Или это просто блокировка доступа к сайту и репам по гео?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Нужно не сайты блокировать, а использовать их как площадку для размещения информации о реальности которая происходит в Украине (фото/видео).
Так как корень проблемы в дизинформации.

это тоже хороший вариант, НО, реально, много ли разработчиков используют именно гитхаб?) нет) ГитХаб — самый популярный репозиторий, а значит его бан может стать примером для бОльшего количества сервисов последовать примеру. Плюс, они уже высказали свою позицию, а значит сказать потом, что они не знали о войне — не выйдет

пускай сервисы в россии банятся и люди выходят на улицы, вместо комфортных офисов

ні, все норм, вже 3100+ підписів 🇺🇦. Може іноді глючить, вчора теж писали, що бувають перебої

Підписатись на коментарі