Кацапські криси шукають роботу в ІТ за кордоном

Кацапські іт-спеціалісти криси в групі www.facebook.com/groups/532845610216208 біжуть з тонучого російського корабля і активно шукають роботу з релокейтом. Цікаво, якісь європейські компанії ще готові їх брати? Вважаю, якщо в резюме «айтішніка з рашки» нема фоток з мітинга «нєт войнє», він ніяк не допомагає іт-армії України (а тут варіантів сотні — може хтось в банківськом секторі працював, може в мережі заправок), то таке резюме повинно йти слід за відомим кораблєм, а європейські компанії які його розглядають — зрадники!
Якщо ти тікаєш з росії — чому так? що не подобається? а скинути царя не пробували? якісь дії робив? чи все влаштовує? бездіяльність в умовах воєнного часу — це теж злочин. а нашому випадку — співучасність в тероризмі.
Спільнота, яка ваша думка з цього питання? З «іт-спеціалістами» з рашки виховну бесіду проводити будем?

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Не соглашусь с позицией автора.
1. Голосовать из страны ногами — это тоже проявление гражданской позиции. Пусть и не такое жёсткое, как швырнуть в ментеныша бандера-смузи, но не менее определённое. Эти люди — не враги, эмигрировав в другую страну, они перестанут платить рашке налоги и не будут более спонсировать войну.
2. Массовый отток айтишников (джуны никому не нужны, валят синьоры) в совокупности с блоком Intel + AMD ускорит и без того быструю деградацию их IT сектора, а если добавить туда блок от софтверных компаний (SAP, Microsoft), что затруднит им разработку собственного софта — то в перспективе 5..10 лет получим колоссальное отставание в автоматизации производства. А это означает высокую себестоимость и низкое качество промышленной продукции. А, значит, после открытия железного занавеса рашку ждёт положение совка в 90-х, когда собственное производство станет неконкурентноспособным — это никто не будет покупать, типа как их лады калины ща. Единственная статья экспорта, которая им останется — энергоносители ну и немножко производства останется работать на внутренний рынок на военную продукцию, которая, впрочем, также будет морально устаревшей, поскольку электронику взять будет негде.
Так что, наоборот, я бы приветствовал крыс — они приближают кончину своей территории.

голосування ногами — це найпоришенніший спосіб голосування проти країни.
Не всі народженні героями, щоб лізти на барікади.
Не всі герої, щоб чинити акти саботажу внутрі системі з неілюзорною вирогідністю сісти на 15 років.
В багатьох є сім’ї, діти. Залишити Рашу, забрати свій досвід, гроші та податки — це не простий шаг для багатьох і він має свої наслідки для країни і економіки. Коли таких — міліони, це має довгострокові ефекти.

Та нехай валять. Вважаю, що це набагато кращий спосіб спротиву, ніж стояння з плакатиками та прогулянки в автозаках до СІЗО. Тепер вони будуть платити податки не сцарю Хуйлу а якій-небудь пристойній натівській країні.
Крім того частина російського IT працює на російську оборонку. Втрата спеціалістів означає послаблення ВПК Мордору.

давайте потерпимо ще пару тижнів і побачимо дійсний масштаб сраки на московії; терпіння панове, терпіння

Не соглашусь с позицией автора, люди которые покидают рашку, так они высказывают свой протест и это лучше чем сесть на 15 лет за «фейк» новости и тем более не поддерживаю оскорбления в их адрес, если Украина хочет подебить в информационной войне и сохранить свое лицо. Уезжают итишники, ученные, специалисты и чем больше уедет тем лучше! Не будет притока валюты, не будет отчисления налогов да и сам уровень упадет к привет из 90-х, так что это дело надо лишь поддерживать

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мені здається що пілся безрозборного хейта всіх росіян українцями — десь в бункері радується один володимир путін одне хуйло. Підігруємо його плану

Чому? Треба доносити до всього світу, що працювати з росіянами токсично, з будь-яким громадянином мордора і в будь-якій площині, будь то нафта, газ чи айтішечка.

Тому що в московії хочуть виставити наших громадян як нацистів ненавидящих всіх росіян. І якщо в деяких випадках доводиться клипати фейки, то в деяких достатньо зробити скрін з цього ж ДОУ і крутити по ТБ.
І вважаю що рівняти всіх під одну планку, буть то росіяни, українці, євреї, поляки, німці, американці.... м’яко кажучи некоректно. Це розпалювало ворожнечу раніше і буде розпалювати зараз.
Без сумніву є токсичні росіяни (і сам з такими стикався, хоча в переважній більшості не в ІТ сфері), але знову ж таки — не треба всіх під одну планку. Токсичність залежить від конкретної людини, а не національності. Хоча безумовно в країнах де погані умови життя — таких людей буде більше.

Категорично не погоджуюсь і маю декілька аргументів:
1. Всі 100% росіян винні у цій війні. Хтось активно підтримував хуйла( за останніми опитуваннями в нього 71% рейтинг підтримки ), а решта це пасивна більшість якій пофіг на українців і вони проти леше через те, що з рашки йде макдональдс і нетфлікс. Всі вони розраховували повторити кримський сценарій але в більших масштабах і тоді повір, це б підтримали 99%.
2. Кожен громадянин мордору буде платити податки або відправляти бабло в росію, з якого знову ж таки будуть платитися податки або буде розносити інформаційну заразу, що росія це нормально, працюйте з нею(і знов ж таки податки на армію).
3. Протягом всього часу, росія це імперія яка поневолювала інших і примушували їх страждати і якщо повністю на корню не знищити її( розвалити + проведенення деімперіалізації, депутінізації, примусити виплачувати репарації Україні ) - вона продовжить атакувати Україну і навколишні території, якщо не зараз то через 10-20-50 років. Я не хочу аби мої діти і внуки переживали те, що я зараз.
4. Глобальний цивілізаційний аргумент: Всюди де ступає лапоть руснявого солдата утворюється Північна Корея, ОРДЛО, Абхазія, Придністровʼя. Всюди де є захід і конкретно американці — Південна Корея, Японія, Тайвань. Це вже не порівнюючи власне США та рф.
Я не хочу аби моя країна стала схожою на рашку, я хочу своїй країні місце у «колективному заході», з відповідним рівнем розвитку життя та комфорту.
Що про мене і мою країну в цей момент будуть думати російсько-фашистські загарбники — глибоко пофіг.

Також раджу цей відос
youtu.be/r7mvxSg1lDM

1. Ну з такою риторикою можна вважати що й таракана підтримали 80% (чи скільки він там собі намалював).
2. Якщо це будуть емігранти, а не фрилансери то платитимуть вони податки в тій країні в яку переїдуть. І про інше теж не факт.
3. З цим на 100% згоден, якщо зараз не добити тоталітарного вождя — то матч реванш через деякий час гарантований. Але для цього треба подолати тоталітарний режим, а не закинути всіх підряд в один котел.
4. +
Взагалі в цілому з вами погоджуюсь. Але все рівно не розумію в чому логіка рівняти всіх під одну планку та розпалювати цим ворожнечу.

Всі 100% росіян винні у цій війні.

У конченых блядей коллаборантов Кивы и Шуфрича — украинские паспорта. А у моего знакомого — уехавшего из рашки еще в 15 году, топившего публично против, а сейчас приютившего семью беженцев (при том что у самих двое маленьких детей и небольшая квартира) — паспорт с курицей. По твоей логике получается что он хуже упомянутых двух уебков и должен понести коллективную ответственность наравне с остальным бессловесным крымшанистским быдлом, только потому что угораздило не там родиться?

Скрізь є вийнятки які тільки підтверджують правило.
У нацистській Німеччині також були люди які ховали євреїв у себе і допомагали їм тікати, потім ці люди отримували нагороди і ставали «Праведниками світу».
Але тим не менше одиниці таких людей не врятували Німеччину від поразки, репарацій та глибокого відчуття провини яке тягнеться ще й досі.
Точно такий само сценарій потрібно провернути для рашки.

Я вдячний тим одиницям які дійсно ведуть боротьбу проти режиму, навіть сам одного такого знаю, але це крапля в морі, один на сто тисяч активно чи пасивно підтримуючих злочинний режим.

солидарную ответственность прямо сейчас несут все российские спортсмены, включая даже несовершеннолетних, от которых еще сложно ожидать выражения самостоятельной позиции
но именно так это и работает
российское общество очень зашорено — большинство из них всю жизнь проводит в какой-нибудь cpaнь-рязани, выезжая из нее раз в пятилетку на турецкий курорт, где оказывается в компании точно таких же cpaнь-рязанцев. их ойкумена — 30 километров в диаметре, за ее пределами текут молочные реки с кисельными берегами, бродят динозавры, а шестирукие бандеровцы откусывают головы православным младенцам
и так происходит из поколения в поколение
ну и вот что с ними делать?
ну грохнут этого пуйла, выведут войска — они ж себе посадят на трон другого, точно такого же. залижут раны, наделают новых искандеров и снова начнут плотоядно оглядываться, каких бы еще рюсське земель оттяпать у соседей

Та їм для цього не потрібні ніякі факти. Там 80% вважає, що тут нацисти і хімзброя, вони склепають все, що потрібно, незважаючи на реальність.

Ви дарма викинули самий впливовий чинник — суспільну думку, культуру, ідеологію. Які й впливають на думки людей. І у нас теж.

Той хто каже його світогляд він сам формував, просто ні разу не замислювався над філософськими питаннями — хто я і що я

А вважати що імерцям, а тотальна більшість расєян імперці за поглядами — українець якось може догодити — то жити у якомусь 2005 році

Скільки українець не буде «фільтрувати базар» — він русофоб! Бо не хоче бути малоросом

Я у лінкеді бачу, як оті росіяни, вже років 5+ як живуть у Америках(ну як живуть, страждають в оточені ворога, кругом кляті американці) , а пишуть зараз — вы хАхлы всегда были предателями и нацистами!

— Хто всрався?
— Невістка!
Як то у анекдоті

Тобто, вони вбивають наших дітей. А ми повинні відноситись до них з розумінням, і допомагати їм?

Хуйлу до сракі такі речі. його пропаганда не потребує фактів. Скільки вже можна лякатися щось не так сказати про москалів?
Не надоїло ще, за роки, перейматися тим — а що там пересічний расєянин подумає? Якщо ви, та подібні й досі не в курсі, то пересічний расєянин вважає українців як недоумкуватих руських. Ще з радянськіх часів

Не думаю що

Хуйлу до сракі такі речі

бо якщо там почнеться загальна мобілізація (та й навіть без неї). То набагато простіше буде мотивувати людей іти битися з українцями які прагнуть смерті та поганого життя для всіх без розбору росіян. Ніж змусити людей іти вбивати українців які просто хочуть жити на своїй землі та по своїх правилах.

Згадай брєдні про розіпʼятих хлопчиків в трусіках і те, що ми їмо снігурів, бо вони червоного кольору.
Вони вигадують рандомно абсолютно неймовірні речі, із останнього це звинувачення, що коронавірус створили українці.
Тому треба по ним палити з усіх калібрів, вони нас точно не пошкодують.

бо якщо там почнеться загальна мобілізація (та й навіть без неї)

я вже писав — ви хоча б пробували переконати хоч одного росіянина, наприклад у 2014ому у питанні — чий Крим?
а про лугандон — дискутували?

ви хоча б пробували зрозуміти вікову ідеологію російського імперіалізму?
і знаєте в чому фарс — Лєнін, да, отой самий, його описав і заклеймив як неприйнятний.
Ви знаєте назву цієї його праці? звісно що не читали. а назву хоча б?
що ви взагалі знаєте про «русский народ»?

Іншими словами — неосвіченність у вже кількавіковій мінімум боротьбі українського народу за незалежність — і є причиною отаких миролюбивих до пересічного росіянина думок.

Там, на расєє — все просякнуто імперською ідєєю.

я про це писав і на ДОУ, в 2014ому... але тоді було марно.

то що, й зараз ще не дійшло???
то ще що треба, ядерною зброєю по Києву вгатити?

— Ніж змусити людей іти вбивати українців
для росіянина не існує українців.
про це знову ж такі писано переписано, і у 2014ому теж

це не хуйло каже — що України не існує.
Це — московіти так вважають кілька віків точно

то ти пропонуєш не ненавидіти русню?
боооже..

Я якось зустрів росіянина, який виїхав бо почалася війна з Україною. Так от він виїхав в 2015 році. Тому ті хто виїхав десь року до 20-ого це громадянська позиція. А ті хто їде в 22 це туризм в пошуках кока-коли.
Звертаючись до колег за кордоном, як проводять інтерв’ю — звертайте увагу коли виїхали і не пропускайте рашистів.

Ни липтона, ни доритоса, ни Макдоналдса.
И как теперь жить? 🧐
youtu.be/3sEmX0tvNWs?t=252

Власти Украины знали, что Россия нападет и начали готовиться еще в ноябре 2021 года.
Однако на Банковой не ожидали, что в агрессию будет вовлечен и режим Лукашенко, заявил секретарь СНБО Данилов.

Эти клоуны на полном серьёзе утверждают, что 10 дней в подвалах без еды и тепла — это норм. Зато паники нет, все ок. Можно было заранее сложить вещи, продуктовый набор, топливо, теплые вещи, снять налички. Спрятать детей. Куча народу уезжала в ночнушках. Я уж не говорю о подготовке к обороне городов, которая началась на 2-й день войны. Классно готовились. И еще министр обороны постоянно всех успокаивал, что война фейк и никто не нападет. Молодцы.

Ты представлешь себе хоть примерный уровень паники и последующего звиздеца, если бы правительство реально начало вещать на всю страну «бегите, а то щас Россия нападет». Вот тогда точно к моменту нападения уже нечего было бы защищать. К огромнейшему сожалению, лучшего варианта, чем текущий, у нас просто небыло.

военные бы остались, укрепили города, закупили бы технику — самолеты те же что сейчас клянчим у запада, мирные жителе комфортно бы улетели в Польшу, или кто куда, например на курорты, и не было бы жертв среди мирного населения
В армии было бы время чтоб подготовить newcomers’ов, а чтоб они были — пообещать зарплату 100.000 грн.

наші влада і війська підготувалися як могли, враховуючи те що мали, і думаю багато хто погодиться, що вийшло в них доволі непогано. а якщо прикинути кількість «туристів-корректирощтиків» всередині кожного міста, то я взагалі в шоці як воно все ще стоїть і працює.

нет смысла что-то доказывать тем, кто несет наивную бредятину. Достаточно посмотреть на то, что Европа/Сша уже давно говорили про готовящуюся войну с рашкой и какой процент населения их послушал ?

Говорили США.
Европа ждала до последнего.
Германия осознала уже пост-фактум.

наша влада підготувалася, і депутати втікли завчасно, а решту захлопнули у мишоловці: проблеми індійців шерифа не цікавлять

Власти Украины знали, что Россия нападет

а народ Украины должен бы знать, о чем ему года с 2008го много говорят:
Россия — враг. Просто так не отпустит. Война будет.

Но даже 2014ый не очень помог узнать это.

Так что — все мы «хороши», и народ, и правительство.
Давайте поэтому завязывать критику и «политическую трескотню».

После войны будем разбираться.

Дем сокира хорошую памятку запостила:
П’ять тем, які варто уникати у соцмережах:
▪️ Критика влади
Зараз це люди, від чиїх рішень залежать наші з вами життя. Президент — наш головнокомандувач, у якого спільна з нами мета — виграти війну. Це нас об’єднує. Тому зараз критика лише розколює єдність.
www.facebook.com/...​ce/posts/1430602474071694

Тут двойной ситуация. Если специалист покидает Россию навсегда, то это играет нам на руку.
Но если он продолжает выплачивать налоги — прямые или косвенные, то это играет против нас.

Если человек убегает из России, он правильно делает. Не все могут делать революции

Это тоже вариант протеста. Причем очень даже действенный, только в долгую. Человек изымается из экономики, перестает производить продукт, платить налоги и т.д.

Європейці робили та роблять одну і ту саму помилку. Вони не проводять тестування, перевірки та інтерв’ю з тими, хто до них прибуває.

Якщо тікає вата та рашисти, то її треба вертати в Росію. Якщо тікають нормальні люди, то їх треба впускати. Те саме частково стосується біженців з України. В мене друзі із західних областей розказують, що зараз багато ватних персонажів сидить у них. Тому питання вимагає глибокого аналізу тих, хто біжить в ЄС і від чого. Якщо хтось є рашистом, за Путіна і тікає від Путіна — то часом він або вона не майбутній диверсант, стукач, генератор хаосу, але вже в ЄС?

Європейці робили та роблять одну і ту саму помилку. Вони не проводять тестування, перевірки та інтерв’ю з тими, хто до них прибуває.

Угу.. і українців це доречі теж стосується :)

Тут должна была быть реплика про «хорошего русского»...

Хай біжать кожен. Кожен кацапський ІТішник яки звалить з расійського рейху це — її економіці. Головне не жаліти їх там. І постійно нагадувати що їх країна вчинає геноцид українців. І використовує терор проти мирного населення.

Хай бегут, может без зомби-каналов мозги прочистит. Любой сбежавший −1 (а то и больше) потенциальный дебил с автоматом.

Тут зомби-каналов на любой вкус и цвет. Только недавно стали отключать, а вот украинские каналы даже онлайн через браузер больше 5-15 минут смотреть нельзя, например 1+1 сразу блокирует доступ с этого IP. Можно смотреть позавчерашние новости с ютюба только.

1+1 блокировал даже с платной подпиской facepalm.jpg

Знаю лайфхак, как смотреть укр новости, включая 1+1 и остальные в любом месте. Оплачиваете кацапское едем-тв, доллар в месяц. Среди прочего, там две сотни укр каналов в приличном качестве. Второй вариант, кот не так конфликтует с патриотизмом — тринити-тв, оно кажется донецкое. Дороже и качество хуже. Есть еще олл-тв и прочие

Была целая пачка подпольных украинских IPTV провайдеров, но они слегка ох@ели и брали что-то 25 долларов в месяц, забил на них всех уже давно. Вот моя старая тема: dou.ua/forums/topic/10946

хай бігуть, тож минус 1 піхотинець, та плюс 3 деморалізованих. Про економічні наслідки «побігу» навіть можна не загадувати, хай все валиться

Пидорахи должны оставаться в Пидорахии.

давайте потерпимо ще пару тижнів і побачимо дійсний масштаб сраки на московії; терпіння панове, терпіння

Експерти з московії кажуть, що срака буде, але ближче до літа. Зараз просто вкотре затягнуть пояси. Ниття середнього класу ніхто не почує за пропагандою. Так що наші сподівання на голодні бунти, дещо передчасні.

не середнього, а креативного: блогерш, інстаграмщиць, тіктокєрш,
цікаво, як з рунєтками, теж без заробітку?

Експерти з московії кажуть, що срака буде, але ближче до літа.

Эти прогнозы давали до санкций.

Тут больше вопрос, сколько городов за это время превратят в Алеппо...

Алеппо построен их говна и палок как и любой ближневосточный город кроме эмиратов всяких.
И Алеппо года два утюжили. Я думаю за пару месяцев максимум нападалка опадет отвалится и почернеет.

Для московитів брехати — то норма. Бачив прогноз дефолту рфії в середині квітня

Они УЖЕ платят рублями там где должны были платить баксами и евро, им наличку отрубили, активы заморожены болше половины. Так что в апреле уже будет бакс по 500 педорубликов или по 1000. Вчера он упал до 175, это при том что наличный на 35% дороже официального...Когда центро банк дотопит остатки сбережений посусекам будет торба полная.

Бот, ты с Харькова хоть выбрался?

Да, повезло выехать вовремя. :-(

Хорошо что успел.

Бот, ты с Харькова хоть выбрался?

Да, отпиши, цел ты и семья?

Хорошо! Надеюсь, сможете вернуться. Правда город восстанавливать и восстанавливать (( Оттуда никаких видео и фото сейчас почти нет... Только отрывки и там п.дец.

В телеге полно, к сожалению бомбят безпощадно :-( Оч близко к границе ну и видать просто бесятся что вроде как руський город но шлет кацапню по полной. Ну и после войны, Харьков будет самым антируским городом в Украине это уже ясно как божий день.

Ходил вчера на VC.ru там все завалено темой что бизнес закрывается и у люмпенов запас пара недель доработать или доесть выплаты с увольнения, нихера не работает, все поставки блочатся/тормозятся, кстати с логистикой у них серьезные проблемы начались еще до войны...Летом уже будут...как в анекдоте про сома, который выжил в затонувшем танке.
Прикол в том что это уже как карточный домик валится. Переговорная позиция хуйла это только доказывает — давить до последнего по максимуму, потому что остальные все варианты 100% поражение и развал недоимперии в очень быстрые сроки.

Промышленность посыпалась уже. Так что бвстрее намного все начинает происходить.

ищут и будут находить, более того, они там есть уже сейчас
и мы будем с ними пересекаться, некоторые наверняка пересекались до войны
поэтому все они должны быть максимально расчеловечены, изолированы и унижены
можешь избить — избей. можно толпой на одного, арматурой и ногами — они правил войны тоже не соблюдают
не готов избивать — унижай. плюй в чай, облей томатным соком на корпоративе, оскорбляй словесно
позволено все

Жестоко Вы, человек ведь просто писал код :))))

Нет, он помнил и гордился пока было все отличненько. А валит потому что айтишечке пипец.

голосування ногами — це найпоришенніший спосіб голосування проти країни.
Не всі народженні героями, щоб лізти на барікади.
Не всі герої, щоб чинити акти саботажу внутрі системі з неілюзорною вирогідністю сісти на 15 років.
В багатьох є сім’ї, діти. Залишити Рашу, забрати свій досвід, гроші та податки — це не простий шаг для багатьох і він має свої наслідки для країни і економіки. Коли таких — міліони, це має довгострокові ефекти.

У нас теж люди втікають і ще питання скільки повернеться.

Вернется оч много, уезжали без мужей, уезжали из своих домов. Жена без мужа с детьми на хз каком жилье с хз каким языком? При первой возможности поедут домой. Это ж вам не с айтишной зп и умению спокйного говорить на англ(пусть и с ошибками) уезжать.

Не соглашусь с позицией автора, люди которые покидают рашку, так они высказывают свой протест и это лучше чем сесть на 15 лет за «фейк» новости и тем более не поддерживаю оскорбления в их адрес, если Украина хочет подебить в информационной войне и сохранить свое лицо. Уезжают итишники, ученные, специалисты и чем больше уедет тем лучше! Не будет притока валюты, не будет отчисления налогов да и сам уровень упадет к привет из 90-х, так что это дело надо лишь поддерживать

Желаю тебе рашнявого в менеджеры и офис в центре Харьков с выходом на работу с этого понедельника. Бляха-муха, вас дебилов аднонаротных уже херячат бомбами, а они все равно «адиннарот». Любой рашкован должен страдать до конца его никчемной жизни и запереть их в их же помойки — единственное правильно решение, чтобы ни одна тварь больше во внешний мир не вылезла.

Нє не підходить така позиція, чому не виїхали раніше? Просто не підгоряло? Зараз всі сидимо на місцях, ми в Україні, а вони в рашці

там где мацкали там обязательно начинается «фсьо не так АнднАзнАчнА»
тому хай ті свинособаки сидять на раїсі і не лізуть в цивілізований світ

так вони будуть надсилати кошти і підтримувати мордор фінансово? що ж тут хорошого? і не забудвайте, те шо вони виїхали то вони за свою сраку трясуться, але це не значить що вони не фашисти в середині які призирають всіх навкруги

так вони будуть надсилати кошти і підтримувати мордор фінансово

як? біткоїнами, хіба шо
наче ж Віза і Мастеркард блокують все, ні?

Офис в центре Харькова тебе и выход на работу туда с этого понедельника. Любая рашкованая падаль должна остаться в их помойке до конца жизни.

Там чувак www.facebook.com/...​8/posts/2124198887747531, каже що жінка з України, на авкі український прапор, судячи з резюме в Сбербанкі працює. Міг би і покласти сбербанк, зламати всі їх системи, додати троянів, і записати цей рядок в резюме )))

Міг би і покласти сбербанк, зламати всі їх системи, додати троянів,

угу, і сісти на 30 років. Впевнений, ти би так і зробив би, яєць хватило б.

Не поддерживая общий настрой в этой теме про «крыс бегущих с корабля», все таки не соглашусь что айтишникам РФ, работающим в банке нужно как- то слишком много геройства, что бы немного саботировать свою работу, если уж собрался уезжать. Например вот в этом проекте dou.ua/...​rums/topic/36972/#2365446 мне бы мог очень помочь любой айтишник из любого банка РФ, просто выслав техническую документацию и последние версии их ПО. Не думаю что тут нужно было бы какое то геройство или подвиг, учитывая что эта фигня у него уже точно и на рабочей флешке записана, и дома куча копий есть.

Если вы попробуете убедить такого вот айтишника сделать то, что мне нужно (а я пробовал) то при всем его неприятии Путина и того что он творит, вам он ответит что типа так делать нельзя. Если вывести из строя их платежную систему, то пострадают «простые россияне», даже такие как он, которые «против войны и за дружбу». И фиг его знает как его переубеждать.

Потому что я вам тут всем открою один секрет про россиян (про подавляющее большинство). Даже те, которые выходят на антивоенные марши, не верят в то что они этим могут что-то изменить. Они верят в табакерку, в то что элиты сами замочат Путина, в то что Путин осознает что натворил и застрелится... Во что угодно, но без их участия. Выученная беспомощность. Это как если бы мы, украинцы, записывались в тероборону потому что «так надо», но абсолютно не верили в то что это поможет победить.

Та нехай валять. Вважаю, що це набагато кращий спосіб спротиву, ніж стояння з плакатиками та прогулянки в автозаках до СІЗО. Тепер вони будуть платити податки не сцарю Хуйлу а якій-небудь пристойній натівській країні.
Крім того частина російського IT працює на російську оборонку. Втрата спеціалістів означає послаблення ВПК Мордору.

стояння з плакатиками та прогулянки в автозаках до СІЗО

это должно стать тестовым заданием

Та нехай валять.
Крім того частина російського IT працює на російську оборонку.

Тих, хто на війну працював вони тупо не відпустять та майже посадють — тобто обмежуть можливості пересування, в тому числі до примусового поселення у війскових містечках, або навіть у бункери. Як і попередники (гітлеривці) робили зі вченими.

Не соглашусь с позицией автора.
1. Голосовать из страны ногами — это тоже проявление гражданской позиции. Пусть и не такое жёсткое, как швырнуть в ментеныша бандера-смузи, но не менее определённое. Эти люди — не враги, эмигрировав в другую страну, они перестанут платить рашке налоги и не будут более спонсировать войну.
2. Массовый отток айтишников (джуны никому не нужны, валят синьоры) в совокупности с блоком Intel + AMD ускорит и без того быструю деградацию их IT сектора, а если добавить туда блок от софтверных компаний (SAP, Microsoft), что затруднит им разработку собственного софта — то в перспективе 5..10 лет получим колоссальное отставание в автоматизации производства. А это означает высокую себестоимость и низкое качество промышленной продукции. А, значит, после открытия железного занавеса рашку ждёт положение совка в 90-х, когда собственное производство станет неконкурентноспособным — это никто не будет покупать, типа как их лады калины ща. Единственная статья экспорта, которая им останется — энергоносители ну и немножко производства останется работать на внутренний рынок на военную продукцию, которая, впрочем, также будет морально устаревшей, поскольку электронику взять будет негде.
Так что, наоборот, я бы приветствовал крыс — они приближают кончину своей территории.

Добавь к этому ликвидацию источника валюты для страны — и пазл сложится. Не нужно недооценивать силу маленькой доминошки в системе, где всё связано.

Да вот нет. Если бы эти суки бежали после 2013, то мое почтение. А теперь эти твари просто хотят спасти свои жировые отложения и относительно хорошую жизнь.

Менеджмент зазвичай щурячий, тому коли справа йде про тонучий корабель — з легкістю переходить на інший. Чи ти не пам′ятаєш, як усі спеціалісти України були проти ДіяСіті, а менеджмет все одно ліз своїм рожевим язичком лизати мінцифрячі дупи?

Тому не спеціалістів треба насамперед відсіювати, але менеджмент.

добре пам’ятаю як айтішніки говорили що 1.5% військового податку уб’є айті-галузь

а ну пруф де хтось так казав

та все доу бухтіто проти дія сіті і гіг контрактів. пам’ять коротка?

у Вас якась своя версія подій. Покажіть пруф, де все доу бухтіло проти дія.сіті через 1.5% військового збору. Там були зовсім інші причини.

Якби 1.5% військового податку йшли на розвиток війська, а на по кишенях Свинарчуків та Найемів — то і питання би не стояло. А доки армія розкрадалася замість розвиватися — Росія готувалася до війни.

Тому питання не у податку. Якби він був більшим, крали б іще більше та ще активніше впроваджували ДіяСіськи.

Давай риторичне питання: а чи не пішли ці гроші на Велике Крадівництво?

Так вроде ж Свинарчукам ничего так и не предъявили. И при них Укроборонэкспорт был прибыльным, а вот Наемы и Арахамии знатно поработали там. Надеюсь, по окончанию войны, мы не забудем таких героев.

Бигусу медаль дадут «За укрепление киевского ПВО»

Пусть идут вместе со своим кораблем — на***!

Підписатись на коментарі