Ще один фронт боротьби — кастомери

Пропоную почати інформаційну кампанію з кастомерами, котрі мають інтернаціональні команди.

Закликати кастомерів позбавлятись від російських девелоперів — вони і так вже проблемний ресурс через санкції.

Або ж полишати самостійно такі проекти — так виглядає, що скоро робочих місць і так значно побільшає.

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

CodeTiburon у Харькові, але щось нічого не чути про їх позицію

Звучит как-то по-нацистски.

Что делать с ребятами из России, которые не живут в России? Тоже банить? На основе чего?
В общем, призыв не одобряю.

ЗЫ: русские ребята вместе со мной ходят на протесты против действий России, русские ребята вместе со мной отправляют в Украину гуманитарку и донаты, русские ребята вместе со мной переживают за Украину и украинцев. Не надо всех под одну гребёнку

Ну ок, замініть поняття «етнічний росіянин» на «громадянин московії», московитів треба банити.

Але особисто я завжди згадую приказку «Поскреби русского либерала и найдешь имперца».

насчёт жителей мордора — согласен. Там котятки окончательно больны.
Я писал про тех, кто N лет живут за границей, не смотрит РашкаТодай, и не путают «чей Крым». Такие есть, да.

Что делать с теми,

кто N*2 лет живут за границей

но в первые дни ликовал что «ща хохлов демилитаризируют»? А таких тут ой как много. Дохера, я бы сказал. Спустя день они затихли, еще спустя день начали тереть коменты и переобуваться в «голубей мира». И бояться погромов.

по нацистськи — це більшістю вибрати собі владу, або реальними голосами, або мовчазною згодою з фальсифікаціями. потім звалити з рашкостану, «бо внє палітікі» і думати, що тебе це не стосується.
в середньому це стосується кожного громадянина Росії на 86%

чесо кажучи, я ще не зустрів жодного росіянина з повністю адекватною позицією. де-не-де, але вилазить якесь «Крим — не бутерброд» чи щось подібне.

От на цьому фронті треба діяти дууже ювелірно. Бо в українських спеціалістів також проблеми, і з точки зору кастомера можуть виглядати невиправданим ризиком. Нехай стикаються із відсутністю свіфта та чебурнетом, а самі дивіться, щоб власні компанії не захотіли скинути зайвий тягар та нахапатись індусів.

звісно.

тим не менше, питання психологічного комфорту в команді є також важливим.

я, на щастя, не працюю в команді з росіянами, але відчуваю, що мав би дискомфорт, якби довелось.

Підписатись на коментарі