Інструкція, як ФОП отримати 6 500 грн єПідтримки через ДІЮ

Відео записане в навчальних цілях. Практичні деталі нижче.

ФОП повинні відповідати таким ознакам одночасно:

• перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;
  • знаходяться (юридична адреса на 1 число місяця) в окремих адміністративно-територіальних одиницях за Переліком, що затверджується Кабміном України за поданням ДСНС, де відбуваються бойові дії (зараз це такі території: Чернігівська, Сумська, Харківська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська область, м. Київ );
  • подали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 р. або річну звітність за 2021 рік;
  • не є бюджетними установами, фондами загальнообов’язкового державного страхування. Для перевірки цих критеріїв будуть використовуватись дані Пенсійного фонду.

Розмір разової допомоги — 6 500 грн, використовуєте на власний розсуд. Строк використання цих коштів не обмежено.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ліпше як у РФ зробили би звільнення від мобілізації для ІТ (в кого був на 1.1.2022 КВЕД 62.х) та можна було релокейтится в ЄС (показувати погранцям прямо в Дії) , бо клієнт клієнта дуже очкує і вже відмовляється від контракторів з України

чи таки Дносіті?

а що по звітності в податкову?
наскільки мені відомо, в податковій декларації повинні бути відображені всі джерела доходу

(це був один із мутних нюансів через який я не брав участь у «вовиній тисячі» раніше)

Если для этого надо сливать свои данные в ДИЮ — то я лучше просто не буду их забирать у государства!
Я сделал карточку ЕПидтримка в гос-банке — если этого государству мало что бы меня идентифицировать и начислить деньги -то свю дырявую ДИЮ пускай засунут сами знаете куда!
Уж государство-то и так знает обо мне почти все: и ФОП данные, и счета в банках, и налоговые декларации за все годы. Биометрический паспорт, даже «штихкод на лоб» и «биочип» я уже получил. Какой еще информации им не хватает что бы заставлять меня регистрироваться в ДИИ? Что бы со смартфона можно было сделать фото одного органа и отослать им?!

Дуже дивно щодо вимог реєстрації, от в мене місце ведення діяльності Київ, просто реєстрація/прописка в іншій області, фактично знаходжуся зараз ще в іншій, а до Нового Року жив і працював в Бучі, думав як потепліє вертатися із зимівлі назад в Бучу, але не потепліло, тому чудом не вернувся, якби вернувся, х.з. що би сталося.
Шмиг-шмигаль обіцяє через Дію компенсацію за пошкоджену нерухомість (колись потім, може), шмиг-шмиг.

Але під цю шарманку тихесенько прикрили 1000 грн. Мене питали знайомі бабульки щоб допоміг отримати через Дію — а болт. Тепер тільки 6500 окремим категоріям. Веб-портал взагалі лежить, тупо проходить авторизацію і далі каже «ой, не вдалося знайти дані», хоча на попередній сторінці вони є, тобто залогинитись не дає.

Звісно, тим кому воно не потрібно, то хай залишається в держави. Але є люди, яки жорстко обламалися бо вчасно не пройшли квест. В даному випадку вони вже не отримають нічого, бо реєстри лежать, і програму, так розумію, звернули.

Є сенс отримати і донатити назад державі?

Можливо є сенс отримати та задонатити у «Повернись живим», як в один з найефективніших фондів, який швидше та раціональніше витратить ці кошти на оперативні потреби

Складне питання. Я то взяв щоб інструкцію зробити.
По ідеї мають брати ті хто потребують.
Або ті хто від держави хоче волонтерам дати.

Підписатись на коментарі