Український Pure (dating app) підтримує війну
На сьогодні, мовчання — це також позиція і вона означає підтримку ворожих дій, особливо, якщо ти українець.
Pure — додаток накшталт Тіндеру, в якого фаундери — українці, підтримує Росію і тихенько продовжує свою роботу.
П’юр надзвичайно популярний серед людей 18+ по всій Росії і Україні, йому немає рівних серед дейтингових додатків, практично всі мої знайомі в Києві знають/чули/користуються апкою, а в Росії — з ринку якої вони стартували, тим паче, аудиторія супер об’ємна.
За шість днів війни Росії в Україні, вони виклали лише пост ✨як вгамувати тривогу✨, на що я вирішила відреагувати в особисті і отримала вичерпну відповідь: Писала я їм не одна, та відповідь отримала серед моїх знайомих лише я, надалі вони вирішили просто ігнорувати такі повідомлення, сподіваючись, що «замнеться».
П’юр досі не має україномовної сторінки, проте має російську — це також позиція, а не випадковість. Позиція, де цінні лише гроші, позиція, де українці обрали не бути українцями, ✨лишатися острівком спокою✨.
Коли ти росіянин — це можна зрозуміти, та коли ти українець — це клеймо і ганьба.
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів