Український Pure (dating app) підтримує війну

На сьогодні, мовчання — це також позиція і вона означає підтримку ворожих дій, особливо, якщо ти українець.

Pure — додаток накшталт Тіндеру, в якого фаундери — українці, підтримує Росію і тихенько продовжує свою роботу.

П’юр надзвичайно популярний серед людей 18+ по всій Росії і Україні, йому немає рівних серед дейтингових додатків, практично всі мої знайомі в Києві знають/чули/користуються апкою, а в Росії — з ринку якої вони стартували, тим паче, аудиторія супер об’ємна.

За шість днів війни Росії в Україні, вони виклали лише пост ✨як вгамувати тривогу✨, на що я вирішила відреагувати в особисті і отримала вичерпну відповідь: Писала я їм не одна, та відповідь отримала серед моїх знайомих лише я, надалі вони вирішили просто ігнорувати такі повідомлення, сподіваючись, що «замнеться».

П’юр досі не має україномовної сторінки, проте має російську — це також позиція, а не випадковість. Позиція, де цінні лише гроші, позиція, де українці обрали не бути українцями, ✨лишатися острівком спокою✨.

Коли ти росіянин — це можна зрозуміти, та коли ти українець — це клеймо і ганьба.

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Найгірший додаток для знайомств. Ще й платний.

Не знаю як працює ця аплікація, але якщо це можливо, створюйте привабливі жіночі профілі, контактуйте з російськими користувачами і ведіть антивоєнну агітацію. Так, багато з них скажуть, що пітримують бомбардування шкіл і дитячих садків (мені таке моя родичка заявила), їх баньте, але чому б не використати цей інформаційний канал?

Впервые о них слышу, все сидят на тиндере и на крайний случай от отчаяния — на баду. Я их не оправдываю, но и говорить что

П’юр надзвичайно популярний серед людей 18+ по всій Росії і Україні, йому немає рівних серед дейтингових додатків, практично всі мої знайомі в Києві знають/чули/користуються апкою

ту мач

У кожного своя інформаційна бульбашка

все сидят на тиндере и на крайний случай от отчаяния — на баду

у вас insecurity витікає :D

от отчаяния — на баду

це різні інструменти для різних цілей, якщо ви не розумієте інший інструмент, то називати людей «отчаяними» може розцінюватись мінімум як лицемірство

і в чому різниця між ними полягає?

я не користувався баду, але наскільки мені відомо, там не оцінюють по зовнішності, можна зразу написати

щось між бамбл і тіндер

а, так то хіба не про принцип роботи?А цілі однакові — знайти партнера — що там, що там

Мсье просто не понимает, как дико девушек спамят турки и присылают свои дикпики на баду, тогда как тиндер не позволит им это сделать аж пока не будет матча.

ясно, так зрозуміліше. співчуваю

Привіт. Ви можете не знати і не чути про додаток через його специфіку — він створений для людей, які цілеспрямовано шукають секс. Зазвичай, люди не так охоче діляться вдалим ons порівняно з вдалим побаченням з тіндеру)
Тому вони мають дуже міцне ком’юніті в інсті і сильну підтримку російських секс-блогерок, якщо в тебе ціль знайти адекватну реальну людину для швидкого сексу і зберегти анонімність, так, рівних немає.

Чи є вже десь чорний список компаній, що підтримують тероризм? Такі компанії мають отримувати ні співпраці, ні замовників. Кожен, хто працевлаштується у таку компанію після повномасштабного вторгнення має бути визнаний як співучасник фінансування міжнародного тероризму.

треба поширювати і банити всюди. То ганьба!

Цікаво, як вони збираються монетизовуватися в рашці. Криптою? :-D

Для чоловіків підписка на додаток платна

А платити як, без платіжних засобів? :-)

Підписатись на коментарі