Працювати на державу

💡 Усі статті, обговорення, новини про DevOps — в одному місці. Приєднуйтесь до DevOps спільноти!

А чи є у держави якісь вакансії цікаві для якихось там адмінів, девопсів, розробників? Чи може кудись звернутися людина, яка ніколи не шукала роботу, але має певний пул ресурсів, аби не лише не претендувати на заробітну платню, а ще й поділитися своїми ресурсами, а головне — багаторічний досвід і мотивацію його застосовувати на користь держави? Куди писати?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тільки треба сформувати конкретну пропозицію (пропозиції). Вони там зараз реально дуже зайняті, можете уявити

Напишіть координати, спробую сконтактувати Вас із Мін Цифри

Федорову, наверное, надо писать (министр диджитализации Украины).

Та сьодні вранці саме написав в це мінцифри, а мені їхня служба підтримки надала посилання на @itarmyofukraine2022. :-) Звісно, я теж беру участь в цій руханці (надаю обчислювальні ресурси, а людина, у якої є час та натхнення, займається їх застосуванням), але щось мені здається, що міг би робити щось ще. Невже у них там все так добре з фахівцями? =)

як раз тому що «не все добре» (якщо до війни було не все добре, то зараз ситуація не може магічним образом перетворитися на краще) з фахівцями вони не здатні на пошук нових рішень. Щось елементарне, що знаходить відгук у серцях підхопили, все інше — «не на часі».

Так я пам’ятаю про «не треба критики», та «згуртуймося разом», але, «чи можуть слабкі командири довести до перемоги?» питання з питань.

Підписатись на коментарі