Якось багато зрадоботних топіків

Чи не здається вам, що забагато зрадоботних топіків і комментів, як тільки рашковійська почали гальмувати?

Одному, конче потрібно туалетну бумагу тільки ЗЕВА, і він вже пише про зраду бо обухівською не хоче. Інший пише, що у нього білд упав, тому треба імпічмент робити.Третій пише, що його офер реджектнули, тому він їде біженцем в Пакистан

(Творчість)

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

У вас фейкофобія, запущений випадок :)

О ось гарний кандидат прийшов до нас.
Місто Київ з північної частини в облозі, це і Арестович казав

Поменяю зеву на обухов, ненавижу зеву

Думаю що надвисока напруга перших тижнів спала, народ виїхав на захід, де відносно спокійно, і т.д.
Ну і місцями зрада справді відбувається, на жаль, куди ж без цього.

У мене, наприклад, все ще є відчуття зради, я тільки не можу зрозуміти звідки вона прийде. Незважаючи на те, що ЗСУ роблять диво, я ніяк не можу повірити, що країна, де в десять разів більше мобілізованих людей, бронемашин, танків , літаків і ракет може програти нам війну.

1. Вони не оголошували мобілізацію в себе, то взагалі їх доб’є зсередини
2. Багато з тої техніки то «аналоГовнєти», ракети не долітають, танки глохнуть, парашути не розкриваються. Нам хоча б підкидують більш менш сучасну зброю
3. Мотивація + захищатись простіше ніж нападати

1. Вони не оголошували мобілізацію в себе, то взагалі їх доб’є зсередини

Як саме вона їх повинна добити?
Прихована у вигляді навчань на самому кордоні, зборів резервістів, дострокових випусків курсантів вже почалась

Мова була про

в десять разів більше мобілізованих людей

Загальну мобілізацію вони не оголошували. Надіялись що ті нещасні 150-200к, серед яких строковики, курсанти, ваньки з сіл, візьмуть Київ зегр рашом за тиждень. Зараз вони зрозуміли, що обісрались і почали приховано підтягувати ще резерви + найманці, але

Як саме вона їх повинна добити?

якщо почнуть ловити всіх підряд і відправляти на війну там навіть найбільш відбиті почнуть щось підозрювати. Ті, хто в рашці зараз, бачать куди це все котиться (вже і пропаганда розвалюється потроху). Ну, може і назбирають кілька тисяч «зародіну», видадуть їм зброю часів WW2 і відправлять «наберлін».

не можу повірити, що країна, де в десять разів більше мобілізованих людей, бронемашин, танків , літаків і ракет може програти нам війну

Найбільш популярна версія — корупція в свинособачій армії вкрала бліцкриг (сподіваємось, що й взагалі перемогу). Або не тільки там. Наприклад, ФСБ www.facebook.com/...​2/posts/10160370812402189

Среди причин репрессий называют — хищения средств, выделенных на подрывную и агентурную работу на Украине, а также заведомо ложная информация о политической ситуации в Украине.

Вона вже прийшла — світ досить довго прокидався і займався відвертою хÿйнею. Одна лише Грета з прихильниками чого варта, та безліч подібних безглуздих ідей.
І разом вони провтикали становлення лисого диявола на сході, який хоче засрати нашу півкулю радіацією.

Слабкі люди створили важкі часи.
Зараз в нас початок наступної ітерації, такою складною ціною і на нашій землі.

На самом деле — их цель не победить, а проиграть.

Ну, якщо подивитись як по-дурному вони воюють — кілометрові колони, відсутність налагодженого і захищеного забезпечення, десанти смертників в нікуди і т.д., ця історія з подвійним ударом по Чорнобаївському аеропорту чого варта — то повірити не так уже і складно

історія з подвійним ударом по Чорнобаївському аеропорту

?

Це вже просто якісь неймовірні рівні

15 Березня, 2022
Збройні Сили України нанесли вогневе ураження по силах окупантів зосереджених на військовому аеродромі біля Херсона у с.Чорнобаївка.

Про це Мілітарний доповідає з посиланням на голову Миколаївської обласної адміністрації Віталія Кіма.
mil.in.ua/...​upantah-v-chornobayivtsi

З нетерпінням чекаємо на четверту ітерацію.

Мож це в них традиція нова: новий генерал приймає посаду через жертву Чорнобаївці )

Спартанці, якщо вижив в Чорнобаївці то можеш бути генералом

ця історія з подвійним ударом по Чорнобаївському аеропорту чого варта

Сегодня был третий. У них какая-то нездоровая тяга к аэропортам ещё с 2014. Судя по всему воюют ещё по лениновской методичке:

«Комбинировать наши три главные силы: флот, рабочих и войсковые части так, чтобы непременно были заняты и ценой каких угодно потерь были удержаны: а) телефон, б) телеграф, в) железнодорожные станции, г) мосты в первую голову.»

Ну слегка обновили за 100 лет.

це, мабуть, реакція на не меншу кількість ’переможних’ топіків і коментарів

По деяких постах складається враження, що автори вже перемогли

Проводити виховну роботу з такими. В мене є знайомі, що кажуть, що он наші не розкривають втрати, бо там п****ць, тому він споживає інформацію і «від наших і від їхніх», щоб побачити об’єктивну картину, і нам скоро тапки.

Таких може до СБУ і не притягнеш, але треба якось доводити, що із зрадойобським настроєм війни не виграють.

побачити від їхніх щось об’єктивне і правдиве? лол

Підписатись на коментарі