Як зробити авторизацію через Дію?

Привіт усім,

Я тут пишу невеличку програму для допомоги людям у скрутний час війни, але для цього хотілося би щоб користувачі підтвердили свою особистість, наприклад через логін через Дію ...

Нещо давно МінЦифри запустило єВорог, там якраз є лінка для логіну через Дію, але я не знайшов опису що я отримаю у зворотньому напрямку ... Чи є який опис АПІшки як авторизуватися через Дію ?

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не делайте этого. Подробности — лично.

Чого так ? В них же повинен бути механізм авторизації через Дію ? У чому проблема ?
Як же тоді дізнатися що ця людина це громадянин України ?

Без KYC я не могу раскрыть данные.
Прикрепите хотя бы профиль в LinkedIn.

Додав LinkedIn, але як на мене там же не повинно бути нічого секретного, бо секюріті це не тоді коли зловмиснику невідом щось, а коли протоко і апішка у відкритому доступі, але зловмисник все одно нічого поганого зробити не може

Вітаю, вдалося це реалізувати? Як що так, можете підказати як, або до кого можна звернусь?

теж хочу Дію вставити на сайт собі
можете росказати в чому проблема?

Проблема в тому, що там немає нормального процесу отримання доступу до API — вирішується через «менеджера». А потім ще під це треба піднімати інфраструктуру. Загалом — справа довга та безперспективна.

Підписатись на коментарі