Підготовка диванного бійця або мамкіного хакера
Колеги, в цьому топіку пропоную знаючим людям накидати матеріалу(можна анонімно мені в лічку, а я опублікую або тут на форумі) по тому, як навчитися ламати сайти й інфраструктуру росіян, а не просто ддосити.
Йде повномасштабна війна росії проти України.
Йде вона на усіх площинах, в тому числі в інформаційному полі.
Я сьогодні написав коментар в іншій темі про те чи приносить ддос результат:
приносять результат?
ТАК
На моє щире переконання, треба прагнути до блокування і зламу 99,9% ВСІХ російських сайтів. 0,1% лишаю на ймовірні сайти, які грають на користь України.
Аргументи в порядку важливості:
1. Так ми обвалюємо їх економіку. Неробочий сайт це не зроблене замовлення, не укладений контракт, не отримана інформація, додаткові витрати на спеціалістів, софт і обладнання. Кожен недоотримай рубль москалями це —1 патрон в російсько-фашистській армії.
2. Постійний інформаційний фон який буде показувати як самим кацапам, так і будь-якому іноземцю який захоче зайти на їх сайт, що русня веде загарбницьку війну.
Само собою, ще не можна стати повноцінним хакером так швидко, як навчитися ддосити, на це підуть місяці, а може й роки. АЛЕ наївно думати, що русня буде розбита за наступний тиждень і ми швидко повернемось до повноцінного мирного життя.
Нажаль, є всі ознаки, що конфлікт буде затяжним, «заморозиться» з чергуваннями гарячих та холодних епізодів.
Я пропоную вже зараз всім бажаючим ставати повноцінними ІТ-військами і нещадно лупити російсько-фашистську гадину з усіх калібрів.
Отож, накидайте плз роадмап як стати спеціалістом по зламу сайтів та інфраструктури, бажано, якомога детальнішу карту аби навіть вчорашній студент зміг зрозуміти з чого почати і до чого прийти.
Для тих, кому не подобається ідея масової підготовки хакерів, сприймайте це як навчальний план який допоможе людям стати спеціалістами в Cyber Security && Penetration Testing.
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів