Де ви зараз працюєте?

Багато ІТ-спеціалістів евакуювались, а отже, виникла проблема в облаштуванні тимчасового робочого простору. Де ви зараз працюєте?

• Залишаєтеся працювати вдома?
  • А може переїхали в офіс компанії в інше місто?
  • Чи може в коворкінгу? Діліться в якому коворкінгу або знаєте, які працюють/функціонують зараз, у час війни.

Обговорюємо в коментарях.

Слава Україні! Слава ЗСУ!🇺🇦

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Інтернет іноді підлагує, але працювати можна)
Все буде Україна!
Героям Слава!

Працюю де і працювала, тільки далі від вікон.
Працюю майже від того моменту як просинаюсь і до пізньої ночі — це допомагає. Коли втомлююсь перемикаюсь на запити (волонтерка, пошук і т.д. новини вже рідше).
Батько в ТрО. Йому потрібен тил. Намагаюсь знайти необхідні речі (тепловізори, біноклі, броніки і т.і.) та зібрати гроші для того, щоб хлопців забезпечити.

у нас вся контора або воює, або волонтерить, бізнес тимчасово став...

Працюю, хоч і з мобільного інтернету зараз та із маленького селища, оскільки розумію, що таким чином буде внесок до нашої економіки, а також щоб показати нашим закордонним колегам, що ми сильні та незламні.

Втекли під Київ на дачу, тут хороший бетонний підвал, теплий тут і працюємо, благо інет добрий. Тільки маленька проблема, нема кому дочку розважати і толком на вулиці не погуляти. Загалом непонано поки облаштувались, в порівнянні з Бучею, Черніговом і Маріуполем взагалі як на курорті... .

аналогічно

Переїхав тимчасово у Львів, працював з квартири де зупилинились, але буду в коворкінгу.

Дома, в Днепре, как и работал. Во время тревог спускаюсь в убежище и кодю там. После 6 часов работы, копаю дальше это убежище по 8 часов, последние дни уже обустроили и капаем меньша, оно было абсолюнто заброшено на первый день, и бегаю с пакетами с гумманитаркой по рефьюджи центрам, которые я могу достать пешком, по их запросам в фейсбуке. Потом спать, без ног, до утренней 5 часовой тревоги.

У Києві поки що цілком безпечно. Працюю тут. Єдине, що мене зараз турбує — це використання тактичних ядерних зарядів невеличкої потужності, враховуючи їхні методи «переконання», звичайної кількості вибухівки на Київ у них не вистачить.

PS навколишні міста, яких кацапи рівняють під 0, прийміть мої найщиріші співчуття.

працюю з Польши.вже 2 тижня. компанія всіх вивезла з Харкова до Львова до готелю з родинами, хто хотів ті поїхали далі, зараз компанія допомагає з юридичним оформленням та пошуком житла у Польші

Щоб не відчувати себе клавіатурним сц&клом пішов в ТРО

С Ирпеня вырвались в Ровно. Но тут тоже тревожно, за пару дней пребывания были сирены, спускались в бомбоубежище. Уехала в Польшу (компания перевезла, тут тоже офис).

Працюю з дому як це і робив до війни. Але зараз з’явились рендомні перерви під час повітряної тривоги.

Поки не працюю. Живу в хостелах Європи, коли є інтернет і можливість беру участь в кібер військах.

Неделю пыталась работать в Буче. Вчера эвакуировалась в Киев, но вообще не могу взять себя в руки. Шарахаюсь от любого резкого звука, если где-то отдаленно слышу взрывы-аж трясет. Ночи боюсь как огня. Так что теперь вообще не знаю смогу ли работать хоть на 30% от необходимого.

надеюсь ваша компания с пониманием относиться к вам и все хорошо. Держитесь!

К счастью, да. Даже американские продакты постоянно пишут спрашивают как там что. Зарплату тоже вовремя платят. При таких ценах как сейчас это спасение.

Тримайтеся. Опенспейс може бути важко терпіти

А я вообще не работаю( Ищу и максимум из коддинга — это тестовые. А так сижу дома и никуда не бегаю

Сижу в отеле. Инет говно, но пушить код можно.

Там, где и работал. В «эльфиях».

Підписатись на коментарі