Мені здавалось, кас’янов не має ніякого відношення до Армія-SOS. Якщо це не так, дайте, будь ласка, посилання на цей «проект» на самому сайті Армія-SOS.
Бабільше, навіть в пості «унилого волонтера» кас’янова мова йде про фонд Бутусова.
300к оно никак не стоит. Это стоимость
Пусть там оптика лучше по части стабилизации и оптического зума, пусть дальность не 15-25км, а 50, но такие ли это существенные преимущества, чтобы переплачивать за аппарат 100 раз? Тяжелые профессиональные дроны, собранные из комплектов, которые несут 10кг всякого навесного железа типа профессиональных камер или оборудования для геодезии стоят 15к. Привинтить механизм сброса снаряда к таким штукам предприятия не в состоянии?
Да и 3кг это максимум средний минометный снаряд- много ли от него толку за 300к против бронетехники? Там на 500$ игрушках летают от волонтеров, чтобы корректировать огонь, ибо аппаратов по серьезнее за 2-3к нет, а тут сразу 300к за 1 шт.
Дрон Zmo-120 VTOL FPV Package стоит от 900$(youtube buy)
Да, это тоже гибрид дрона и самолета, со скоростью 110км/ч и часом в воздухе.
Wingspan: 1200mm
Fuselage: 788mm
Height: 68mm
Weight: 1400g
Propeller: 8*6R/8*6L/8*3.8
Battery: 4S 5100mAh HV
Endurance: Max. 60min
Voyage: 40km
Max Speed: 110kph
Economical Cruising Speed: 45kph
GPS Positioning Accuracy: 5m
FOV: 150°
Пусть это не ударный дрон, но за эти деньги их можно до 300шт купить и корректировать артиллерию, которая стреляет явно не 3кг снарядами, делать разведку до 40км дешевыми дронами, которых не жалко.
Про Касьянова нічого сказати не можу, а Бутусову (через якого йдуть гроші) довіри нема. Його Цензор.нет модерує ботоферма Порошенка. За згадування Порошенка в негативному контексті там моментально банять. Так що цензор може й нет, але цензура там єсть. А якщо в людини репутація підмочена в чомусь одному (в даному випадку стандарти журналістики), то її не можна довіряти ні в чому.
Його Цензор.нет модерує ботоферма Порошенка. За згадування Порошенка в негативному контексті там моментально банять.
Похоже, Бутусов за последние 3 года поумнел. Т.к. в 2018 тоже на Пороха гнал...
Бутусов як вказівник вітру, я давно аналізую цензор, він зазвичай за 2 тижні переобувається.
Бутусов за последние 3 года поумнел.
Ні, він просто отримав спонсорського бабла в обмін на право модерувати свій сайт.
Думаю, дело в ином. В 2018 Бутусов поддался общему (безмозглому) тренду уличения всех и вся в коррупции — забыв одну простую вещь: желая победить небольшую коррупцию, можно потерять страну.
А после 2019 начал прозревать, что и коррупция не уменьшилась, а увеличилась, a с обороноспособностью страны — вообще труба. И стал порохоботом...
Думаю він просто отримав бабла від корупційних щедрот батька гетьмана.
думай, ты просто глуп и/или проецируешь на окружающих свои наклонности
Тобто люди з критичним мисленням, які розуміють що саме зробив Порошенко і продовжує робити, то є боти?
Ну ок. Розкажи мені, хто зробив ППО для Києва. А хто перестав закуповувати броніки і каски для армії? Буквально два запитання, на яких сипляться всі «акакаяразніца» і «чтопрівашемпорошенколучшебило».
Розкажи мені, хто зробив ППО для Києва.
В широкому сенсі я зробив ППО для Києва. Зі своїх податків. І ще мільйони таких як я. ППО це не царський подарунок вдячним холопам, а державна закупівля, профінансована з податків громадян.
І, до речі, всі дані про ППО це військова таємниця. Невідомо хто там приймав рішення, і чи приймав взагалі. Тому заяви про те, що шоколадний вождік щось там зробив, це чистої води туфта. Бо не можуть бути підтверджені жодними фактами.
Зі своїх податків. І ще мільйони таких як я.
Именно. А последние 3 года ты и такие как ты занимались чем?
Строительством и ремонтом дорог — чтобы теперь рашкотанчикам комфортнее было передвигаться по Украине.
Дороги — це одна з небагатох достойних програм Зеленського. На відміну від президентських університетів, мільйона дерев, плавучих космодромів, смартфонів для бабусь та іншої бездарної розтрати коштів платників податків.
По дорогах не тільки російські танчики їздять. По них їздять і наші танчики, і автомобілі з забезпеченням для армії та обложених міст, і біженці. Дороги це артерії економіки. А без економіки жодної війни не виграти.
Що стосується армії, то на неї забив не тільки Зеленський але й Порошенко. Активно реформи в армії робились лише в
Починаючи десь з 2016 року українська влада вже відверто саботувала вимоги Заходу. Особливо ті, що стосувались боротьби з корупцією та судової системи. Обидва президенти виражали колективну волю олігархів та чиновництва. А ті не бажали жодних змін, бо годувались з прогнилої, корупційної системи і були зацікавлені в її збережені.
А зараз ми платимо кров’ю за помилки та злочинну халатність наших керманичів. Найсумніше, що пересічні так нічого і не зрозуміли. Бо якби ми зробили ті реформи вчасно, то вже були б в НАТО. І не було б ніякої війни.
Дороги — це одна з небагатох достойних програм Зеленського.
Да, я в курсе.
«Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги. Для нас это проблема».
Это было сказано
А что касается армии — при Порошенко, гэбня держалась от Украины подальше и развлекалась отморозками в Сирии.
После лишь
Оно и немудрено. Когда руководство страны армию недофинансирует, предпочитая пускать деньги на дороги и прочие распилы.
при Порошенко
Не при Порошенко, а при каденції республіканців в США. Путіну взагалі наплювати, хто там керує в Україні. Він нас за державу не вважає.
Але він знає, що республіканці дають вражині по зубах, а демократи завжди відступають та шукають компроміси. Тому він побоявся починати війну в каденцію республіканців. Навіть маючи в активі свою маріонетку Трампа.
Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги.
По бездоріжжю та армія навіть не змогла б отримати боєприпаси і опинилася в положенні м’яса на полі бою. В наш час не кількість визначає силу армії, а лише хороша організація та оснащеність.
Не при Порошенко, а при каденції республіканців в США.
Трамп стал президентом лишь в начале 2017 — а гэбня переключилась на Сирию с начала 2015.
Так что, подыщи аргументы получше.
ох ці порохоботи з порохофермами продажними.
з 2014го року тільки кажуть, а довести нічого не можуть.
чи то їх нема, чи у прихильників інтеллект як у степлера. хоча, можливо і те і те.
Людину Корбана, Бутусова, ще ніколи при мені порохоботом не називали. Це прям п’ять :)
Але згоден, що і Бутусову, і «унилому волонтеру» кас’янову, гроші давати — себе не поважати :)
достатньо почитати нижче що він писав про байрактари що б обходити К третьою дорогою.
Тільки не до Касьянова, в якого я ще й забанений в ФБ :-)
Тим більше, що власний дрон я вже віддав НГУ.
Знову Касьянов розчехлився? Вони вже минулого разу злили купу грошей на пшик, тепер новий пшик?
Як на мене, це якесь розпилювання ресурсів. Є рахунок НБУ на потреби армії. Нема довіри до держави? Є Повернись Живим. А так за 2 тижня вже десятки усіляких фондів, в яких ресурси застрягли, або меньш ефективно витрачені, томущо нема розуміння нагальних потреб або доступу до потрібних вендорів/логістики
А яка може буть довіра, якщо 2 місяці готувались, на рахунках МО та НБУ мільйони доларів, а бинти та перев’язочні набори для київського госпіталя, досі просять купити волонтерів. Бо в них все закінчується.
До перемоги я довіряю нашій державі та верховному головнокомандуючому. Після — буде час розбиратися, а зараз не час зрадойобити
Лицемірство і подвійні стандарти.
Війна з 2014 іде. Експертам з довірою треба було з’являтись трохи раніше.
Активно ці експерти тільки зараз повилазили. Після усього того бруду що був перед виборами. І як фінал результат у 82% від тих, хто мав право голосу. Чи що, у 2014, 15, 16, 18 та 19х роках все було тихо, війни не було, підготовки до війни не було, не було втрат територій?
А, експерти тоді проштовхували ідею, що війна вигідна декому, бізнес на крові, узурпація влади, зрадні мінські домовленності та все інше по методичкам фсб і місцевих «патріотів».
Чи може просто така кількість «не на часі» тісно пов’язана з магічною цифрою 82% та паланням при спробі нагадати темпи «зміцнення» військ за останні
Підтримую.
Сам факт того, що українське військо так довго і успішно воює проти «втарой армеи мира» красномовно говорить про те що вище командування все робить правильно і професійно.
До війни я теж критикував Зелю, але зараз я повністю підтримую президента як лідера країни та головнокомандувача.
Із минулими гріхами можно розібратись після перемоги. Але ПІСЛЯ. А до перемоги — тільки повна довіра і єдність.
Нє нє. Після перемоги всі як завжди розслабляться і будуть такі ’ну перемогли ж вже’.
(І так роблять прям з 91шого якщо шо)
І замість розбиратися і рвати шкіру щоб більше в таке пекло не потраплять — будуть спокійно сидіти ще років 10 до наступного прильоту.
Нажаль.
А щоб було не так — треба починати не ’після перемоги’ а вже вчора
«Порошенко теперь главный беспилотчик страны. Об этом радостно сообщила его пресс-служба — дескать, солнцеликий посетил в Турции авиастроительную фирму Baykar Makina. А „главный волонтёр“ страны Юрий Бирюков пошёл дальше, и прозрачно намекнул, что его патрон то ли сам сделал на заводе турецкой компании вот этот беспилотник, то ли купил его за наши с вами деньги. Вообщем, очередная победа. Но так ли это?Беспилотный аппарат, на фоне которого президент сфотографировался, это действительно турецкий Bayraktar TB2, ударная модификация более ранней модели Bayraktar Block В. Его длина — 6,5 метров, размах крыла — 12 метров, радиус действия в онлайн режиме −150 км, максимальная масса полезной нагрузки 50 кг. Максимальная скорость 220 км/ч, крейсерская — 130 км/ч. Максимальная высота полёта — 6,7 км.
...
Самое главное. Этот беспилотный летательный аппарат нашей стране абсолютно не нужен. И если Пётр Алексеевич купил его за несколько десятков или сотен миллионов долларов (зависит от количества), то это явное преступление — растрата столь необходимых ресурсов в годы войны.Не нужен он нам, потому что предназначен только и исключительно для борьбы с легковооружённым противником, который скрывается где-то в горах, в лесу, где его надо долго выискивать, барражируя над местом на большой высоте. Если этот беспилотник запустить над оккупированным Донбассом, где у противника современная ПВО, то он будет сбит в течение 10 минут. Потому что это очень тихоходный, огромный, заметный на экранах радаров самолёт, лётные характеристики которого сравнимы с характеристиками истребителей времён Первой мировой войны. А его лёгкие миниатюрные боеприпасы малоэффективны против хорошо защищённых долговременных укреплений и бронетехники.
В общем, очередной пшик. Хотя, конечно, несведущие домохозяйки будут в восторге — такой большой и красивый... ))»
Это тот самый Касьянов?
Той самий. Рідкісний мудак і зрадограй.
(Що б ми зараз без них робили, без турецьких прапороносців)
Такому «мыслителю» — я бы даже собачку выгулять не доверил. Не то, что деньги на покупку чего-то сложнее/дороже зубочистки.
33 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів