Upwork і санкції. Обіцянка не виконана

Обіцянка Upwork прибрати російских фрілансерів з пошуку не виконана.

У своїй офіційній заяві Upwork обіцяв повністю закрити можливість працювати росіянам на їхній платформі тільки з 1 травня. Але крім того вони пообіцяли сховати всіх російских фрілансерів з пошуку і закрити їм можливість відкривати нові контракти на платформі.

Офіційна заява Upwork
www.upwork.com/...​r-from-our-ceo-march-2022

Over the next few days, freelancers and clients in Russia and Belarus will no longer be able to sign up for new accounts, initiate new contracts, and be visible in search.

Заява 7 березня. Сьогодні 14.

Російскі фрілансери у пошуку знаходятся і сьогодні (скрін додаю сьогоднішній), не маю можливості перевірити чи можуть вони створювати нові контракти, але підозрюю що теж можуть.

Тобто попри обіцянки нічого не змінилося, а до 1 травня ще дуже багато часу.

На моє запитанна на офіційній сторінці на ФБ коли буде прибрано россіян з пошуку мій коментар виделали і мене забанили. Ось така підтримка українців і санкцій у реальності.

Гадаю це потребує розголосу і бойкоту компанії.

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Готовы помочь подключить международные организации. Но нужно чтоб с нами хоть кто-то из юрлиц подписал меморандум t.me/ BiaRbvWWiRU4Mzhi
Иначе они отправят подписывать петицию
Чем больше коллективных подписей — тем выше шансы
Можно подписывать через онлайн, но только КЕП директора

а які міжнародні організаціі можно підключити?

К нам на подпись меморандума?
В принципе — любые. Если есть контакты — скиньте в почту.

Спробуй також створити схожий допис англійською на LinkedIn та тегни Апворк.

я вже написала комент їх СЕО там з приводу цього

дякую за ідею! зроблю ще окремий пост

Згідно повідомлення для кацапів і їх рабів ресурс відкритий до 01.05.2022
www.upwork.com/...​r-from-our-ceo-march-2022

так, але крім того вони у своїй офіційній заяві обіцяли прибрати россіян с пошуку фрілансерів, та закрити можливість відкривати нові контракти на платформі. Обіцянку не виконано

я читаю один їхній чат в телеграмі. насправді вони вже не можуть надсилати ставки на проекти/приймати офери (ці кнопки в них просто неактивні).
тут проблема в іншому — більшість тих, хто працює на апворку, вже давно звалили з рашки, отримали внж або ще якісь приколи. тому вони досі можуть працювати. деякі останніми днями переїхали до Грузії та інших країн, надіслали апворку підтвердження, що тепер проживають не в рашці і їх знов розблокували. як на мене, це основна проблема.

коротше, в цілому в тому чаті майже всі планують звалювати до країн, куди їх поки пускають, і працювати звідти. треба бомбити апворк, щоб вони блочили кацапів вне залежності від місця проживання, просто за паспортом

в мене є екаунт клієнта на апворк і я можу запросити російского фрілансера на проект, кнопка акнтивна

деякі останніми днями переїхали до Грузії та інших країн, надіслали апворку підтвердження, що тепер проживають не в рашці і їх знов розблокували.

Якщо вони переїхали до Грузії і підтвердили це, то вони повинні відображатися у Грузії, а в не в рашці. Скріншот вище показує, що вони в раші

Over the next few days, freelancers and clients in Russia and Belarus will no longer be able to sign up for new accounts, initiate new contracts, and be visible in search.

Заява 7 марта. Сьогодні 14

Підписатись на коментарі