🇨🇦 Еміграція в Канаду для IT 2022. Порадьте
Доброго дня! Допоможіть хто із досвідом еміграції в Канаду як ІТ спеціаліст. ( web designer / developer )
Ситуація наступна — планую переїзд до Канади вже давно, незалежно від того яка буде нова програма презентована орієнтовно 17 числа (але зараз звісно чекаю на деталі як і всі).
Зараз знаходжуся тимчасово в Польщі. Працюю віддалено в шведській компанії, заробітна плата середня по Канаді наскільки я розумію. В Україні плачу податки як ФОП.
Наскільки реально не змінювати роботу перший час в Канаді а просто платити подохідний податок але вже там? Дохід з Upwork(знаю що до 30% буде). Та який час можна знаходитися в Канаді але ще сплачувати податки в Україні? (до прикладу в Польші до 183 днів наче, потім ти вже податковий агент цієї країни). В Канаді є щось схоже?
Ще питання: Які саме провінції є сенс розглядали найперше для ІТ якщо все ж таки розглядати пошук нової роботи?
Які основні сайти для пошуку роботи в IT? Ставки на Indeed/Linkedin? На сьогодні всі мої конракти це був тільки Upwork. Є фул тайм досвід в декілька років на ремоуті.
Дякую!
55 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів